WordPress: Pas CSS aan as die berig vandag gepubliseer word

wordpress logo

Ek wil al 'n rukkie die klein kalendergrafieke by my plasings voeg. Ek het twee klasse vir die datumverklaring geskryf en die agtergrondbeeld anders gestel, afhangende of die berig vandag geskryf is of nie. Te danke aan Michael H in die WordPress-ondersteuningsforums, Ek het uiteindelik my stelling reggekry! Hier is wat ek gedoen het. Ek het 'n agtergrondbeeld vir die div-klasdatum:


Vir die div van vandag stel ek 'n ander agtergrondafbeelding toe op 'n div-klas met die naam the_date_today:


Noudat ek die stel het, moet ek 'n kode skryf wat die '_today' byvoeg as die boodskap vandag geskryf is:

post_date_gmt); if($post_date==gmdate('Ymd')) { echo '_today'; } ?>">

So werk dit:

 1. Ek stel 'n veranderlike met die naam $ post_date gelyk aan die datum van die plasing geformateer as Ymd.
 2. Ek skryf 'n if-stelling sodat as die veranderlike gelyk is aan die datum van vandag (ook geformateer as Ymd), voeg ek '_today' by

Voila! Nou het ek 'n kalendergrafiek wat aandui of die berig vandag geskryf is al dan nie! Ek moet net aanpas vir tydsone en dit laat doen!

5 Comments

 1. 1

  Haai Doug. Dit is regtig glad!

  Kantaantekening, ek stel voor dat u u 'inteken' -vinkie bokant die knoppie 'Voeg kommentaar' skuif ... vir my is dit 'n bietjie meer gebruikersvriendelik.

  Goeie werk met u nuwe kalendergrafieke en CSS.

  • 2

   Dankie Sean.

   Die posisie van die vakkie is doelbewus. As u dit buite die ander velde plaas, kan dit skeiding tussen die ander velde skep. Deur dit naby die knoppie te plaas, plaas dit 'n keuse naby 'n aksie, dit kan veroorsaak dat meer mense dit mis as hulle hul gedagtes voltooi in 'n opmerking en beweeg om in te dien.

   Een ding wat ontbreek, is egter dat die regte oortjies stop. Ek gaan dit regstel.

 2. 3
 3. 5

  Ok, ek het nie besef dit is wat u bedoel met die aanpassing vir GMT nie.

  Ek is seker dat u mnr code monkey daarby is 🙂 maar miskien kan u 'n 'if' verklaring doen as u die tyd van u bediener kyk?

  as die bediener se datum / tyd X is in vergelyking met die datum / tyd van die boodskap, toon X-beeld of iets daartoe.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.