U is mislei deur MySpace

My spasieEk sal begin om te sê dat ek nie van MySpace hou nie. In werklikheid kan ek MySpace nie verdra nie. Ek het 'n MySpace-rekening sodat ek kan toesig hou oor my seun, wie sy vriende is, en wat hy skryf en plaas. Hy weet dat dit die rede is, en dit is goed met hom. Ek gee hom baie vryheid aanlyn, en in ruil daarvoor skend hy nie my vertroue nie. Hy is 'n wonderlike kind.

Dit lyk asof alles wat ek in MySpace klik nie reageer of volledig laai nie. Die gebruikerskoppelvlak is verskriklik vreeslik. Ek het aanlyn gelees dat dit een van die beste webwerwe op die internet is. Ek weet nie hoekom nie, dit is verskriklik.

Nou kom die waarheid van MySpace ...

1. MySpace is NIE 'n virale sukses nie.
2. MySpace.com is Spam 2.0.
3. Tom Anderson het NIE MySpace geskep nie.Tom
4. Die uitvoerende hoof van MySpace, Chris DeWolfe, hou verband met 'n verlede van strooipos.
5. MySpace was 'n direkte aanranding op Friendster.com.

Dus ... dit beloop dat MySpace bloot 'n webwerf is wat ontwerp is as 'n kontantkoei vir advertering. Nogal vieslik he? Al die onstuimige besonderhede is in 'vertel alles' van Trent Lapinski, 'n verslaggewer wat die waarheid oor MySpace ontdek het op Valleywag.

Klink skaduwee? Ja, ek dink ook so. Nog aakliger is dat die eienaars van MySpace, Newscorp, het na bewering probeer om die waarheid te bedek deur teistering en regstryd. Dit is hartseer dat 'n nuusorganisasie ... iemand wat deur die Grondwet beskerm word en die waarheid bewaar, by so 'n nare onderneming betrokke sal wees. Dit is nog 'n slag vir 'n groot nuusorganisasie ... miskien nog 'n laaste asem van 'n sterwende reus.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.