WordPress ontwikkel in 'n CMS Powerhouse

wordpress

WordPress ontwikkel regtig verby 'n blogtoepassing en verander in ongelooflike funksies wat die tipiese wegblaas CMS. Ek is regtig verbaas oor hoe vinnig die WordPress-opgraderings kom, sowel as die vindingryke funksies wat bygevoeg word.

Nou as hulle net met die vraag kon tred hou

Dit is die skerm waarmee ek agterbly toe ek vanoggend WordPress 2.6 probeer aflaai het. Dit is wel in orde ... ek sal wag.
goshdarnit

4 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Hi Douglas!, ek hou baie van jou blog; alhoewel ek nie presies op dieselfde besigheidsgebied is nie, lees ek graag deur die ervarings van iemand wat wel is, en ek geniet die meeste van die inligting. Ok, nou genoeg vir die komplimente :), vandag het ek op die RSS-kopskrif van hierdie pos geklik om hier te kom en 'n fout gekry, en dit is nie die eerste keer wat dit gebeur nie. Die skakel in die RSS stuur na feedburner en dan na “wordpress-26-is-hier” , terwyl die korrekte skakel “wordpress-evolving-into-a-cms-powerhouse” is. Ek weet nie of dit iets van die konfigurasie is wat jy dalk kan verander nie.

    Groete,
    Tatus.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.