Inhoud bemarkingBemarkingsinstrumente

Hoe u 'n zoom-vergadering kan gebruik om 'n afgeleë gas op u podcast in aparte snitte op te neem

Ek kan u nie al die gereedskap vertel wat ek in die verlede gebruik het of waarop ek ingeteken is om podcast-onderhoude op te neem nie - en ek het probleme met almal gehad. Dit het nie saak gemaak hoe goed my konnektiwiteit was nie, of die kwaliteit van die hardeware nie ... afwisselende verbindingsprobleme en klankgehalte het my byna altyd die podcast laat gooi.

Die laaste ordentlike instrument wat ek gebruik het, was Skype, maar die toepassing van die toepassing was nie wydverspreid nie, en my gaste het byna altyd uitdagings gehad om Skype af te laai en aan te meld. Boonop moes ek destyds 'n gekoopte gebruik add-on vir Skype om elke snit op te neem en uit te voer.

Zoom: Die perfekte podcast-metgesel

'N Kollega van my het my gevra hoe ek nou die dag afgeleë gaste opneem en ek het hom laat weet dat ek dit gebruik Zoom se vergadering sagteware. Hy was weggeblaas toe ek hom vertel hoekom ... 'n opsie in Zoom laat jou toe om elke besoeker as hul eie oudiosnit uit te voer. Gaan net na Instellings> Opname en u sal die opsie vind:

Zoom-instellings vir die opname van 'n aparte klanklêer vir elke deelnemer.

As ek 'n onderhoud opneem, stoor ek die klank altyd op die plaaslike rekenaar. Sodra die onderhoud voltooi is, voer Zoom die klank uit na die plaaslike opnamegids. Wanneer u die bestemmingsmap oopmaak, sal u sien dat elke snit in 'n vakkie is wat mooi genoem word, en dan is die snit van elke deelnemer ingesluit:

zoom opname gids 1

Dit stel my in staat om elk van die klanksnitte vinnig in Garageband in te voer, die nodige wysigings aan te bring om hoes of foute van die snit wat ek benodig, te verwyder, my inleidings en outros by te voeg en dan uit te voer vir my podcast-gasheer.

Zoom Video

Ek sal dit ook aanbeveel om u video-aanvoer tydens 'n podcast aan te hou! Terwyl ek met my gas praat, glo ek dat die video-aanwysings wat ons van mekaar neem, baie persoonlikheid by die gesprek voeg. As ek ook die video-snitte van my podcasts eendag wil publiseer, sal ek ook die video's hê!

Vir eers is dit egter genoeg werk om my podcast te onderhou!

Begin gratis met Zoom

Vrywaring: Martech Zone gebruik 'n verwys-'n-vriend-skakel van Zoom in hierdie artikel.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.