U sou elke berig lees as ek ...

Lees die skootrekenaar intensiefMy uitvoerende hoof het 'n deeltydse hulpbron gehuur om die bemarkingskopie te produseer wat ons benodig wanneer ons ons nuwe bemarkingswebwerf implementeer. Die persoon wat aangestel is, het 'n sterk bemarkingsagtergrond, maar nie 'n internetbemarkingsagtergrond nie. Ek is verseker dat hulle dit maklik sal kan optel (ek hoop so!).

Om 'n bietjie rigting te gee, het ek die kopieskrywer goeie hulpbronne verskaf om inhoud te skryf. Een van die hulpbronne is Junta42 se top-inhoudbemarkingsblogs. Ek het nie al die blogs op die lys nagegaan nie, maar dit het 'n mate van geloofwaardigheid aangesien ek dit gevind het CopyBlogger daar aan! Ek sal binnekort deur die ander webwerwe gaan kyk.

Wenke vir die skryf van eksemplare vir u webwerf of blog:

Sonder verdere probleme is hier die beste wenke vir kopieskryf. Ek moet begin om te sê dat ek skuldig is daaraan dat ek dit nie op al my blogposte gebruik het nie. Hopelik sal u beter werk as ek doen. Jy sal pluk die vrugte!

 • Boeiende nuus - die kies van opskrifte wat nie soos 'n koerant lyk nie, maar eerder die lesers se belangstelling wil uitsteek terwyl hulle deur die resultate van soekenjins spring en hul RSS-feeds oorslaan.
 • Stukkende inhoud - die ruimte is ons vriend. Om u eksemplaar leesbaar te maak ... of skimbaar ... vermy die paragrawe wat u op universiteit geleer het. Kies eerder 'n sterk opskrif, of subopskrif, gevolg deur 'n paragraaf van 1 of 2 baie sterk sinne. Gebruik lyste met kolpunte of genommers.
 • Skakel mildelik - skakel intern na u eie artikels deur gebruik te maak van die sleutelwoorde wat verkeer sal laat styg. Skakel ook ekstern, en bevorder ander blogs wat u eendag sal terugbetaal. Dit versterk die indeksering van u soekenjins, help om besoekers langer op u werf te hou, en bevorder ander blogs - wat u gehoor blootstel aan hulle s'n en andersom.
 • Gebruik sleutelwoorde en sleutelfrases - om te verstaan ​​wat mense op die internet soek, is die sleutel om te verstaan ​​hoe u werf via soekenjins gevind kan word. Die gebruik van sleutelwoorde en sleutelwoorde in u hele inhoud sal help om die inhoud in soekenjins te laat styg en mense na u webwerf te bring wat op soek was na wat u verskaf het.
 • ELKE bladsy is 'n bestemmingsblad - Webbemarkers praat dikwels oor bestemmingsbladsye en word losweg geïdentifiseer as waarheen u 'n besoeker per e-pos of promosie stuur. Aangesien die inhoud van u webwerf of blog (hopelik) egter individueel met soekenjins geïndekseer word, beteken dit dat elke bladsy wat afsonderlik geïndekseer word, 'n bestemmingsblad word! Dit gesê, is dit belangrik dat u elke bladsy behandel asof die leser nog nooit op u webwerf was nie. Veral met 'n blog! Minder as 10% van my nuwe besoekers besoek my blog via my tuisblad.

Verlede jaar het ek geskryf, Hou op om vir soekenjins te skryf. Dit was 'n sterk houding teenoor die skryf van u inhoud uitsluitlik om soekenjins te lok, want dit sou lesers afskakel. Ek staan ​​by daardie pos; Ek glo egter dat daar 'n balans is wanneer u u inhoud skryf.

As u u inhoud kan skryf sodat lesers dit kan vind, geniet dit en kry die aandag van soekenjins wat u die perfekte balans gevind het.

Een kommentaar

 1. 1

  Dankie vir daardie wenke,
  Ek het dit nooit eers oorweeg om elke bladsy te behandel asof dit 'n tuisblad is nie.
  Dit maak sin dat nie almal van die tuisblad af ingaan nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.