Skryf vir mense wat nie lees nie

emosies

Hierdie week het ek op 'n Facebook-opmerking gereageer (ok ... dit was 'n argument) en die skrywer het dadelik geantwoord ... 'So ons stem saam!'. Dit het my laat teruggaan en sy kommentaar weer gelees. Ek was skaam om te sien hoe verskriklik my opmerking in reaksie op syne was - ek het sy sleutelpunte heeltemal gemis.

Later het ek 'n opmerking op my blog gekry wat my ontplof het ... maar eintlik nie verskil het met my mening wat ek geskryf het nie. Dit dui regtig op 'n groot probleem op die web - mense lees nie meer. Dit is nie 'n kwessie van luiheid nie, dit is ook nie onnoselheid nie ... ek glo regtig dat dit tyd is. Mense bereik u bladsy, kyk en kom tot 'n slotsom.

Waarop dit regtig dui, is die behoefte dat u aanlyn-boodskappe ontwerp moet word maksimum begrip. U webwerf benodig beeldmateriaal - ook nie beelde of video - sodat lesers na die inhoud, gekombineer met die beeld, kan kyk en die inligting wat u deur die boodskap wil oordra, volledig kan behou. Dit is nie meer nodig om meer as 500 woorde te skryf nie.

Ek raai kliënte aan om 'n reël van 2 sekondes op hul bladsye te doen. Laat iemand wat nog nooit voorheen op u webwerf was nie, aflaai en die werf vir twee volle sekondes aan hulle voorlê.

  • Wat het hulle gesien?
  • Was daar 'n sentrale boodskap?
  • Het hulle enige inligting bewaar?
  • Het hulle geweet wat om volgende te doen?

Dit is nie so dat almal nie die tyd neem nie, maar baie nie. En die lesers kan 'n perfekte kandidaat wees vir u produkte of dienste.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.