WordPress ontwikkel in 'n CMS Powerhouse

wordpress

WordPress ontwikkel regtig verby 'n blogtoepassing en verander in ongelooflike funksies wat die tipiese wegblaas CMS. Ek is regtig verbaas oor hoe vinnig die WordPress-opgraderings kom, sowel as die vindingryke funksies wat bygevoeg word.

Nou as hulle net met die vraag kon tred hou

Dit is die skerm waarmee ek agterbly toe ek WordPress vanoggend probeer aflaai het. Dit is goed, maar ... ek sal wag.
goshdarnit

4 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Hallo Douglas !, ek hou baie van jou blog; alhoewel ek nie presies in dieselfde sakegebied is nie, lees ek graag die ervarings van iemand wat dit is, en geniet die meeste inligting. Ok, nou genoeg vir die komplimente :), vandag het ek op die RSS-kop van hierdie pos geklik om hierheen te kom en 'n fout gekry, en dit is nie die eerste keer dat dit gebeur nie. Die skakel in RSS stuur na feedburner en dan na "wordpress-26-is-hier", terwyl die regte skakel "wordpress-evolving-into-a-cms-powerhouse" is. Ek weet nie of u iets van die opset kan verander nie.

    Groete,
    Tatus.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.