U bly daardie woord "kreatief" gebruik ...

jy bly die woord gebruik

Robert Half Tegnologie en Die Creative Group 'n studie en infografie gepubliseer, Afstandigheid oor digitale bemarking, waar 4 uit 10 CIO's sê dat hul onderneming nie die ondersteuning het wat nodig is vir digitale bemarkingsprojekte nie.

Alhoewel ek nie twyfel of dit akkuraat is nie, breek die studie sommige van die data in twee emmers op, IT-bestuurders en kreatiewe bestuurders. Ek is nie seker of ek glo dat daar 'n verband is tussen IT-persoon en kreatiewe persoon wees nie. Ek werk al 25 jaar in hierdie bedryf en ontmoet ongelooflike prosesgedrewe, sekuriteitsbewuste IT-leiers met knoppies op die knoppie wat ongelooflik kreatief was.

U bly daardie woord gebruik, ek dink nie dit beteken wat u dink dit beteken nie.

Inigo Montoya van The Princess Bride

Mense gee my soms die kompliment om kreatief te wees. Ek glo eintlik nie ek is nie. Ek ken baie skeppende advertensies en blaas my weg deur kreatiewe oplossings vir moeilike probleme. Dit beteken egter nie dat ek nie suksesvol is nie. My manier om 'n oplossing te bedink, is egter nie deur nie kreatiwiteit, dit is deur volharding. Ek het 'n reputasie opgebou om uit te vind hoe ek dinge kan laat werk met elke maatskappy waarmee ek gewerk het.

Daar is baie analogieë soos hierdie in die geskiedenis. Baie suksesvolle mense sal jou vertel dat dit nie hul vermoë was om met 'n wonderlike oplossing vorendag te kom nie, maar dat hulle logies probleme opgelos het en scenario's oor en oor deurgewerk het totdat hulle met 'n oplossing vorendag gekom het. Hierdie oplossings kom dikwels voor deur 'n kragtige en kundige netwerk te hê. As ons met 'n groep vergader, is dit altyd verbasend hoe ons kan bereik kreatiewe oplossings. Was ons kreatief? Of was dit bloot 'n kombinasie van hulpbronne wat die regte bestanddele verskaf het om 'n kreatiewe oplossing te skep? Ek dink dit is laasgenoemde.

Gelukkig is volharding 'n uitstekende plaasvervanger vir talent.

Steve Martin, Born Standing Up: A Comic's Life

Baie jare gelede is daar vir my gesê dat daar drie soorte werknemers is, hysers, persers en trekkers. Sommige ondernemings is van mening dat dit noodsaaklik is dat hulle alle hysers het - kreatiewe denkers wat voortdurend nuwe oplossings of idees bied. Hierdie mense kan ongelooflik kreatief wees. As u egter altyd met nuwe idees vorendag kom, het u nie genoeg hulpbronne om die oplossings en prosesse vas te stel wat volledig gekontroleer en in produksie geplaas moet word nie.

Dit is net so belangrik om leiers die span na doelwitte te laat trek en stooters wat daar ry, te hê. Het u dus kreatiewe bestuurders nodig? Of het u 'n kombinasie van bestuurders nodig wat projekte vorentoe gaan lig, trek en uitstoot sodat die onderneming sy visie kan verwesenlik? Tenacity kry eerlikwaar elke dag my stem oor kreatiwiteit.

Digitale bemarkings kreatiwiteit

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.