Sou u maatskappy blog as u lewe daarvan afhang?

Redding

Daar is 'n paar mense wat dink dat bloggers in ons kelders gebuk gaan met oop bokse pizza en Mountain Dew oral. Daar is 'n ander siening van bloggers waarvan u miskien nie bewus is nie. Bloggers is sosiale mense wat smag na kommunikasie (en soms aandag!).

Vandag het ek 'n fantastiese oggendvergadering gehad met 'n paar mense van Skerp verstand. Ek het die geleentheid gehad om my ervarings met blogging met die groep te bespreek en 'n bietjie insig te gee in korporatiewe blogstrategieë. Die lesing is baie goed aanvaar en ek het dit nogal geniet.

Die fassinerende ding van hierdie lesing is dat dit alles gebeur het met blogging. Die bywoners wissel van 'n departementshoofprofessor aan die Ball State University tot 'n IT-verteenwoordiger van 'n vervaardigingsaanleg. Ek was 'n bietjie geïntimideer - hulle was baie nuuskierig, kundig en verloof (waarlik Sharp Minds!). Ek sou hierdie mense nooit ontmoet het as dit nie vir blogging was nie.

Ek het begin blog. Ek het Pat Coyle toe gehelp om te blog. Saam het ons 'n oop blog begin vir Indianapolis-mense om hul verhaal te vertel oor waarom hulle van die stad hou. Pat ontmoet Ron Brumbarger, president en uitvoerende hoof van Bitwise oplossings en my blogging bespreek. Ron staan ​​aan die hoof van Sharp Minds om mense in die streek bymekaar te bring om tegnologie te bespreek en het gedink dat korporatiewe blogging 'n uitstekende onderwerp vir hulle sou wees om te bespreek. Ron en Pat het dus middagete saam met my geëet en ons het dit opgestel.

Alles van blogging.

Daar was geleenthede vir al die deelnemers en baie van hul oë het opgesteek. Sommige het bladsye met aantekeninge geskryf. Ek het knikende koppe gesien (miskien een van verveling 😉 - nie almal raak so opgewonde oor blogging soos ek nie). Dit was 'n wonderlike geleentheid en 'n fantastiese groep mense om hierdie tegnologie mee te bespreek.

'N Groot deel van die gesprek het gegaan oor die vrees vir maatskappye om die stap te neem - dit is 'n groot een. Soos met alle belangrike inisiatiewe, is blogging 'n strategie en 'n paar riglyne binne 'n onderneming. As u dit reg doen, sal u u onderneming en uself as gedagteleiers in u bedryf na vore bring, die eerste mikrofoon wees vir gesprekke rondom u produk en persoonlike verhoudings met u kliënte en vooruitsigte bou.

Ek dink een van die besef waartoe ons gekom het, was dat maatskappye nuwe tegnologieë moet omhels en aanvaar, eerder as om deur vrees daarin gedruk te word. Een voorbeeld was Kent State se verbod op hul atlete wat op Facebook geplaas word. Stel u voor of administrateurs die geleentheid gehad het om bemoedig en monitor atlete se optrede eerder op Facebook. Sou dit nie 'n fantastiese werwingsbron wees nie? Ek dink so.

Toe ek met die professor van Ball State gesels, het ek gedink hoe wonderlik dit sou wees om Freshman-blogs op die internet te sien, wat hoërskoolleerlinge opvoed oor die universiteitslewe, weg van die huis af en die ervarings van vryheid en universiteit. Dit is 'n kragtige blog!

My blogging het my ook by die Indiana Raad vir Menslikheid vanaand waar ek Roger Williams, president van die Ontluikende Leierskapinstituut. Roger gebruik sosiale netwerke om sy gemeenskappe van jong leiers in die streek te koördineer en op te bou. Sjoe!

Ek het ook verteenwoordigers van Help daklose veterane en gesinne, 'n ongelooflike organisasie wat daklose veterane help om weer op hul voete te kom met langtermyn-beradings- en versorgingsprogramme. Hulle het tans 140 daklose veeartse in hul program, wat hulle van kos, skuiling, werkplasing, ens. Voorsien.

Die passie van hierdie nie-winsgewende organisasies was ongelooflik en ek is aangemoedig hoe almal tegnologie kans sien. Daar was 'n sekere tweespalt tussen die twee groepe. Die oggendgroep het suksesvolle ondernemings gehad wat nuuskierig was oor nuwe tegnologieë en miskien 'n bietjie angstig was oor wat hierdie nuwe uitdagings sou meebring. Die aandgroep was lus vir die volgende tegnologie wat hulle vinniger en doeltreffender met ander mense sou verbind.

Ek neem aan dat wanneer u besigheid is om 'n veearts te red of die volgende maaltyd vir iemand wat honger is, te vind, is enige tegnologie wat help.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.