Publiseer eksterne feeds op u WordPress-werf

Depositphotos 38199905 s

Sommige mense besef dit nie, maar WordPress het die vermoë geïntegreer om ander feeds met sommige out of the box-funksies te publiseer. Ek het in die verlede al geskryf hoe om 'n blog se feed te publiseer om 'n verhoog die sleutelwoorddigtheid van 'n webwerf vir verbeterde optimalisering van die soekenjin - maar dit is hoe om dit reg te doen binne WordPress.

WordPress het Magpie en RSS Caching ingebed beskikbare funksie, fetch_feed:

 • haal_voer - haal 'n RSS-toevoer van 'n URL met outomatiese caching (ingesluit in rss_functions.php)

As u byvoorbeeld ons nuutste 5 plasings by u webwerf wil voeg (soos ons gedoen het op Highbridge):

get_item_quantity (5); $ items = array_slice ($ rss-> get_items, 0, $ maxitems); endif; ?> Geen items nie '; anders voorwerp ($ items as $ item):?> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_date('j FY | g:i a') ); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_date ('j FY | g: i a')); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?>'> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?> '> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_title() ); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_title ()); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?>

Wysig u WordPress-sjabloon (Ontwerp> Tema-redakteur) en plaas die kode waar u die feed wil publiseer. Daar is ook 'n klomp sidebar-widgets wat ook feeds vir u sal publiseer.

4 Comments

 1. 1

  Jy kan ook jou eie inhoud herpubliseer, nie net ander nie. Ek het dit al 'n rukkie by SMJontwerp aangesien dit alles 'n blog is wat 'n samevoeging van my vier blogs is. Ek verkies om te gebruik FeedList-inprop in plaas van die ingeboude RSS-funksie.

  Jy kan dit gebruik vir 'n Twitter-sideblog of enigiets wat 'n RSS-feed het!

  • 2

   Goed om jou op die sirkel te sien, Stephen! Nuuskierig na die voordele van die inprop bo die ingeboude funksies? Is dit bloot die koppelvlak? Ek hou van die feit dat caching in die interne funksie ingebou is – vir hoë volume dae/werwe kan dit handig te pas kom!

   Cheers!
   Doug

 2. 3

  Briljant – dit is presies wat ek nodig het! Ek het aan 'n WP MU-werf gewerk en ek wil eenvoudig hê die hoofblog moet net 'n bladsy wys met 'n mooi grafika vir elkeen van die blogs. Nou kan ek 'n paar plasings onder elke grafika byvoeg eerder as om hulle op die sybalk te laat hang met die RSS-legstuk.

  • 4

   Awesome, William!

   Die snaakse deel is dat ek halfpad was met die implementering van MagPie toe ek besluit het om die WP-werf na te gaan om te sien hoe ander dit dalk doen. Daardie mense by die WP doen regtig 'n fantastiese werk, nie waar nie?

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.