Hoeveel woorde per boodskap is reg?

Depositphotos 8021901 s

Kudos to Indy Confluence omdat hy 'n wonderlike netwerkgeleentheid hier in Indianapolis gister. Anders as die meeste netwerkgebeurtenisse, is Indy Confluence onder leiding van Brett Healey en Erik Deckers, het 'n paneel mense hier in die streek gebring om advies aan al sy lede te gee. Die onderwerp van hierdie maand was Waarom is korporatiewe blogging van kritieke belang vir die sukses van 'n onderneming, en ek is uitgenooi om in die paneel te wees.

Die paneel bestaan ​​uit Chris Baggott, Rhoda Israelov, Rodger Johnson, Kyle Lacy en ek.

Dit was 'n wonderlike bespreking, maar een onderwerp het my vasgevang: Hoeveel woorde moet 'n blogpos hê?.

Die gesprek het deur die tafel heen gegaan en die meeste van die sprekers het hulle beywer vir pittige poste, en die nommer 250 woorde is daar uitgespreek as optimaal. As die een 'lang eksemplaar' blogger is ek deur die paneel uitgestem.

Vir lesers van my blog weet u dat ek nie eens 'n blogpos in 250 woorde kan opstel nie (hierdie boodskap is 'n uitstekende voorbeeld). Ek het 'n klomp lesers, 'n uitstekende soekenjinplasing en 'n groeiende aantal intekenare - en ek is nooit jammer nie! Ek het die aantal woorde per pos en dit vergelyk met die gewildheid op my eie blog en het nooit 'n korrelasie gevind nie.

Hierdie keer het ek besluit om na 'n paar ander blogs te kyk. Nie net enige blogs nie. Ek het die vyf beste resultate op Google gekies toe ek daarna gesoek het Blog vir SEO. Ek dink dat enigiemand aan die bopunt van die stryd 'n mate van konsekwentheid sal hê in hul poste wat my insig kan gee. Die vyf ontleed blogs was SEOmoz, SEO vir Google, Aanlynbemarkingsblog, Hittail Blog, En die Daaglikse SEO Blog.

Aangesien hierdie blogs 'n hoë volume soekresultaat het, neem ek aan dat dit beide gewild en relevant is. Ek het die laaste 10 blogposte per blog getrek vir altesaam 50 blogposte. Dit is geensins wetenskaplik nie, maar ek glo dat die resultate dit herhaal wat ek tydens die paneel aangevoer het.

woorde per pos

Woorde per posuitslae:

  • SEOmoz het gemiddeld 832.3 woorde per pos gehad, met 'n mediaan van 512.5 woorde per post.
  • SEO vir Google het gemiddeld 349.7 woorde per pos gehad, met 'n mediaan van 315 woorde per post.
  • Top Rank Blogs het gemiddeld 742.5 woorde per pos gehad, met 'n mediaan van 744 woorde per post.
  • Hit Tail Blog het gemiddeld 255 woorde per pos gehad, met 'n mediaan van 233 woorde per post.
  • Daily Blog het gemiddeld 450.8 woorde per boodskap gehad, met 'n mediaan van 507 woorde per boodskap.

Die finale uitslae is gemiddeld 526 woorde per pos en 'n mediaan van 447 woorde per pos. Van die 50 berigte gemeenskappe (10 per blog) was slegs 6 minder as 250 woorde. In die verlede het ek bewys dat die grootte van die boodskap nie die leserspubliek van my blog beïnvloed het nie. Nou sal ek dit weer sê, die raad wat ek vir woorde per boodskap het, is die volgende:

Die aantal woorde wat u per pos skryf, moet die aantal woorde wees om die hoofdoel van die pos te voltooi. Ek wil byvoeg dat die aantal woorde per boodskap ietwat konsekwent moet wees om aan die huidige lesers se verwagtinge te voldoen. Ek tel nie die aantal woorde nie - ek sorg dat as iemand my blogpos van 'n soekenjin kry, die resultaat kry waarvoor hulle gekom het.