Analise en toetsingBemarkingsinstrumente

Gebruik hierdie wenke en hulpmiddels om u bemarkingswerk te verower

As u u bemarkingswerklading effektief wil bestuur, moet u u werk beter doen om u dag te organiseer, u netwerk te herevalueer, gesonder prosesse te ontwikkel en platforms te benut wat u kan help.

Neem tegnologie aan wat u help om te fokus

Omdat ek 'n tegnologiese ou is, sal ek daarmee begin. Ek weet nie waarsonder ek sou klaarkom nie Brightpod, die stelsel wat ek gebruik om take te prioritiseer, take in mylpale saam te stel en my kliënte bewus te hou van die vordering wat ons spanne maak. Die laaste deel is van kritieke belang - ek het gereeld agtergekom dat wanneer kliënte die huidige status van projekte en die agterstand visueel sien, hulle geneig is om bykomende versoeke terug te trek. Verder bied dit my 'n ongelooflike geleentheid wanneer daar dringende probleme ontstaan ​​om met my kliënte saam te werk of hulle die begroting wil verhoog om dit aan te pak, of om die prioriteite te skuif en die sperdatums op ander aflewerings terug te skuif.

Saam met projekbestuur, kalenderbestuur was nog altyd krities. Ek het nie oggendvergaderings nie (lees later hieroor) en ek beperk my netwerkvergaderings tot een dag per week. Ek hou daarvan om mense te ontmoet, maar elke keer as ek mekaar die hand gee ... lei dit gewoonlik tot meer werk op my bord. Die beperking van my kalender was van kritieke belang om die tyd terug te wen om die inkomstegenererende werk te voltooi.

Benut aansoeke vir skedulering om te onderhandel en vergader tye vas te stel. Die heen en weer van kalender-e-posse is tydmors wat u net nie meer nodig het nie. Ek het een ingebou in die chatbot van my webwerf Dryf.

Voltooi u mees komplekse take in die oggend

Ek het elke oggend my e-pos nagegaan. Ongelukkig het die vloei nooit gedurende die dag gestop nie. Voeg telefoonoproepe en geskeduleerde vergaderings by, en ek sou my gereeld afvra of ek die hele dag iets gedoen het. Dan verbrand ek die middernagolie om die volgende dag in te haal en voor te berei. Ek het my dag sedertdien omgedraai - net aan e-pos en stempos gewerk nadat ek die belangrikste take vir die dag voltooi het.

Verskeie studies het aangedui dat individue gedurende die oggend moet probeer om groot take uit te voer. Deur hierdie strategie te gebruik, kan bemarkers hul aandag vestig en afleidings verwyder (ek werk soggens van die huis af met my telefoon en e-pos afgeskakel). Skuif u kleiner take na 1:30, dan verminder u stresvlakke, verminder u die gevolge van moegheid en verhoog u die belangrikste take wat u suksesvol sal hou.

Laastens is dit wetenskap! Na 'n produktiewe dag en 'n lekker slaap het die brein van 'n individu 'n relatiewe hoë vlak van dopamien. Dopamien is 'n verbinding wat die motivering verbeter, energie kan verbeter en kritiese denke kan verbeter. Wanneer u belangrike take voltooi, genereer u brein ook ekstra norepinefrien, 'n natuurlike middel wat fokus verhoog, produktiwiteit verhoog en spanning verminder. As u sukkel om u gedurende die dag aan 'n projek te verbind en laat in die nag werk wat u slaap beïnvloed, word u waarskynlik traag en ongemotiveerd wakker. Reguleer u dopemien om u motivering te reguleer!

Moenie in die versoeking kom nie - beloon u harde werk deur sosiale media en e-pos na te gaan nadat u klaar is met u oggendprojek of -projekte. U sal verbaas wees oor hoe wonderlik u dae sal wees!

Bespreek u mylpale

Ek het voorheen geglo hoe ek groot projekte benader het. Ek begin met doelwitte, skep 'n padkaart om daardie doelwitte te bereik, en dan begin ek aan elke stap werk. Terwyl ek met kliënte werk, is ek altyd verstom oor hul fokus of bekommernisse waaraan ons nog nie eers werk nie. Ek is bekommerd oor stap 1, hulle vra oor stap 14. Ek is gedurig besig om my kliënte te fokus op die taak. Dit beteken nie dat ons nie beweeglik is nie; ons hersien voortdurend ons strategie ten opsigte van doelstellings en pas ons daarby aan.

Wat is u doelwitte? Stem dit ooreen met die doelstellings van u organisasie? Sal u doelwitte u handelsmerk bevorder? Jou loopbaan? U inkomste of inkomste? As u u doelwitte in gedagte hou en die take uiteensit om die mylpale te bereik, word u werksdag duideliker. Verlede jaar het ek belangrike vennootskappe, belangrike gebeurtenisse en selfs baie betalende kliënte gesny toe ek besef dat hulle my aandag aflei van my langtermyndoelstellings. Dit is moeilik om die gesprekke met mense te voer, maar dit is noodsaaklik as u wil slaag.

Dus, gee besonderhede oor u mylpale, identifiseer die take wat u daarheen sal bring, identifiseer die afleiding wat u stop en raak gedissiplineerd om u meesterplan na te kom! As u duidelikheid het oor waarom u elke dag doen wat u doen, is u meer gemotiveerd en minder gestres.

Outomatiseer alles wat u herhaal

Ek verag dit om twee keer iets te doen, ek doen dit regtig. Hier is 'n voorbeeld ... Ek spandeer gereeld tyd saam met hul interne redaksie aan die optimalisering van soekenjins tydens die werk van my kliënte. In plaas daarvan om elke keer 'n aanbieding op te stel, het ek 'n paar artikels wat ek op my webwerf op datum hou en waarna hulle kan verwys. Wat dae kan duur, neem gewoonlik net 'n uur of so omdat ek gedetailleerde materiaal geskryf het waarna hulle kan verwys.

Templates is jou vriend! Ek het reaksiesjablone vir e-posantwoorde, ek het aanbiedingsjablone, so ek hoef nie vars te begin vir elke aanbieding nie, ek het voorstelle vir elke betrokkenheid waarmee ek werk. Ek het selfs mylpaal- en projeksjablone opgestel vir die bekendstelling en optimalisering van kliënte-werwe. Dit bespaar my nie net 'n klomp tyd nie, dit word ook beter met elke kliënt, want ek verbeter hulle met verloop van tyd.

Natuurlik neem sjablone vooraf ekstra tyd ... maar dit bespaar u 'n fortuin langs die pad. Dit is hoe ons ook webwerwe ontwikkel en dit ontwikkel met die verwagting dat u die volgende week omvattende veranderinge gaan aanbring. Deur die voorafgaande werk te doen, neem stroomaf veranderings baie minder tyd en moeite.

'N Ander benadering wat ons gebruik, is die skedule van sosiale media-opdaterings van ons kliënte. Ons versamel gereeld opdaterings, pas dit aan by 'n kalender en beplan 'n hele jaar van opdaterings wat hul volgelinge kan verteer. Dit neem net 'n dag of wat - en ons kliënte is verbaas dat ons net 'n jaar geneem het om te wonder wat hulle op hul lys gaan plaas. PS: Ons is mal oor ons borg Agorapulse's opsies vir die toustaan ​​en skedulering van sosiale opdaterings!

Maak die helfte van u vergaderings dood

Verskeie verslae het voorgestel dat meer as 50 persent van die vergaderings onnodig is. Kyk om die tafel die volgende keer as u in 'n vergadering is, dink aan hoeveel geld daar aan salarisse aan die vergadering bestee word, en let dan op die uitslag. Was dit dit werd? Selde.

Die beste kunswerke is nooit in 'n vergadering geskep nie, mense. Ek is jammer, maar samewerking aan bemarkingsprojekte het net die laagste gemene deler tot gevolg. U het professionele persone aangestel om die werk te verrig, so verdeel en oorwin. Ek het miskien 'n dosyn hulpbronne wat aan dieselfde projek werk - baie gelyktydig - en selde kry ek almal dieselfde oproep of in dieselfde kamer. Ons skep die visie en begin dan die nodige hulpbronne om daarheen te kom, terwyl ons verkeer rig om die botsings te verminder.

As daar van u verwag word om 'n vergadering by te woon, is dit my raad:

  • Aanvaar slegs die uitnodiging as die persoon wat u uitnooi dit verduidelik hoekom hulle u moet bywoon. Ek het by 'n groot onderneming gewerk waar ek van 40 vergaderings per week afgegaan het tot 2 net toe ek vir mense gesê het dat ek nie kon bywoon nie, tensy hulle verduidelik waarom.
  • Aanvaar slegs vergaderings met 'n uiteensetting van die agenda die doel van die vergadering en die tye vir elke gedeelte van die vergadering. Hierdie metode maak 'n klomp vergaderings dood - veral herhaalde vergaderings.
  • Aanvaar slegs vergaderings met 'n vergaderkoördineerder, 'n tydhouer van die vergadering en 'n opnemer vir vergaderings. Die koördineerder moet elke gedeelte van die vergadering onderwerp hou, die tydhouer hou die vergadering betyds en die opnemer versprei die notas en aksieplan.
  • Aanvaar slegs vergaderings wat eindig met 'n gedetailleerde aksieplan oor wie wat gaan doen, en wanneer hulle dit sal doen. En hou die mense dan verantwoordelik - die opbrengs op u vergaderingbelegging is gebaseer op hul vermoë om die aksie-items vinnig te voltooi. Vermy spangebaseerde aksie-items ... as iemand nie 'n taak besit nie, sal dit nie gedoen word nie.

As 50 persent van die vergaderings tydmors het, wat sal dan met u werkweek gebeur as u die helfte daarvan bywoon?

Uitkontrakteer waaraan jy suig

Die tyd wat dit neem om jouself te leer hoe om iets te doen of probleme op te los wat jy nie ken nie, vernietig nie net jou produktiwiteit nie, dit kos jou of jou onderneming 'n fortuin. As u 'n entrepreneur is, verdien u geld as u doen wat u moet doen. Al die ander moet by vennote uitgekontrakteer word. Ek het tientalle subkontrakteurs waarvoor ek 'n beroep doen, van kopskootfotografie, reaksionele e-pos tot die ondersoek na ons volgende infografie. Die spanne wat ek saamgestel het, is die beste, word goed betaal en laat my nooit in die steek nie. Dit het 'n dekade geneem om dit saam te stel, maar dit was die moeite werd omdat ek my aandag moes vestig op wat my besigheid goed laat funksioneer.

Hierdie week het 'n kliënt byvoorbeeld na my gekom met 'n probleem waaraan hulle al maande gewerk het. Die ontwikkelingspan het maande daaraan gewerk om 'n stelsel te bou en hulle het nou vir die besigheidseienaar gesê dit sal nog 'n paar maande neem om reg te stel. Omdat ek vertroud was met hul integrasies en 'n kundige in die bedryf was, het ek geweet dat ons kode vir veel minder sou kon lisensieer. Vir 'n paar honderd dollar is hul platform nou volledig geïntegreer ... en met ondersteuning en opgraderings. Nou kan hul ontwikkelingspan vrygestel word om aan kernplatformkwessies te werk.

Wat neem jy lank om te voltooi? Wie kan jou help? Ontdek 'n manier om dit te betaal, en u sal gelukkig wees dat u dit gedoen het!

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

5 Comments

  1. dk,

    Dankie vir die goeie wenk oor Tungle. Ek gebruik dit nou 'n paar dae en dit is wonderlik! Ek werk vanaf sewe verskillende Google-kalenders vir my besigheid, familie, skool, kerk, HOA en ander organisasies en ek kry baie oproepe, e-posse en SMS'e vir mense wat wil weet of ek beskikbaar is om te ontmoet. Soos ek die woord oor dit alles kry, behoort dit 'n groot tydbesparing vir my en hopelik hulle te wees.

    BTW - daar is 'n Ning-toepassing hiervoor, maar dit het 'n fout in waaraan die Tungle-tegnologie-ouens nou werk. Hulle beweer dit sal oor 'n paar dae reggestel word.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.