WordPress: Na die eerste boodskap slegs op die tuisblad

wordpress logo gestapel rgb

U sal na die eerste bladsy na die eerste berig op my tuisblad sien dat ek 'n Blaugh-spotprent bygevoeg het. Ek het een of ander tyd vasgestel hoe ek die spotprent eenvoudig op een plek op die werf kan wys sonder om dit in die sybalk te druk waar dit nie hoort nie. Dus ... ek het bietjie gegrawe en 'n paar temas gevind wat die kode gebruik om dit te doen. Die kode kan gebruik word om u nuutste boodskap uit te lig of aan te dui ... of bloot inhoud in die WordPress-lus by te voeg.

Hier is hoe u dit kan doen:


U inhoud wat u hier wil hê!

Vir die tekenprent van Blaugh:Daar gaan jy! Maak net seker dat u hierdie inhoud binne die lus plaas. Ek sit dit reg voor hierdie lyn, sodat ek dit kan byhou:


		

14 Comments

 1. 1

  Douglas,

  Ek wil net gou vir jou dankie sê vir hierdie wenk. Ek het 'n artikel geskryf met 'n effens ander metode wat minder effektief as joune was en een van my lesers het jou artikel aan my uitgewys.

  Ek het sedertdien gewysig my artikel en krediet gegee waar krediet verskuldig is.

  Nogmaals dankie,

  John

 2. 3

  Jy het my baie tyd gespaar, ek was net op die punt om die lus te begin twis toe ek hierdie pos sien, ek is regtig dankbaar. dankie dat jy dit deel.

 3. 4

  Kan ek hierdie kode in die sybalk implementeer sodat die advertensies slegs in die sybalk op die tuisblad verskyn?
  Indien nie, kan jy my asseblief inlig oor hoe ek dit kan doen?
  Dankie!
  Tyler

 4. 5

  Om hierdie kode te kry om oor te werk in die sidebar, of enige plek buite die while lus, verwyder net al die goed oor $post en $page van die kode sodat jy net dit het;

  dinge gaan hier

 5. 6
 6. 7
 7. 9

  Baie dankie vir hierdie wenk Douglas. Is daar 'n manier om advertensies op spesifieke bladsye in plaas van tuisblad by te voeg? Ek het elke bladsy 'n bladsy-ID en ons kan die gelaaide bladsy identifiseer op grond daarvan. Ek is op soek na spesifieke wenke.

  Thanks in advance
  Vaibhav

 8. 10

  Regtig nuttige kode, en ek gebruik dit al 'n rukkie. Is daar 'n manier om 'n 'anders'-stelling in te sluit sodat jy advertensies kan hê wat op die tuisblad verskyn, en dan ander wat op elke ander bladsy verskyn?

  Ek soek al vir eeue en kan dit nie kry nie!

  Hoop iemand kan help.

  Thanks in advance.

  James

 9. 12

  Hallo Douglas...

  Ek werk met 'n inprop op my tuisblad ... Maar die kodeerriglyne-dokument het die beperking om nie aan die kerntema-kode te raak nie ... so ek gebruik die add_filter-funksie ...

  if(is_home()) add_filter('die_inhoud','myfunksie');

  Maar dit werk nie reg nie... hierdie filter wys vir my die inpropinhoud in elke plasing op my tuisblad ... wat kan ek doen? bestaan ​​daar nog 'n haak net vir die inhoud van die tuisblad?

  Dankie ...

 10. 13

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.