U is mislei deur MySpace

My spasieEk sal begin deur te sê dat ek nie van MySpace hou nie. In werklikheid kan ek MySpace nie verdra nie. Ek het 'n MySpace-rekening sodat ek kan toesig hou oor my seun, wie sy vriende is, en wat hy skryf en plaas. Hy weet dit is die rede, en dit is goed met hom. Ek gee hom baie vryheid aanlyn, en in ruil daarvoor skend hy my vertroue nie en gebruik dit nie. Hy is 'n wonderlike kind.

Dit lyk asof alles wat ek in MySpace klik nie reageer of volledig laai nie. Die gebruikerskoppelvlak is verskriklik vreeslik. Ek het aanlyn gelees dat dit een van die beste webwerwe op die internet is. Ek weet nie waarom nie, dit is verskriklik.

Nou kom die waarheid van MySpace ...

1. MySpace is NIE 'n virale sukses nie.
2. MySpace.com is strooipos 2.0.
3. Tom Anderson het NIE MySpace geskep nie.Tom
4. Chris DeWolfe, uitvoerende hoof van MySpace, hou verband met 'n verlede van strooipos.
5. MySpace was 'n direkte aanranding op Friendster.com.

Dus ... dit beland dat MySpace bloot 'n webwerf is wat ontwerp is as 'n kontantkoei vir advertering. Nogal vieslik he? Al die onstuimige besonderhede is in 'vertel alles' van Trent Lapinski, 'n verslaggewer wat die waarheid oor MySpace ontdek het op Valleywag.

Klink skaduwee? Ja, ek dink ook so. Nog aakliger is dat die eienaars van MySpace, Newscorp, het na bewering probeer om die waarheid te bedek deur teistering en regstryd. Dit is hartseer dat 'n nuusorganisasie ... iemand wat deur die Grondwet beskerm word en die 'waarheid' bewaar, by so 'n nare onderneming betrokke sal wees. Dit is nog 'n slag vir 'n groot nuusorganisasie ... miskien nog 'n laaste asem van 'n sterwende reus.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.