Yahoo! Soekbemarking ... Jy het my verloor!

Direct Mail is 'n duur medium. Omdat dit duur is, kan dit nie lukraak gedoen word nie. Ek het vroeër vir my kliënte gesê dat die geleentheid om iemand se aandag met Direct Mail te trek, direk verband hou met die afstand tussen hul posbus en hul asblik. Die enigste deel van 'n direkte e-posveldtog wat belangriker is as die teiken en die stuk, is die vermoë om die veldtog uit te voer.

Vandag het ek 'n pragtig geskrewe Direct Mail-stuk van ontvang Yahoo! Soekbemarking. Die aanbod was 'n krediet van $ 75 vir sommige sleutelwoordbemarkings op die Yahoo! soek-masjien. Sedert ek pas 'n sosiale netwerk vir vlootveterane, Ek het 'n paar toetse gedoen met 'n paar trefwoordkope.

Yahoo! Soekbemarking-direkte posveldtog

Die fynskrif is natuurlik dat u 'n nie-terugbetaalbare deposito van $ 30 op die rekening moet plaas. Dit is egter steeds $ 45 aan kliek wat ek kon gebruik, en daarom het ek probeer aanmeld. ek sê probeer omdat ek tydens die registrasie- en betaalproses nie minder as vier keer deur hierdie foutboodskap gekom het nie:

Yahoo! Fout

Direkte pos het een ding gemeen met enige advertering. U moet u produk of diens kan lewer sodra die vooruitsig deur die deur loop. Die onvermoë om af te lewer rig skade aan as om glad nie te adverteer nie. Ek hoop dat hierdie Yahoo! veldtog was 'n voorbeeldveldtog wat aan 'n paar mense gestuur is om die vermoë van hul stelsel om registrasie en aankope te hanteer, te toets ... maar die waarheid is waarskynlik die teenoorgestelde. Hulle het my verloor! Na 4 pogings keer ek nie terug nie.

Yahoo! het waarskynlik honderdduisende dollars aan hierdie direkte posstuk bestee. En die swak bemarkingsdirekteur, wat 'n fantastiese stuk ontwerp het, sal waarskynlik die skuld kry vir die swak prestasie van die veldtog.

Tensy Yahoo! natuurlik lees toevallig my blog. 🙂

5 Comments

 1. 1

  Ek is altyd verbaas as groot maatskappye dinge so oplos. Hulle is gelukkig dat jy hulle vier kanse gegee het, die meeste mense sou die eerste of tweede keer gestop het. Ongelukkig vir die 'klein outjie' as ons 'n fout maak soos hierdie, sal ons potensiële klante ons selde 'n tweede kans gee.

 2. 2

  Ja, maar Direct Mail is slegs duur as dit nie behoorlik gedoen word nie. As dit goed gedoen word, kan dit koste-effektief wees. Dit kos miskien meer geld as iets goedkoop / gratis soos e-posbemarking, maar is meer suksesvol. Dit is meetbaar, aanpasbaar en kan getoets word. Kom ons kyk hoe radio of TV DIT doen. (So ​​sê die DM-kenner! 😉)

  Erik Deckers
  VisionDirect

  • 3

   Eric,

   Ek stem saam! Ek moes 'beduidende belegging' eerder as 'duur' gesê het. Dit is nie regtig 'n uitgawe as dit reg gedoen word nie en help om soveel inkomste te lewer. Heck, ek was gereed, gewillig en in staat om op hierdie stuk te reageer!

   Doug

 3. 4

  Eric,

  Goeie kommentaar. Yahoo se bemarkingsgroep het onlangs baie van hul beste mense verloor aan startups en mededingers. Ek het nog altyd gedink dat Jay Abraham een ​​van die beste regisseurs vir direkte bemarking is - miskien moet hulle hom bel.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.