WordPress: Hoe om 'n tagwolk-bladsy te bou

Een van die nuwe kenmerke van my tema is 'n tag cloud-bladsy. ek hou van tag wolke, maar nie vir die werklike doel daarvan nie. Die etiketwolk wat ek vertoon, is vir my 'n manier om te bepaal of ek by die onderwerp bly of dat die boodskap van my blog mettertyd verander.

Nuwe blogger-medewerker Al Pasternak, gevra hoe om 'n tag-bladsy op te stel met die Ultimate Tag Warrior-inprop.

Dit is soos volg: Nadat u die inprop geïnstalleer het en u opsies gewysig het, moet u die volgende kode eenvoudig in u bladsjabloon invoeg waar u inhoud vertoon word. U wil dit nie stel nie in die plek van u inhoud... net aangrensend daaraan.

Voeg 'n bladsy met die naam "Tags" by en laat die inhoud leeg. Voila! Nou sal die bladsy jou tag cloud vertoon!

12 Comments

 1. 1
 2. 2

  As 'n vriendelike voorstel, beveel ek aan om die "Teken in op kommentaar via e-pos"-blokkie as verstek te ontkies.

  Baie mense lewer redelik vinnig kommentaar en sien nie eers daardie klein opsie raak nie. Wanneer hulle begin 'spam' kry met e-posse en nie verstaan ​​hoekom nie, kan dit redelik irriterend raak.

  Net my twee sente! 🙂

 3. 3

  Dankie, Tony!

  Ek kry gemengde seine op die inteken-vinkie … 'n paar mense het vir my 'n e-pos gestuur en vir my gesê hulle wens dit is vooraf gekies sodat hulle nie vergeet om in te teken nie. Ek dwaal eerder aan die kant van voorafseleksie. As iemand op jou kommentaar reageer, sal jy natuurlik kennis wil kry. En dit is redelik eenvoudig om te onttrek.

  Groete,
  Doug

 4. 4
 5. 5

  Ek moet Doug se redenasie hier sekondeer.

  Wanneer 'n opmerking geskryf word, sluit 'n mens by 'n bespreking aan/begin. Daarom dink ek dit is natuurlik dat 'n mens in kennis gestel wil word.

 6. 6
 7. 7

  "Goed soek" wolk!

  Jy kan meer as een kleur met diskresie gebruik.

  Een manier om kleure in jou wolkmerker te gebruik:
  - kies 'n hoofkleur, ken dit toe aan die grootste lettertipe;
  – “blend” hierdie kleur vir kleiner lettertipes.
  'n "inkleur" voorbeeld by

  Tag wolk

 8. 8
  • 9

   Interessant, Tom. Ek dink nie hierdie oplossing sal werk nie, want dit trek bloot uit die etikette wat in hierdie blog bygevoeg is. Dit kan egter moontlik wees om merkers te trek en saam te voeg met behulp van Technorati se API as elk van die blogs op Technorati is.

   Klink na 'n prettige klein programmeringsprojek!

 9. 10

  Hallo meneer Doug
  Ek gebruik Jerome se Sleutelwoorde-inprop om merkerwolk te skep. Ek het aanbeveel om Jerome's Keywords Plugin eerder as Ultimate Tag Warrior te gebruik.
  Ek dink Ultimate Tag Warrior is te ingewikkeld om te gebruik. dankie in elk geval.

 10. 12

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.