U onderskat sosiale media

ronde pen witskrifRoundpeg het onlangs 'n sosiale media-opname gedoen en 'n fantastiese saamgestel witskrif oor die resultate. Toe ek die bladsye deurgelees het, het een van die resultate my regtig opgeval. Meer as 70% van die sakeondernemings wat ondervra is het sosiale media gesê genereer 10% of minder van hul totale besigheid.

In werklikheid glo ek nie dat hierdie klante weet hoeveel sosiale media die impak op hul besigheid gehad het nie. Terwyl ek na direkte versoeke van sosiale media-bronne kyk, het selfs my sosiale media-onderneming min leidrade laat ontstaan. Maar dit is nie die regte prentjie nie. Ek weet dat ek voornemens is om my aanlyn te ondersoek voordat ek bel. Van al die leidrade wat ek die afgelope jaar gehad het, was daar net twee wat direk mond tot mond was wat my nie aanlyn gevind het nie.

Van hierdie twee het hulle egter eintlik met my gepraat omdat die persoon van wie hulle my uitgevind het verloof was saam met my in die sosiale media. Dus ... daar is eintlik twee maniere om die vraag van sosiale media-invloed te vra en te beantwoord:

  1. Watter persentasie leidrade kry u van sosiale media?
  2. Watter persent van u leidrade het u via sosiale media ondersoek of u gevind deur u uitgebreide aanlyn sosiale netwerk?

Die antwoord op # 1 is laag, selfs nie vir my nie! Die antwoord op # 2 is egter 100%. Toegegee, as 'n sosiale media-agentskap, ons is 'n uitsondering. Ek sal egter bereid wees om te wed dat die meeste van u leidrade wat binnekom het u aanlyn ondersoek - insluitend binne u sosiale netwerk. Dit beteken dat sosiale media miskien nie al u besigheid dryf nie, maar dit beïnvloed u besigheid.

Sosiale media het ook ander geleenthede geopen - insluitend redenaars en selfs skryf van 'n blogboek. Die praatwerk het leidrade meegebring ... en ek dink die boek sal ook. Dit kom alles voor uit die pogings wat ek in sosiale media gedoen het.

Wanneer u die geleentheid kry, vra dan u leidrade of hulle u aanlyn ondersoek het of nie soek, sosiale media of binne hul besigheidsnetwerk. Ek dink dat u verbaas sal wees oor die uitslae!

Een kommentaar

  1. 1

    U het 'n baie interessante punt aangeraak. Die meeste klein sake-eienaars weet nie regtig waar hul besigheid vandaan kom nie. Byvoorbeeld. ek ontmoet iemand tydens 'n Rainmaker-geleentheid. Hulle word nie 'n kliënt nie, maar stel my voor aan iemand wat my voorstel aan iemand wat dit doen .... Toe het ek vergeet dat die oorspronklike verbinding van Rainmakers gekom het.

    Of my kontrakterende kliënte wat my vertel dat hulle besigheid vanaf die geel bladsye kry, maar moet nooit vra waarom die kliënte hulle uit al die genoteerde maatskappye noem nie. Gewoonlik is dit omdat hulle van die onderneming te hore gekom het en net na hul telefoonnommer gesoek het.

    Elke besigheidseienaar moet dit die gewoonte maak om die vraag telkens weer te stel as hulle wil weet watter van hul bemarkingsaktiwiteite regtig werk.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.