WordPress: voeg 'n boonste boodskapbalk by

topbar-skermkiekie

Met die nuwe webwerf het ek 'n boonste balk vir WordPress vir 'n geruime tyd. Ons laaste tema-ontwerp het eintlik 'n hele afdeling gehad wat afgetrek kon word wat ons geadverteer het e-pos inskrywing. Dit het die aantal intekenare so aansienlik verhoog dat ek die intekenveld direk in die kopstuk van die tema opgeneem het.

Nou wou ek net 'n boonste balk om lesers op hoogte te hou van die belangrikste boodskappe waaraan ons hulle wil herinner ... insluitend nuus en gebeure. Ek sou dit direk in ons tema skryf, maar het gevind WP-Topbar, 'n mooi geskrewe plug-in-plugin vir WordPress. Daar was 'n paar ander daar wat ander funksies het ... soos roterende boodskappe of die beplanning van boodskappe, maar die eenvoud van hierdie inprop het dit gewen.

topbar-skermkiekie

Ek het dit waardeer dat die boonste balk nie hard aan die bokant van die bladsyinhoud was nie; In plaas daarvan word dit dinamies gegenereer en verskyn dit met instellings wat vertraging en spoed vir die vertoon daarvan bevat ... 'n baie mooi aanraking! U kan die kleure (en selfs die agtergrondfoto) van die balk, die boodskap beheer, 'n skakel byvoeg en selfs u eie CSS daarop toepas. Die administrasie het ook 'n voorskou, sodat u al u veranderinge kan voorbeskou voordat u dit regstreeks plaas.

boonste eienskappe

Let wel, daar is 'n paar plug-ins op die mark wat geld hef ... maar ek dink dit is meer werd!

UPDATE: Ek het wel die opdatering van die inprop aangebring. Dit laai nou vanaf wp_footer eerder as wp_head (dit is WordPress API praat) en ek het die div opgedateer om 'n ID en styl te hê om die balk reg te maak eerder as om dit relatief te hê. Op hierdie manier bly die balk sit terwyl u die bladsy afblaai.

10 Comments

 1. 1
 2. 3
 3. 5
 4. 6

  Waarom werk dit nie vir my nie? Ek het hierdie plugin ongeveer 6 maande gelede probeer en kon nie agterkom hoe nie. Dit is perfek geïnstalleer en ek het die instellings reg bestuur, dink ek, maar dit verskyn nie op die tuisblad of op die bladsy-ID waarop ek dit opgestel het nie. Nou het dit my meer as 'n uur geneem om dit te laat werk. Ek is keelvol. Iemand help!
  Ja, ek stel ook die tye reg. (in millisekodes) en die datum ook. Wat mis ek nou?

 5. 9
 6. 10

  Dankie vir die goeie boodskap. Ek het presies hierna gesoek. Ek was egter op soek na 'n "hallo bar" -alternatief, en dit lyk asof niemand vir my werk nie. Dankie vir hierdie insiggewende boodskap.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.