Hoe om die perfekte twiet te skryf

Behalwe dat daar iets wonderliks ​​te sê is, is daar 'n patroon om 'n goeie twiet op Twitter te skryf. (Volg u me en die Martech Zone?). Gerry Moran het 'n wonderlike pos geskryf en 'n bloudruk saamgestel vir die perfekte twiet te publiseer.

Gerry beveel drie sosiale media-doelwitte aan vir u tweets… versterking, betrokkenheid en omskakeling. Ek kon nie meer saamstem nie! Omdat daar soveel geraas op Twitter is, vind ek dat ek meer gesprekke op Facebook voer en 'n bietjie meer voorbereiding doen met my tweets. Dit lei eintlik tot my tweeting minder, maar om meer aandag te kry as ek dit doen. En dit werk - ek groei steeds verder en my tweets word deurgaans gedeel en deurgeklik.

Hoe-om-die-perfekte-twiet te skryf

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.