WP Alle invoer: Hoe om 'n kategorie-taksonomie vanaf CSV in grootmaat in te voer in WordPress

Hoe om kategorieë in grootmaat in WordPress met CSV in te voer

My firma werk op baie groot WordPress integrasies en implementerings, wat tonne data van ou gevalle of 'n ander inhoudbestuurstelsel moet migreer (CMS) geheel en al. Dikwels sluit dit die invoer van produkte vir WooCommerce, byvoeging van liggings in 'n pasgemaakte postipe, of die bou van 'n taksonomie met bekende insette. As jy byvoorbeeld kategorieë volgens land, staat of provinsie wil byvoeg ... kan jy ure lank in WordPress werk om die data-invoer te doen. Gelukkig is daar 'n wonderlike WordPress-inprop wat hierdie proses outomatiseer deur jou in staat te stel om 'n komma-geskeide waarde in te voer (CSV) lêer vir enige element binne WordPress.

On Martech Zone, ons het ons uitgebrei akronieme bladsy tot 'n punt waar dit onhanteerbaar word. Dit is 'n groot lys vir verkoops- en bemarkingstegnologie-akronieme, hul afkortings en hul beskrywing. Die bladsy laai redelik stadig omdat dit so groot is en dit nie behoorlik in HTML gemerk is vir organiese soektog nie. So, ek doen 'n bietjie ontwikkeling op die webwerf om 'n pasgemaakte postipe en gevolglike taksonomie uit te bou sodat ek die spoed, vermoë om die lys te filter en algehele ranglys kan verbeter.

Alfanumeriese kategorieë

Om te begin, wil ek hê dat alfanumeriese kategorieë aan elke akroniem moet toeken, van 0 tot 9 en A tot Z. Om dit by te voeg, sal nogal lank neem, so ek het 'n CSV-lêer uitgebou met die kategorienaam, slak en beskrywing:

CSV van kategorieë vir invoer in WordPress

Hoe om my kategorie CSV in te voer

Deur die by te voeg WP Alle Invoer inprop, kan ek maklik deur hul towenaar loop om die CSV op te laai, my velde te karteer, die unieke identifiseerder op te stel, enige bykomende velde te sjabloon, en die kategorieë in te voer.

 • Laai CSV op
 • Stel op Taksonomie - Kategorie - WP Alle invoer
 • Bekyk data - WP Alle invoer
 • Stel sjabloon - WP Alle invoer
 • Hersien invoerinstellings - WP Alle invoer
 • Begin invoer - WP Alle invoer
 • Invoer voltooi - WP Alle invoer

Nou kan ek teruggaan na die pasgemaakte taksonomie wat ek in WordPress gebou het (ek het dit Alfabet genoem) en jy kan sien dat al die kategorieë behoorlik benoem is, slakke toegepas is en beskrywings volledig gevul is. En in plaas daarvan om 'n uur aan die proses te spandeer, het dit net 'n paar minute geneem!

Let wel: My akronmie-oplossing is nog onder ontwikkeling, so jy sal dit nie sien as jy vandag deurklik nie. Wees egter op die uitkyk in die nabye toekoms!

WP Alle invoer: kenmerke

Ek is so beïndruk met WP All Import dat ek dit by ons gevoeg het Beste WordPress-inproppe lys. Ek het ook 'n volledige lisensie vir my firma gekoop, wat 'n ton meer vermoëns moontlik maak, insluitend:

 • Gebruik enige XML-, CSV- of Excel-lêer
 • Voer data in of voer data uit van enige element in WordPress of WooCommerce, insluitend gebruikers
 • Ondersteun baie groot lêers en enige lêerstruktuur
 • Versoenbaar met pasgemaakte inprop- en temavelde
 • Prente, kategorieë, WooCommerce, Gevorderde Pasgemaakte Velde, Pasgemaakte Post Tipe UI, ens.
 • Eenvoudige koppelvlak en 'n buigsame API
 • Kragtige skeduleringsopsies

Probeer WP All Import se Sandbox-omgewing WP Alle invoer-inprop

Openbaarmaking: Ek is nie 'n geaffilieerde van WP All Import nie, maar ek gebruik my WordPress- en WooCommerce-geaffilieerde skakels in hierdie artikel.