WordPress: Na die eerste boodskap slegs op die tuisblad

wordpress logo gestapel rgb

U sal ná die eerste bladsy na die eerste berig op my tuisblad sien dat ek 'n Blaugh-spotprent bygevoeg het. Ek het vasgestel hoe ek die spotprent eenvoudig op een plek op die webwerf kan wys sonder om dit in die sybalk te druk waar dit nie hoort nie. Dus ... ek het bietjie gegrawe en 'n paar temas gevind wat die kode gebruik om dit te doen. Die kode kan gebruik word om u nuutste boodskap uit te lig of aan te dui ... of bloot inhoud in die WordPress-lus by te voeg.

Hier is hoe u dit kan doen:


U inhoud wat u hier wil hê!

Vir die tekenprent van Blaugh:Daar gaan jy! Maak net seker dat u hierdie inhoud binne die lus plaas. Ek sit dit reg voor hierdie lyn, sodat ek dit kan byhou:


		

14 Comments

 1. 1

  Douglas,

  Ek wil u net vinnig bedank vir hierdie wenk. Ek het 'n artikel geskryf met 'n effens ander metode wat minder effektief was as joune, en een van my lesers het u artikel aan my gewys.

  Ek het intussen verander my artikel en krediet kry waar krediet verskuldig is.

  Nogmaals dankie,

  John

 2. 3

  U het my baie tyd bespaar, ek was op die punt om die lus te begin twiet toe ek hierdie berig sien, ek is baie dankbaar. dankie dat jy dit gedeel het.

 3. 4

  Kan ek hierdie kode in die sybalk implementeer sodat die advertensies slegs in die sybalk op die tuisblad verskyn?
  Indien nie, kan u my asseblief inlig oor hoe ek dit kan doen?
  Dankie!
  Tyler

 4. 5

  Om hierdie kode te laat werk in die sybalk, of op enige ander plek buite die lus, moet u net al die goed van $ post en $ page van die kode verwyder, sodat u dit net het;

  dinge gaan hierheen

 5. 6
 6. 7
 7. 9

  Baie dankie vir hierdie wenk Douglas. Is daar 'n manier om advertensies op spesifieke bladsye in plaas van die tuisblad by te voeg? Elke bladsy het 'n bladsy-ID en ons kan die gelaaide bladsy op grond daarvan identifiseer..ek is op soek na spesifieke wenke.

  Thanks in advance
  Vaibhav

 8. 10

  Regtig nuttige kode, en ek gebruik dit al 'n rukkie. Is daar 'n manier om 'n 'anders' verklaring in te sluit sodat u advertensies op die tuisblad kan sien, en dan ander wat op elke ander bladsy verskyn?

  Ek soek al eeue en vind dit nie!

  Hoop iemand kan help.

  Thanks in advance.

  James

 9. 12

  Hallo Douglas ...

  Ek werk met 'n invoegtoepassing op my tuisblad ... Maar die kode-riglyndokument het die beperking om nie die kern-temakode te raak nie ... so ek gebruik die add_filter-funksie ...

  as (is_home ()) add_filter ('the_content', 'myfunction');

  Maar dit werk nie korrek nie ... hierdie filter wys my die propvol inhoud in elke berig op my tuisblad ... wat kan ek doen? bestaan ​​daar 'n ander haakplek net vir die inhoud van die tuisblad?

  Dankie ...

 10. 13

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.