Hoe u 'n sidebar van WordPress-gebeurtenisse vanaf iCal kan opdateer met behulp van Google Kalender (en ander Google Fun!)

Hierdie week teken ek my persoonlike webwerf aan vir Google Apps. Ek het 'n berg strooipos gekry sedert my e-posadres in jare nie verander het nie my gasheer (alhoewel ek baie lief is vir hulle) sal $ 1.99 per e-posadres vir spambeskerming vra, iets wat Gmail doen gratis. Met Gmail werk u ook met algoritmes wat deur miljoene ander gebruikers gebou is, dus dit is baie akkuraat!

Google Talk-kenteken

Daar is egter nog voordele verbonde aan die verhuising na Google Apps wat ek nie besef het nie! Die eerste is die vermoë om Google se Instant Messaging-toepassing, genaamd Talk, direk in my sybalk te integreer via a Google Talk-kenteken.

Google-kennisgewer

Ek het ook nou Google-kennisgewer, wat my waarsku as ek e-pos het en vanaf vandag integreer met Google Apps en my ook waarsku as ek kalendergebeurtenisse het. Dit is 'n wonderlike klein toepassing.

Google Kalender iCal-sinkronisering

Miskien was die grootste nuus hierdie week toe my vriend, Bill, gepos het oor Google Kalender se ondersteuning van CalDav en die vermoë om iCal en Google Kalender te sinchroniseer. Dit is redelik eenvoudig:

 1. Maak iCal-voorkeure oop
 2. Voeg 'n rekening by
 3. Voer u e-posadres en wagwoord van Google in
 4. Voer u Kalender-adres in:
  https://www.google.com/calendar/dav/youremail@
  yourdomain.com/user

iese Google

Ek wou nie my primêre kalender op my WordPress-sybalk deel nie, en daarom het ek 'n ander kalender by my Google Kalender gevoeg en dit ook by iCal gevoeg. Daar is aanwysings om u sekondêre kalenders met iCal te sinkroniseer. Dit is eenvoudig 'n ander URL.

Google Kalender WordPress-integrasie

Die laaste stap is om die Google Kalender WordPress-inprop om 'n widget by u sybalk te voeg wat die gebeure in u kalender ontleed en vertoon. Daar is egter 'n paar nuanses met hierdie inprop wat aandag moet skenk aan:

 1. Teken aan vir 'n Google -data API Sleutel, u het dit nodig om by die instellings van die invoegtoepassing in te gaan.
 2. Wanneer u die XML-adres vir die feed van u Kalender invoer, moet u seker maak dat u die laaste knoop van die url vervang deur 'vol' sodat die adres so lyk:
  http://www.google.com/calendar/feeds/youremail@
  u domein% 40group.calendar.google.com / publiek / vol
 3. Die widget vertoon die maand en datum redelik lelik. Dit is te danke aan die opmaak van die JavaScript en dit kan maklik gewysig word. In funksies.js by lyn 478 vind u die opmaak van die datum. As u die datum in 'n ander formaat wil vertoon, kan u die uitvoerreeks verander. Voorbeeld:
  dateString = displayTime.toString ('dddd, MMMM dd, jjjj');
 4. Die widgetitel word nie volgens WordPress vertoon nie API en verstek-widget-funksionaliteit. Iemand was lekker genoeg om die regstelling hiervoor in Google Code te plaas, maar dit is nog nie bekend gemaak nie. Hier is aanwysings oor watter kode u moet doen vervang om die widget-titelprobleme reg te stel.

Met hierdie volledig geïntegreerde gebruik, kan ek nou Google Notifier of iCal gebruik en 'n gebeurtenis byvoeg wat op my sybalk vertoon word! Die hoeveelheid tyd wat dit neem, hang af van u sinkronisasie-instellings tussen iCal en Google.

3 Comments

 1. 1
 2. 2

  Dit was wonderlik. Het baie gebeurteniskalenders probeer, geen geskik gevind nie. Die Google wpng-inprop was ideaal behalwe vir die punte hierbo. En ek het geen kennis van scripts nie. So…
  My hartlike Dankbaarheid.
  Anand.

 3. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.