WordPress: Hoe om 'n tagwolk-bladsy te bou

Een van die nuwe kenmerke van my tema is 'n tag cloud-bladsy. ek hou van tag wolke, maar nie vir die werklike doel daarvan nie. Die etiketwolk wat ek vertoon, is regtig 'n manier om te bepaal of ek by die onderwerp bly, of dat die boodskap van my blog mettertyd verander.

Nuwe blogger-medewerker Al Pasternak, gevra hoe om 'n tag-bladsy op te stel met die Ultimate Tag Warrior-inprop.

Dit is soos volg: Nadat u die inprop geïnstalleer het en u opsies gewysig het, moet u die volgende kode eenvoudig in u bladsymodel invoeg waar u inhoud vertoon word. U wil dit nie stel nie in die plek van u inhoud... net aangrensend daaraan.

Voeg 'n bladsy met die naam "Tags" by en laat die inhoud leeg. Voila! Nou sal die bladsy jou tag cloud vertoon!

12 Comments

 1. 1
 2. 2

  As 'n vriendelike voorstel, beveel ek aan dat u die vak "Inskryf op opmerkings per e-pos" as nie-geselekteer, verstek.

  Baie mense lewer redelik vinnig kommentaar en sien nie eers die klein opsie raak nie. As hulle 'e-posse' met 'e-pos' ontvang en nie verstaan ​​waarom nie, kan dit nogal irriterend raak.

  Net my twee sent! 🙂

 3. 3

  Dankie, Tony!

  Ek kry gemengde seine op die intekenmerkmerk ... 'n paar mense het vir my 'n e-pos gestuur en gesê hulle wens dat dit vooraf gekies is, sodat hulle nie sou vergeet om in te teken nie. Ek dwaal eerder aan die kant van die voorkeuring. As iemand reageer op u opmerking, wil u natuurlik kennis kry. En dit is redelik eenvoudig om uit te teken.

  Groete,
  Doug

 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

  'Goeie' wolk!

  U kan meer as een kleur met diskresie gebruik.

  Een manier om kleure in u wolkmerk te gebruik:
  - kies 'n hoofkleur, ken dit toe aan die grootste lettertipe;
  - "meng" hierdie kleur vir kleiner lettertipes.
  'N' Kleur 'voorbeeld by

  Tag wolk

 8. 8
  • 9

   Interessant, Tom. Ek dink nie hierdie oplossing sal werk nie, want dit is bloot om die etikette te haal wat alleen in hierdie blog bygevoeg is. Dit kan egter moontlik wees om etikette te trek en te versamel met behulp van Technorati se API as elkeen van die blogs op Technorati is.

   Klink na 'n prettige klein programmeringsprojek!

 9. 10

  Hallo meneer Doug
  Ek gebruik Jerome se Keywords Plugin om tag-cloud te skep. Ek het aanbeveel om Jerome se Keywords Plugin eerder as Ultimate Tag Warrior te gebruik.
  Ek dink Ultimate Tag Warrior is te ingewikkeld om te gebruik. dankie in elk geval.

 10. 12

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.