WordPress: Voeg outeurinligting in sybalk by

wordpress

UPDATE: Ek het 'n sidebar-widget ontwikkel om u outeurinligting te vertoon.

Jon Arnold se boodskap van vandag was fantasties oor wenke vir die ontwerp van 'n webwerf, maar ek het opgemerk dat die eerste opmerking die berig aan my toegeskryf het. Dit is 'n teken dat ek die skrywer se inligting meer prominent moet maak.

Ek het nie 'n widget hiervoor gemaak nie (en ek is verbaas dat niemand anders dit het nie!), Maar ek kon my sybalk wysig in my WordPress-blogtema en die volgende kode byvoeg:

Oor die skrywer 

Op 'n enkele bladsy word 'n bykomende sybalkgedeelte bygevoeg met 'n foto van die outeur (gebruik 'n gravatar), hul volle naam, hul tuisblad en hul bio-inligting soos beskryf in hul gebruikersprofiel. Ek het 'n paar klasse bygevoeg om te verseker dat die gravatar na links dryf en dat die hoogte van die gedeelte 'n minimum hoogte het as 'n skrywer geen inligting het nie.

kry_die_skrywer_meta('e-pos') haal die e-posadres van die outeur op en gee dit deur na die get_avatar-funksie. Die get_avatar funksie vertaal die e-pos in 'n identifiseerder wat aan die gravatar-bediener gestuur word om die toepaslike prentjie te plaas. Dit is noodsaaklik, want u wil vermy dat u 'n e-posadres in die bron van die bladsy beskikbaar stel ... spammers hou daarvan om e-pos te oes.

Die ander gegewens word eenvoudig herwin die_skrywer_meta inligting.

6 Comments

 1. 1
 2. 2
  • 3

   Dankie dat u dit daarop gewys het, Ade! Dit was 'n Feedburner-instelling om die feed versoenbaar te maak met iTunes (wat ek nie nodig het nie!). Dit is interessant dat die ontwikkeling van die outeur by die voer nodig is!

 3. 4
 4. 5

  Is u van plan om dit by wordpress.org aan te bied sodat ons opdaterings kan ontvang?

  en as 'n tweede vraag: as ek bv. slegs AIM wil vertoon wanneer dit ingevul is, kan ek dieselfde kodes gebruik om dit te doen of wil dit weergee: uitset is leeg ...

  Ek sal waarskynlik u plugin vir my bladsy wysig om die bio en 'n bietjie ekstra inligting te vertoon: kontak soos icq, mik, xfire, ensovoorts.

 5. 6

  Douglas,
  Wat 'n wonderlike idee is u dingesie om 'n sidebar gravatar by te voeg. (Ek moet erken dat ek nie eers die term gravatar geken het nie, totdat ek u skakel gevolg het om uit te vind - dankie). Ek gaan beslis u widget op 'n webwerf van my installeer.

  BTW, baie goeie inligting op u webwerf, ek is baie bly dat ek dit gevind het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.