Inhoud bemarking

WordPress en MySQL: wat is u aantal woorde?

Daar is al op blogs gepraat oor die gemiddelde woordtelling van 'n WordPress-plasing. Daar is lig gewerp dat soekenjins net die impak van die eerste sal weeg x aantal karakters, waar x tans onbekend is. As gevolg hiervan is enigiets daarna net 'n vermorsing van woorde.

woord

Ek is nogal grimmig met my blogposte, so ek gaan addisionele ontledings doen en kyk of die gewildheid van die boodskap uit die soekresultate verband hou met die woordtelling. Ek sal nie te wetenskaplik raak nie, maar ek wil dieper kyk.

Hoe kan ek navraag doen oor WordPress vir die aantal woorde?

MySQL het nie 'n ingeboude woordtelfunksie vir MySQL nie, maar soos met elke ander onbeantwoorde vraag, het een of ander slim man op die blogsfeer al geantwoord hoe om MySQL te gebruik om 'n woordtelling te kry.

Hier is die skrywer se woordtelling-navraag aangepas vir 'n WordPress-databasis:

SELECT `ID`, `post_date`, `post_type`,
SUM( LENGTH(`post_content`) - LENGTH(REPLACE(`post_content`, ' ', ''))+1) AS 'Wordcount'
FROM `wp_posts`
GROUP BY `ID`
HAVING `post_type` = 'post' AND `post_status` = 'publish'
ORDER BY `post_date` DESC
LIMIT 0, 100

Ek teken tans nie die 'perfekte posgrootte' in nie, aangesien dit regtig gewig bied aan 'n soekenjin is nie net die aantal woorde nie, maar die aantal skakels na daardie inhoud. As u 'n plasing van 2,000 XNUMX woorde het wat baie aandag aan die skakels trek, dan die regte grootte van u boodskap was 2,000 woorde.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

7 Comments

    1. Casey – ek stem heeltemal saam met jou. Ek dink wel daar is geleenthede om beelde en kolpunte te gebruik om mense te lok om deur die inhoud te lees, maar ek skryf totdat ek dink die punt is gemaak ... en ek probeer om nie meer of nie minder te doen nie.

    2. Casey – ek stem heeltemal saam met jou. Ek dink wel daar is geleenthede om beelde en kolpunte te gebruik om mense te lok om deur die inhoud te lees, maar ek skryf totdat ek dink die punt is gemaak ... en ek probeer om nie meer of nie minder te doen nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.