WordPress Filtreer asseblief inkomende skakels

Die ander dag het ek kommentaar gelewer op Robert Scoble se boodskap, The anti-community list. Dit was 'n uitstekende boodskap oor metodologieë wat instrumente soos Friendfeed gebruik om die navolging tussen lede te probeer bevorder. Buite die lyste wat ooreenstem met u huidige verhoudings (bv. U e-poskontakte), dink ek dat hierdie instrumente die ongelooflike krag van sosiale netwerke vervaag.

Genoeg daarvan. Gister het ek dit opgemerk Robert Scoble verskyn in my inkomende skakels:

Inkomende_Links.png

Behalwe dat dit nie regtig was nie Sê Robert Scoble... dit was my opmerking oor Robert se boodskap wat nou as 'n skakel na my webwerf geregistreer het. Slegs ... dit is nie regtig 'n ware inkomende skakel nie, aangesien dit wel is nofollow geassosieer.

WordPress moet die inkomende skakels filter om gebruikers in staat te stel om geweegde terugskakels versus nofollow-skakels te sien. Dit sou 'n maklike manier wees om hierdie onnodige skakels buite my paneelbord te hou.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.