Publiseer eksterne feeds op u WordPress-werf

Depositphotos 38199905 s

Sommige mense besef dit nie, maar WordPress het die vermoë om ander feeds met sommige out of the box-funksies te publiseer, geïntegreer. Ek het al in die verlede geskryf hoe om 'n blog se feed te publiseer om 'n verhoog die sleutelwoorddigtheid van 'n webwerf vir verbeterde optimalisering van die soekenjin - maar dit is hoe om dit reg te doen binne WordPress.

WordPress het Magpie en RSS Caching ingebed beskikbare funksie, fetch_feed:

 • haal_voer - haal 'n RSS-toevoer van 'n URL met outomatiese caching (ingesluit in rss_functions.php)

As u byvoorbeeld ons nuutste 5 plasings by u webwerf wil voeg (soos ons gedoen het op DK New Media):

get_item_quantity (5); $ items = array_slice ($ rss-> get_items, 0, $ maxitems); endif; ?> Geen items nie '; anders voorwerp ($ items as $ item):?> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_date('j FY | g:i a') ); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_date ('j FY | g: i a')); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?>'> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?> '> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_title() ); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_title ()); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?>

Wysig u WordPress-sjabloon (Ontwerp> Tema-redakteur) en plaas die kode waar u die feed wil publiseer. Daar is ook 'n klomp sidebar-widgets wat ook feeds vir u sal publiseer.

4 Comments

 1. 1

  U kan ook u eie inhoud publiseer, nie net ander nie. Ek het dit al 'n rukkie gedoen SMJ-ontwerp aangesien dit alles 'n blog is wat 'n samevoeging van my vier blogs is. Ek verkies om te gebruik FeedList-inprop in plaas van die ingeboude RSS-funksionaliteit.

  U kan dit gebruik vir 'n Twitter-sideblog of enigiets wat 'n RSS-toevoer het!

  • 2

   Goed om jou in die sirkel te sien, Stephen! Benieuwd na die voordele van die inprop bo die ingeboude funksies? Is dit bloot die koppelvlak? Ek hou van die feit dat caching in die interne funksie ingebou is - dit kan handig wees vir dae / webwerwe met groot volume!

   Cheers!
   Doug

 2. 3

  Briljant - dit is presies wat ek nodig het! Ek het gewerk aan 'n WP MU-webwerf en ek wil net hê dat die hoofblog net 'n bladsy met 'n mooi prentjie vir elke blog moet wys. Nou kan ek 'n paar poste by elke afbeelding voeg, eerder as om dit aan die sybalk te laat hang met die RSS-widget.

  • 4

   Pragtig, William!

   Die snaakse deel is dat ek halfpad besig was om MagPie te implementeer toe ek besluit het om op die WP-webwerf te gaan kyk hoe ander dit kan doen. Daardie mense by die WP doen regtig 'n fantastiese werk, is dit nie?

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.