WordPress en MySQL: wat is u aantal woorde?

Depositphotos 16207113 s

Daar is op blogs al gepraat oor die gemiddelde grootte van 'n WordPress-plasing. Daar is 'n bietjie lig gewerp dat soekenjins slegs die impak van die eerste sal weeg x aantal karakters, waar x tans onbekend is. As gevolg hiervan is enigiets daarna net 'n vermorsing van woorde.

wordle

Beeld van Wordle!

Ek is nogal grimmig met my blogposte, so ek gaan addisionele ontledings doen en kyk of die gewildheid van die berig uit die soekresultate verband hou met die woordtelling. Ek sal nie te wetenskaplik raak nie, maar ek wil dieper kyk.

Hoe kan ek navraag doen oor WordPress vir die aantal woorde?

MySQL het nie 'n ingeboude woordtellingfunksie vir MySQL nie, maar soos met elke ander onbeantwoorde vraag, het een of ander slim man op die blogsfeer al geantwoord hoe om MySQL te gebruik om 'n woordtelling te kry.

Hier is die skrywer se woordtelling-navraag aangepas vir 'n WordPress-databasis:

KIES 'ID', 'post_date', 'post_type',
SOM (LENGTE ('post_inhoud') - LENGTE (VERVANG ('post_inhoud', '', '')) + 1) AS 'Woordtelling'
VANAF 'wp_posts'
GROEP OP 'ID'
HET `post_type` = 'post' EN 'post_status' = 'publiseer'
BESTEL OP 'post_date' DESC
BEPERK 0, 100

Ek teken tans nie die 'perfekte posgrootte' in nie, want dit bied regtig gewig aan 'n soekenjin is nie net die aantal woorde nie, maar die aantal skakels na die inhoud. As u 'n pos van 2,000 XNUMX woorde het wat baie aandag trek, dan die regte grootte van u boodskap was 2,000 woorde.

7 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
  • 4

   Casey - ek stem heeltemal saam met jou. Ek dink wel daar is geleenthede om beelde en opsommingstekens te gebruik om mense te lok om deur die inhoud te lees, maar ek skryf totdat ek dink die punt kom ... en ek probeer nie meer of nie minder nie.

  • 5

   Casey - ek stem heeltemal saam met jou. Ek dink wel daar is geleenthede om beelde en opsommingstekens te gebruik om mense te lok om deur die inhoud te lees, maar ek skryf totdat ek dink die punt kom ... en ek probeer nie meer of nie minder nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.