WordPress-kontakvorm met spambeskerming

UPDATE: Ek sal dit sterk aanbeveel Swaartekrag vorm van RocketGenius vir 'n baie robuuste vormintegrasie met WordPress!

GemorsposEwe skielik kry ek 'n GROOT volume van kontakvormspam met behulp van Ryan Duff s'n wonderlike WordPress-kontakvorm plugin.

Ek het kommentaar gelaat op Ryan se webwerf en IM en hom vertel dat ek die probleem kon oplos deur 'n Uitdagingsvraag, maar ek kan nie met hom in aanraking kom nie. So ... hier is Ryan se inprop met die nuwe en verbeterde strooiposbeskerming. Ek gebruik dit op my webwerf en dit werk wonderlik.

Die invoegtoepassing kan nou afgelaai word via die projekblad: WordPress-kontakvorm met die projekbladsy van die plugin vir spambeskerming

179 Comments

 1. 1

  Ek wou net BAIE dankie sê vir hierdie mod. Ek gebruik Dagon Design se kontakvorm-invoegtoepassing, omdat dit anti-spam-verifikasie bied, maar nie baie vaardig is met betrekking tot CSS nie, en dit nie kon laat lyk hoe ek wou nie. Ek het al vantevore die plugin van Ryan gebruik, maar is gebombardeer met spammers wat my per e-pos gestuur het. My anti-spam - Bad Behavior and Spam Karma - het die meeste daarvan gevang, maar dit was steeds 'n pyn.

  Die uwe is 'n elegante, netjiese verbetering en ek dink dat Ryan u mod moet aanwend en u mede-krediet moet gee dat u die inprop op so 'n nuttige manier verder gevoer het.

  So ja. Dankie! Die kontakvorm lyk net soos ek dit nou wil hê. x

 2. 2

  Dankie, Andy! Ek is geïnspireer deur Seth Godin en die boek Crypto. Seth het gewys op 'n webwerf (lank gelede) met 'n 2 + 2 = 4 uitdagingsvraag wat nooit verander het nie.

  Toe ek die boek Crypto lees, was een van die belangrikste stukke hoe u 'n stuk inligting tussen twee mense kon deurgee wat 'n probleem opgelos het ... sonder dat iemand in die middel dit kon uitvind.

  Die probleem met die meeste 'spamware' is dat 'n rekenaar die uitdagingsvraag bereken. Dit is 'n inherente fout, want dit sal 'n rekenaar wees wat dit probeer breek.

  Deur die uitdagingsvraag 'n sigbare aspek van my bladsy in Engels te maak, vermy ek die rekenaarvraag en -oplossing. En ... net om seker te maak, laat ek die persoon toe om die vraag te verander en te antwoord wanneer hy wil.

  Ek dink dit is 'n wonderlike model en ek hoop om dit volgende op my kommentaar te plaas. Ek kry 'n klomp strooipos op my opmerkings, maar het nog geen enkele strooipos op my kontakvorm ontvang nie.

  Waardeer u vriendelike kommentaar!
  Doug

 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Doug, jy is 'n heer en 'n geleerde! Ons is die afgelope paar dae pas gebombardeer met strooipos vir kontakvorms en 'n google van die WP-ondersteuningsforum het my direk hierheen gelei. Ek het die nuwe inprop geïnstalleer en dit werk soos 'n bekoring. Ek het ook u PayPal-knoppie getref ter waardering vir hierdie lewensreddende inprop / aanpassing!

  Hierdie vorm kan uiteindelik die enigste dryfveer wees vir my UITEINDELIK om my persoonlike blog op joniverse.com van WP 1.5.x na WP 2 op te dateer!

 6. 6
 7. 7

  Eenvoudige oplossings vir groot probleme. Alles moet op hierdie manier gekodeer word, nie 'n verdomde 50 KB-inprop met dinge wat u nooit sal gebruik nie of vreemde funksies (AJAX vir 'n kontakvorm? Wat?).

  Dankie.

 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Haai. Dankie vir die inprop. Jy rock!

  Ek het probeer om Ryan Duff se oorspronklike WP-kontakvorm te gebruik, maar het altyd foute met my blog ervaar (toegestaan, waarskynlik 'n temakonflik). En die Phrixus WP-inprop het ook nooit gewerk nie.

  Wat het jy gedoen? Hoekom werk dit? Hoekom?

  In elk geval, dankie man! 'N Donasie is op pad.

 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15

  Dankie dat jy dit reggemaak het! Ek het die hele dag daarna gesoek en gedink dat dit iets met my blaaier te doen het, daarom het ek verskillende blaaier met dieselfde resultaat probeer.

  Op 'n tydstip kon ek dit nie laat werk nie, maar dit lyk asof dit nou werk! Dit is wonderlik! Aanvanklik het slegte gedrag my van my webwerf geblokkeer. Ek kan dit nie glo nie! Dit lyk nogal aggressief, so ek het my eie IP-adres by die witlys gevoeg, aangesien ek die ontwikkelaar glad nie in die hande kon kry nie (alle e-posse word teruggebons).

  Hopelik kan ek die hoeveelheid spam-e-posse wat ek kry, verminder deur die kontakvorm. Ek sal die uitdagingsvraag van tyd tot tyd verander om die menslike spammers wat lees, te stuit.

  Die tyd sal leer of dit 'n goeie afskrikmiddel is. Ek hou duimvas. Dankie vir die wonderlike inprop!

 16. 16
 17. 17

  Dankie dankie dankie. Ons moes van bediener verander en skielik is alles wat ek voorheen vir kontakvorms gebruik het, op h geskiet. U vorm werk pragtig, behalwe dat ek die stylblad moes verander sodat die naam / teksgebied in IE (dit was goed in Firefox). Ek het die .contact eenvoudig verander om links te dryf. Ek moes ook die grootte van die teksarea verander na my blog, maar dit was eenvoudig. Werk soos 'n droom!

 18. 18

  Jy is baie welkom, Linda! Ek het ook die werklike HTML van die vorm aangepas vir 'n beter uitleg (u kan dit op my kontakblad op hierdie webwerf sien). Ek het eintlik soveel probleme met die versameling van blaaier gehad, dat ek opgegee het en 'n tabel gemaak het! Ek weet dit moet 'n nee-nee wees ... maar dit lyk baie beter.

 19. 19
 20. 20

  Teun,

  Ek het die inprop gewysig en 'n weergawe van die tabeluitleg bygevoeg. Ek het dieselfde probleme raakgeloop as wat u gedoen het, en ek het opgehou om dit met CSS / HTML te probeer maak. Soms is tafels die beste manier.

  Doug

 21. 21

  Hallo Teun - die volgende style is afkomstig van Doug se "wp-contactform" in die wp-contactmap. Ek het net twee dinge verander, ek dink (ek kan nie onthou wat dit was nie!) En ek het 'n styl bygevoeg vir die stuurknoppie. Doug - ek moes die px na ems verander, jammer!

  Die style word toegepas aan die begin van dieselfde bladsy met wp-kontakvorm, waar u 'n paar reëls sal sien wat die lengte van die teksareas bevat. Dit is hier waar u die styl by die stuurknoppie kan voeg. (Ek hoop dat dit alles sinvol is). Ek het nie die volgende stylveranderinge in alle blaaiers en alle resolusies getoets nie, maar dit lyk goed in Firefox en IE. Laat weet my as u dit toets en 'n eienaardigheid vind:

  / * Begin kontakvorm CSS * /
  .Kontak Vorm {
  posisie: staties;
  oorloop: verborge;
  }
  .contactleft {
  breedte: 25%;
  teksbelyning: regs;
  duidelik: albei;
  dryf: links;
  vertoon: inlyn;
  opvulling: .4em;
  marge: .5em 0;
  }
  .kontak {
  breedte: 70%;
  teksbelyning: links;
  dryf: links;
  vertoon: inlyn;
  opvulling: .4em;
  marge: .5em 0;
  }
  .contacterror {
  grens: .1em solied # ff0000;
  }
  .kontakte stuur {
  text-align: center;
  }
  / * Einde kontakvorm CSS * /

 22. 22
 23. 23
 24. 24
 25. 25

  Ek het probeer om verskeie kontakvorms in te stel, waaronder Ryan's.

  As ek die kontakvorm gebruik, kry ek 'n oorvleuelende teks, die naam, ens. Is hoër as die vak, en die gebruiker kan geen data in die teksblokkie invoer nie.

  Is daar enige manier waarop iemand kan help? Dit is hoe dit lyk:

  http://www.michelledear.com/?page_id=48

  Ek het seker gemaak dat u alles wat gelys is, skoonmaak volgens die inligting "as u 'n vorige weergawe gebruik".

  Enige hulp sal waardeer word.

  Dankie!

  Michelle Liewe

 26. 29
 27. 30

  Hallo Doug
  Ek het pas u wonderlike invoegtoepassing geïnstalleer en geaktiveer, 'n kontakblad geskep, maar wat moet ek maak vir die kontakvorm op my kontakblad, moet ek 'n stuk kode invoeg? en indien ja, waar? en of hoe?
  Ek het die readme-lêer gelees deur middel van instruksies, maar dit is niks nuttigs daar nie.
  Jammer, maar ek is 'n pasmaat, kan u asseblief stap vir stap verduidelik.

  Dankie

  Dr PennyStock

  • 31

   Hallo Dr.

   Geen probleem! Bou vir u 'n nuwe bladsy en voeg dan die volgende brokkie by waar u wil hê dat die vorm moet verskyn:

   Maak seker dat u die opsies vir die vorm instel!

   Doug

 28. 32
  • 33

   U is absoluut welkom! Ek het ook aantekeninge by die bladsy gevoeg, sodat die instruksies daar is as ander mense 'n hand nodig het. Ek moes dit lankal gedoen het, dankie!

 29. 34
 30. 36

  Howdy,

  Ek het al baie kontakvorms probeer, maar nie een van hulle het op Godaddy gewerk nie, behalwe hierdie een !!! Dit skommel heeltemal. Die inskrywingsvraaginvoer op die vorm kan ook beelde hanteer! Kyk na my webwerf waar ek basies 'n captcha-prentjie insit in 'n poging om professioneler te lyk. Voorwaar wonderlik, baie dankie!

  • 37

   Gerald, dit klink wonderlik; Ek het 'n kliënt wat sy kontakvorm verder wil beveilig. Sal u die moeite doen om te deel hoe u die captcha op u bladsy gedoen het, terwyl u ook Douglas se verbeterde Contact-invoegtoepassing implementeer?

   • 38

    Hoekom Joni,

    Dit was regtig maklik. Maak 'n klein captcha-tipe prentjie met 'n paar karakters net om wettig te lyk. Kopieer myne gerus en laai dit op. Gaan dan in die wp-admin-> opsies-> kontakvorm.

    In die "Wat is u uitdagingsvraag?" teks hier is wat ek sit:

    Woordverifikasie: (img style = ”float: right;” src = ”http://www.yoursite.com/images/captcha.jpg” border = ”0 ″ alt =” ”Woordverifikasie: voer hierdie letters in die regs van die prentjie. ”)

    vervang natuurlik ")" deur ">"!

    Wat ook al die teks in die prentjie is, plaas dit in die tekskassie "regte antwoord". Bespaar deur op "Opdateringsopsies" te klik en u is klaar.

    As daar op die een of ander manier 'n strooiposprobleem is, verander u die prentjie en die regte antwoord. Ek hoop dit werk vir u en baie geluk met u kliënt.

 31. 39

  Doug,
  Ek dink WordPress skryf jou boodskap 'n bietjie weer. Die kode om die kontakvorm in te sluit, is soortgelyk aan 'n HTML-opmerking, met twee 'strepies'. Die kode op hierdie webwerf wat ek gekopieër en geplak het, was eerder 'n emdash! Mense wat kopieer en plak, sal vind dat die emdash nie werk nie ...

 32. 42

  Jammer om julle weer te pla. Die inprop is wonderlik en ek het nog nie spam gehad nie, anders as voorheen toe ek die PXSMail-inprop gebruik het.

  Wat die opstel van velde vir IE betref, kan ek sien dat iemand die kode vir die inprop verstrek het, maar ek weet nie presies waar ek dit moet invoeg nie. Kan iemand help? Of, wat van die tafels een? Hoe anders lyk dit? Sal die sigbaarheidsprobleem heeltemal uit die tabelle-formaat verwyder word? Dankie vir enige insette!

  • 43

   Hallo Mei C,

   U kan een van die twee probeer - dit hang regtig van u tema af hoe hulle daaruit sal sien. U sal niks skade doen deur die een lêer na die ander te kopieer nie. As u vir u 'n nuwe bladsy opstel (byvoorbeeld: Kontak), kan u u bladsyinleiding skryf en dit volg met die vormkode…. Voorbeeld:

   Stuur my gerus 'n lyn deur middel van hierdie vorm:
   <!-- contactform -->

   Dit is regtig alles daaraan! Daardie kode sal vervang word deur die vorm wanneer u dit sien.

   Doug

 33. 44

  Ek het onlangs 4 blogs opgegradeer na WP2.1, en nou tree my kontakvorms verkeerd op.
  2 vertoon ok. 1 word glad nie vertoon nie en een vertoon 'n herhalende fout oor 'n leë hooiberg in formatting.php.

  Die vinnige etiket van die kontakvorm word op geen van die blogs in die wysigingsskerm vertoon nie. (En die blokkie is op almal gemerk).

  Enige idees enigiemand?

 34. 45

  OK.
  Ek het vasgestel dat die hooibergfout 'n afwisselende PHP-probleem is, dus is die plug-in geen fout nie.
  Die een wat glad nie vertoon word nie, het 'n soortgelyke opstelling as een wat werk, en miskien is een van die lêers korrup. (Sal heeltemal uitvee en weer installeer).
  Weet nog steeds nie waarom die vinnige etiket nie vertoon word nie. (Ek dink 2.1 kan 'n opgedateerde weergawe van TinyMCE hê, kan dit dan wees?)

 35. 46
 36. 48
 37. 50
 38. 51
 39. 54

  Net 'n funksieversoek om die hantering van 'n opsie te verander of 'n opsie daaraan toe te voeg sodat die uitdaging nie reageer nie. As u 'n logiese vraag gebruik en die antwoord 'foo' is en iemand 'Foo' invoer, misluk dit 🙁

  Behalwe vir die klein twis, wonderlike inprop 🙂 waardeer dit!

 40. 55

  Baie lekker - ek wil ook graag die opsie sien om lukraak tussen 'n paar vrae te draai.

  Die verwagting van 'n effens gerandomiseerde vraag sal selfs verder belemmer om spammers te belemmer.

  En vir bitbybit, verander net die lyn in wp-contactform.php wat lees if($input == $answer) {

  om if(strtolower($input) == strtolower($answer)) {

  • 56

   Dankie, Geoff. Ek dink ek sal 'n opsie bou vir hooflettergevoeligheid in die app. Ek hou ook van die idee van ewekansige vrae / antwoorde; maar ek het eerlikwaar nog nooit kontakvorms-strooipos gehad nie, omdat ek hierdie oplossing eenvoudig toegepas het. Ons sal sien hoe lank dit duur!

 41. 57

  Mnr. Karr
  Baie dankie vir hierdie oplossing. Ek het gedink 'n CAPTCHA-beeld-inprop gebruik, maar die uwe is baie beter vir die eenvoud.

  Ek benader dit regtig en ek gebruik dit op my webwerf.

  beste groete

  • 58
   • 59

    Hallo weer!!
    Ek het die aanbiedingsteks van die plugin gelees oor my WordPress-invoegtoepassingsbestuur. Daar is geskryf, is dit moontlik om dit op kommentaar te plaas, is dit reg?
    Het u 'n voorbeeld, hoe kan ek die invoegtoepassing ook opmerkings integreer?

    Ek skryf hier in Brasilië 'n pos vir 'n wordpress-portaal, en dit is baie nuttig vir baie mense om die vorm op kommentaar te kan plaas.

    groete

 42. 61
 43. 62
 44. 64

  Dit werk regtig goed, dit het my vormspam tot nul verminder.
  Nou het ek ook 'n oplossing gevind vir die opsporing van kommentaar (aangesien akismet nog lank nie perfek is nie).

  Ek voer nou die uitdagingsopsie in wordpress uit en dit klap! Kommentaar strooipos en trackback strooipos is ook weg. Blog word weer lekker!

  Rob
  Kyk; http://www.robberthamburg.nl/home/wordpress-plugin-challenge en
  http://www.robberthamburg.nl/home/akismet-in-combination-with-challenge-plugin

  • 65

   Robert,

   Ek het dit getoets en hou baie van die oplossing! Ongelukkig meng dit nie goed met die invoegtoepassing Threaded Comments wat ek gebruik nie. Ek gaan kyk of ek 'n oplossing tussen die twee kan saamstel. Dankie hiervoor!

   Doug

 45. 67

  Hallo Doug,

  As u u gewysigde vorm vir geen spam-kommentaar gebruik nie, werk dit goed, maar as dit geaktiveer word, werk my admin-plasings en -bladsy nie, net die kode-aansigte.

  Voorstelle.

 46. 69
 47. 70

  Dankie vir die inprop, mooi skoon en effektief.
  Een voorstel, want dit is nie versoenbaar met die wpPHPMailer-inprop, Sou ek die pos () -funksie met so iets verander:


  if ( function_exists('wp_mail') ) {
  wp_mail($recipient, $subject, $fullmsg, $headers);
  } else {
  mail($recipient, $subject, $fullmsg, $headers);
  }

  In argitekture waar die uitgaande SMTP-gasheer op 'n ander masjien as die webbediener geleë is, moet u 'n eksterne SMTP-afleweringsfunksie koppel, wat die wpPHPMailer-inprop doen.

  pfm

 48. 71
 49. 72
 50. 73
 51. 74
 52. 75
 53. 76
 54. 77
 55. 79
 56. 81
 57. 83
 58. 84

  Net 'n opmerking vir almal wat na hierdie onderwerp kyk. Ek het die inprop herskryf en baie meer funksies bygevoeg. Weergawe 2.0.0 van die WordPress-kontakvorm met spambeskerming is nou beskikbaar.!

 59. 85
  • 86

   Hi Paul,

   Soos 'n slegte programmeerder, is dit tans hardgekodeer. Soek binne 'n paar weke 'n toekomstige weergawe met meer opsies. Ek wou hierdie een net vinnig by die deur uitkry.

   U kan die lettertipes verander deur middel van CSS, maar die agtergrondkleur is tans gekodeer. U kan die inprop wysig en dit vind as u vertroud is met PHP en HTML.

   Dankie!
   Doug

 60. 87

  Dankie hiervoor, maar nadat ek dit geaktiveer het en na Opsies gegaan het om die inligting te verander (e-pos, ens.), Lyk dit nie of die knoppie "Opdateringsopsies" werk nie. Ek klik, maar niks gebeur nie. Geen bladsyopdatering om aan te dui dat die verandering voltooi is of iets nie. Weet u toevallig wat ek kan doen om dit reg te stel?

  • 88

   Hallo Mikki,

   Laat ek die kode hersien. Ek het nie die probleem nie, en daar is 'n klomp downloads. Kan u my laat weet watter bedryfstelsel en blaaier u gebruik? Dit sal my in staat stel om die kwessie te dupliseer.

   Dankie!
   Doug

 61. 89
 62. 90
 63. 96

  Ek het net my fout reggestel waar die opsievorm nie behoorlik in Internet Explorer ingedien is nie! Die nuutste en beste kan afgelaai word vanaf die projekblad. Dankie dat jy my laat weet het!

  Doug

  • 97

   Weet jy is 'n aanwins vir die WP-gemeenskap en 'n model vir plugin-ontwikkelaars oral. Met enkele uitsonderings na (en hy weet wie hy is), doen min plugin-ontwikkelaars soveel plug-up as u. Dit is 'n wonderlike klein program en ek dring daarop aan dat al my kliënte wat die WP bestuur, dit moet installeer; maak almal se lewe makliker (behalwe die spammer natuurlik)!

   Joni

 64. 99

  Goeie invoegtoepassing, maar is dit moontlik en maklik genoeg om 'n ekstra invoerveld by te voeg?

  Ek wil nog een invoerveld by die vorm voeg vir my doeleindes, sodat dit goed sal wees as dit moontlik is.

 65. 101
 66. 103

  Dankie Douglas vir hierdie inprop. Ek het reeds hierbo gelees dat u nie omgee as ek die kleure verander nie.
  So ek sal doen, ek is nie so gelukkig met die geel nie.

  Maar die res is uitstekend! Weereens dankie!

 67. 104
 68. 105
 69. 106

  Haai Doug. Goeie mod! 'N Paar vrae as ek mag:

  - Is die antwoorde nie saakgevoelig nie?
  - Is u van plan om meerdere vrae / antwoorde te skep en lukraak te laai elke keer as die bladsy laai?
  - Hoe kan ek ekstra vormvelde skep as ek wil hê dat gebruikers addisionele inligting moet verskaf (teksinvoer, radioknoppie, keuselys, afmerkblokkie)? Is u van plan om hierdie tipe funksies in die nabye toekoms te ondersteun? Hou aan met die wonderlike werk!

  • 107

   Hallo Steve,

   1. Daar is 'n regmerkie om die sensitiwiteit vir hoofletters op die vraag te kies, sodat u dit op enige manier kan hê.

   2. Ek het nie aan lukrake vrae gedink nie ... bedoel u vir die Spam-uitdaging? Eerlik gesê, ek het nog nooit 'n spam-kontakvorm ingedien nie, so ek dink dit is nie nodig nie.

   3. Nog nie daar nie, maar ja, ek wil beslis die tipe funksies byvoeg.

   Dankie!
   Doug

   • 108

    1. Goeie goed ... bly om dit te sien!

    2. Ja, ek verwys na die spam-uitdaging. Soos tans is daar een statiese vraag / antwoord, maar dit sal wonderlik wees as die werfadmin 'n lys met vrae en antwoorde kan opstel wat lukraak gekies sal word wanneer die bladsy laai.
    Daar is so 'n inprop vir Vbulletin (NoSpam - 'n vervanging van die capcha) wat presies dit doen.

    3. Ek het verskeie WordPress-werwe gesien wat aangepaste velde bevat, wat uitstekend is as u wil hê dat gebruikers 'n stel antwoorde op spesifieke vrae moet lewer. Ek het rondgeloop, maar het nog nie 'n inprop gevind wat dit doen nie. Ek neem aan dat diegene wat ek gesien het, persoonlike werkies was. Hoop om dit te sien in 'n toekomstige vrystelling van u! =)

 70. 109

  Dankie vir die wonderlike inprop!

  Ek het 'n vinnige navraag. Is dit moontlik om die invoegtoepassing op meerdere mense te pos? Ek wil hê dat my kontakvorm twee of meer persone aan die boodskap moet stuur, kan dit gedoen word?

 71. 112
 72. 113

  Hallo Douglas,

  Hoe moeilik sou dit wees om die volgende te hê:

  Inprop verstek:

  U Naam: (verpligtend)
  U e-posadres: (verpligtend)
  Laaste woord in my blogtitel? (verpligtend)
  Jou webwerf:
  Onderwerp
  U boodskap: (verpligtend)

  Custom:

  U Naam: (verpligtend)
  U e-posadres: (verpligtend)
  Laaste woord in my blogtitel: (verpligtend)
  Jou webwerf:
  Onderwerp:
  Produk Naam:
  teksveld:
  teksveld:
  opsie kiesbare vorm:
  opsie kiesbare vorm:
  teksveld:
  teksveld:
  teksveld:
  teksveld:
  U boodskap: (verpligtend)

  Al die addisionele veldveranderlikes wat deur die gebruiker ingevoer word, sal in die posstuk verskyn soos ingevoer.

  • 114

   Hi Steve,

   Ek sal binnekort 'n nuwe weergawe vrystel wat verskeie kliëntgedefinieerde velde toelaat. Dit is egter 'n bietjie buite die bestek van die oorspronklike inprop! Dit was nie veronderstel om 'n vormvormingsaansoek te wees nie - net 'n kontakvorm.

   🙂
   Doug

 73. 115
 74. 116

  Hallo Douglas, ek gebruik hierdie wonderlike inprop reeds op een webwerf van my en ek wil dit nou op 'n ander gebruik!

  Op hierdie webwerf het ek egter die opsie nodig vir 'n gebruiker om die vorm by verskillende mense in te dien. Op die kontakvorm sal daar byvoorbeeld 'n vervolgkeuselys wees van mense na wie die vorm kan stuur, bv. Paul, John, Michael. Die gebruiker kan die naam kies wat hy wil hê en dan die boodskap aan die persoon stuur.

  Sou so iets moontlik wees?

  Dankie,
  Parm

 75. 117
 76. 118

  Ja, ek moet hierbo met Steve saamstem ... dit lyk asof ek geen kontakvorms vir WordPress vind wat persoonlike velde toelaat nie! Ek bedoel, ten minste een addisionele aanpasbare veld sal beter wees as niks. Dit sal fantasties wees as u hierdie funksie by u volgende opdatering kan voeg.

  Dankie vir hierdie wonderlike inprop.

 77. 119

  @Jeff KOpp:
  U kan na Delicious Days gaan kyk. Ek gebruik dit as deel van 'n interne beta-toets wat ons op 'n paar webwerwe doen. Dit is 'n baie mooi hulpmiddel, wat voorsiening maak vir verskeie aangepaste velde, uitdagingsvelde en die vermoë om 'n verskeidenheid vorms te skep wat u kan byvoeg met 'n vinnige fragment kode wat by enige bladsy of pos gevoeg word. 'N Deel van die beta-toets is om die regte invoegtoepassings te vind wat die organisasie kan gebruik wanneer die nuwe webwerf bekendgestel word. Die kontakvorm is natuurlik baie kommerwekkend.

  Een wat ek maande gelede gevind het, wat mooi werk, is baie maklik om aan te pas en bied baie ekstra funksies, insluitend die vermoë om vorms te skep (en te dupliseer), met veelvuldige kontakvorms - of variasies van een, maar gebruik vir spesifieke dinge. Sê nou jy het 'n konsert op 8 Augustus en jy wil 'n kontakvorm hê net vir die geleentheid. Wel, gebruik 'n aangepaste kontakvorm wat u reeds het, dupliseer dit met behulp van die ingeboude DUPLIKAAT-funksie, gee dit 'n naam, stoor dit en voeg dan die aangepaste veld (e) by wat u wil hê, soos 'n etiket vir die 8 Augustus-geleentheid. Voila. Jy's klaar.

  Die vorms is eenvoudig. Net soos enige ander etiket in die WP, spesifiseer u watter vorm u wil verskyn - en waar. U kan die kontakvorms op bladsye of plasings laat verskyn met die eenvoudige –contact1– of soortgelyke opdrag. Alles is goed gedokumenteer in die sagteware.

  Die inprop word cforms II genoem, en word gratis deur DeliciousDays.com uitgesit en word goed onderhou. Kyk na die inligting op http://www.deliciousdays.com/cforms-plugin.

  Ek het GEEN affiliasie of verbinding met die DeliciousDays-werf nie, en ek kry ook nie geld of enigiets anders daaruit nie. Dit is eenvoudig 'n produk wat ek gevind het - na baie verwoesting - wat ek gebruik, en ek voeg by ander blogs wat ek onderhou, slegs omdat dit goed werk.

 78. 120
 79. 121

  Uitstekende inprop, maar ek kan dit nie in Yahoo-hosting gebruik nie. Het probeer om die kodes te manipuleer soos in die WordPress-besprekingsvorm gesê, maar dit het geen nut nie!

 80. 122

  Dit is regtig wonderlik Doug! Ek het gemorspos gekry deur my kontakvorm op my blog onlangs.

  Vinnige soektog op Google het my na hierdie bladsy gelei. 10 minute later het ek die vorm laat bywerk. Die afgelope 24 uur of so - geen spam meer nie (hopelik sal dit so bly!).

  Baie dankie vir 'n wonderlike inprop! Ek hou van die manier waarop u die uitdagingsvraag kan verander na alles wat 'n mens sou kon beantwoord, maar nie 'n robot nie!

  Cheers

  Imran

 81. 123
 82. 124

  hey,

  wonderlike idee, ideaal vir die beoogde gebruik.

  Ongelukkig het ek meer klokke en fluitjies nodig, dit wil sê 'n koppelvlak waarmee ek invoervelde kan aanpas. Ek gaan dus II vorm.

  in elk geval dankie dat u dit gedoen het, ek is seker dat ek dit vir die meeste blogs van my ander kliënte sal gebruik.

 83. 125
 84. 126
 85. 127

  Douglas, dit lyk asof ek u wp-kontakvorm nie laat werk nie. Ek het die inprop opgelaai. Het dit geaktiveer. Maar as ek na opsies> kontakvorm gaan, kry ek 'n HTTP 404-bladsy. Weet u waarom ek hierdie fout kry.

  Byvoorbaat dank

 86. 128
 87. 129
 88. 131

  Dit doen. En dit was maklik om aan die werk te gaan.

  Hoe kan ek die bewoording van hierdie teks wat bo die kontakvorm verskyn, verander: "Gemerkte velde word vereis"?

  Howard

 89. 132
 90. 133

  Ek is jammer om jou te vertel:

  1) Hierdie bladsy het my blaaier vasgeval (15 + sekondes gevries)
  2) Kan skaars so baie rommel deur hierdie bladsy blaai - RED MY ASSEBLIEF !!!!!!! GEE MY TERUG NA MY BROWSERBEHEER !!!! ASSEBLIEF !!!!! ... o wee -> dwing om op te hou!

  Het teruggekom om jou te laat weet ... nuthin persoonlike ou!

 91. 135

  Ek het die %% wpcontactform %% by my contactme-bladsy gevoeg ... maar niks verskyn nie. Wat doen ek verkeerd? Instruksies is nie duidelik daaroor nie. Hoop jy kan my help.

 92. 136

  Hallo daar!
  Ek sien almal van julle vind 'n gelukkige einde met hierdie inprop!
  Ek het 'n probleem!
  Fatale fout: Kan nie wpcf_is_malicious () verklaar nie (voorheen verklaar in /home/.beachwood/f4rrm800n/coolcrazystuff.com/wp-content/plugins/wp-contactform-akismet/wp-contactform.php:60) in /home/.beachwood /f4rrm800n/coolcrazystuff.com/wp-content/plugins/wp-contact-form/wp-contactform.php on line 32
  Enige voorstelle?
  Tnx vooraf!
  Cool Crazy Stuff

 93. 137
 94. 138
 95. 139

  Dit is 'n wonderlike ding as hulle spam-beskerming by die kontakvorm voeg. Dit sal baie mense baie probleme bespaar. As dit korrek teen strooipos voorkom, kan dit baie swaarkry teen strooipos bespaar.

  Ek het my kontakvorm net veiliger gemaak om myself daarvoor te beskerm my blog

  Met nuwe byvoegings moet die probleem minder lastig wees. Dankie vir die boodskap.

  Matthew Corgan

 96. 140
 97. 141

  baie mooi plugin. ek probeer 'n skakel op my 404-bladsy plaas na die kontakvorm om aan te dui dat die bladsy reeds die url van die bladsy bevat wat nie in die tekstarea gevind kan word nie en die onderwerpfout 404 as opsie gekies is, maar ek kan net nie uitvind hoe om dit te doen.
  is dit op die een of ander manier moontlik met iets soos Report this page?

  boshout

 98. 142
 99. 143
 100. 144

  Ek het hierdie vorm gebruik en dit werk uitstekend. Ek het dit in die liggaam geplaas van die bladsye wat onder die bestuurbladsye geredigeer is. Ek het 'n statiese bladsy waarop ek die vorm wil laat vertoon, maar ek kan my lewe lank nie uitvind hoe nie. Enige idees?

 101. 145
 102. 146
 103. 147

  [?] WP-kontakvorm - Skep 'n kontakvorm waarop lede u kan kontak. Gebruik dit om advertensies te verkoop, kwessies aan te meld, of net vir algemene kontak. [?]

 104. 148
 105. 149
 106. 150
 107. 151
 108. 152
 109. 153

  Hallo Doug,
  dankie dat u so 'n maklike kontakvorm gemaak het. Ek het hierdie week net die eerste keer WordPress gebruik en ek is mal daaroor.

  Ek het 'n opmaakprobleem waarmee ek nie die onderkant kan kry nie. Op die een of ander manier voeg die kode 'n a wat nie daar moet wees na elke invoer nie. Sien asseblief http://www.mariahbuzz.com.au/contact

  Ek kan nie uitvind hoe dit daar aankom nie, aangesien u vorm nie so lyk nie en ek u kode nie gewysig het nie.

  Kan u asseblief help, aangesien my vorm op die oomblik deurmekaar lyk.

  baie dankie

  Nicole

  • 154

   Hallo Nicole,

   Die probleem is eintlik 'n baie bisarre filter in WordPress (buite die inprop). Die manier om dit te doen is om die kode in u tema in te sluit eerder as om dit in die inhoud te plaas.

   Doug

 110. 155
 111. 156
 112. 157

  Goeie inprop!

  Ek sukkel egter om dit te laat werk. Dit lyk asof alles goed werk, maar ek ontvang nie die kennisgewing dat die e-pos gestuur is nie, en ek ontvang ook nie die e-pos nie. As ek die bladsy verfris, ontvang ek die kennisgewing en word die e-pos gestuur.

  Enige idee hoe om my probleem op te los?

  Net vir skop, ek het 'n aantal ander kontakvorms geaktiveer om te verifieer dat dit op my werf werk en dat dit werk? maar ek hou van joune beter! Ek gebruik WP 2.5.1

 113. 158
 114. 159

  Ek het ook 'n WordPress-bladsy, maar dit lyk asof ek geen invoegtoepassings oplaai nie!

  As ek hul veelgestelde vrae lees, kry ek dit:

  Waar is my plugins-oortjie?
  Ongelukkig is daar nie een te vinde nie!

  Om verskillende redes laat ons nie die oplaai en gebruik van invoegtoepassings hier by wordpress.com toe nie.

  Hoe doen julle dit?

  Thanks in advance

 115. 160
 116. 161
 117. 162

  Dankie vir die wonderlike inprop!

  Wil u net laat weet, ek het die bekende probleem omgewe:
  "Wanneer die vervangingsreeksmetode gebruik word om die vorm in die bladsyinhoud in te voeg, voeg WordPress-filters 'n lynbreuk tussen die etiket- en vormelemente by."

  deur 'n 'ingeboude' styl by die bladsy te voeg, bv

  label { position:relative; right:3em; }
  span.challenge { position:relative; left:-2.5em; }
  input.field { position:relative; top:-1.5em; left:9em; }
  textarea { position:relative; left:-3em; }
  input#copy { position:relative; top:-1.5em; left:8.5em; }
  input#contactsubmit { position:relative; top:-1.5em; left:-2.5em; }

  %%wpcontactform%%

  Opmerking: nie seker of die posisioneringswaardes aangepas moet word nie, afhangende van die tema wat gebruik word.

 118. 163
 119. 164
 120. 165

  Geagte Meneer,
  Hoe kan ek die taal van WordPress-temas verander na my plaaslike taal en 'n webwerf skep waar baie mense hul eie WordPress-blogs in hul eie taal kan skep?
  Raad my asseblief

 121. 166

  Ek wil graag die vormbreedte aanpas sodat dit in die sybalk geplaas kan word, maar my programmeringsvaardighede is effens laag. Sal bereid wees om te betaal vir die mod. Kan u my help asb? Dankie.

 122. 167
 123. 168

  Fantastiese kontakvorm mod. Het dit nou net geïnstalleer en werk perfek. Dankie 'n mil !!!

  1 vraag wel.
  Is daar 'n manier om die "stuur na" e-posadresse as bcc te hê?
  sodat as ek meer as 1 adres spesifiseer, elke persoon wat die e-pos ontvang nie die ander adresse sal sien waarna dit ook gestuur is nie?

  Dankie.

 124. 169
 125. 170

  Douglas Karr was vriendelik genoeg om 'n aangepaste weergawe van die WP-ContactForm-inprop te verskaf wat ek gebruik het om my kontakvorm te bestuur. Dit is 'n eenvoudige verandering om te implementeer, en as u spam deur u WP-ContactForm kry, sal dit u baie kopseer bespaar. Dit is 'n baie eenvoudiger konsep as 'n CAPTCHA-beeld - dit verifieer menslikheid deur middel van 'n eenvoudige uitdagingsvraag. Dit is standaard "2 + 2 =" (4). Maklik genoeg vir almal om te antwoord - behalwe bots! Aanbeveel.

 126. 171

  Terwyl u aan 'n WordPress-werf gewerk het, is u invoegtoepassing voorsien as deel van 'n sjabloon.

  Maar ek het 'n ander webwerf wat nie 'n WP-webwerf is nie. Dit is my hoërskoolklaswerf. Onlangs het die SPAMMERS dit gevind en kry ek 2-3 keer per uur dieselfde invul. Dit maak my mal. Ek het gedink dat ek iets eenvoudigs op die webwerf sou plaas (soos u 2 + 2), maar kon nie agterkom hoe dit na baie soektogte op die internet gedoen word nie. Toe het ek die uwe raakgeloop terwyl ek aan 'n nuwe werf op die WP gewerk het.

  Ek weet nie veel van vorms nie, maar het een of ander manier jare gelede opgestaan. Ek het miskien met Matt of 'n ander webwerf begin.

  Die vorm is by http://www.pacificgrovehighschoolclassof1966.com/...
  Is daar 'n betreklik eenvoudige manier om u 2 + 2-kode op te neem?

 127. 172

  Hallo, as ek hierdie vorm in my WordPress wil opstel - ek gebruik die nuutste weergawe daarvan - dit sê vir my dat ek nie genoeg regte het om dit te doen nie. Hoe is dit moontlik? Dit gee my geen instellingsblad daarvoor nie. Slegs leë bladsy en in die tabel is hierdie woorde natuurlik in my taal. Ek is teleurgesteld daaroor. Is daar hulp?

 128. 173
 129. 174
 130. 175
 131. 176

  Aangesien die ou nie meer op is nie, het u voorheen 'n Captcha gebruik soos tans? Ek het geen strooiposprobleme gehad met kontak 7-vorms tydens die gebruik van 'n Captcha nie.

  Ek het net u opmerking gesien en sien nou dat hierdie boodskap amper 'n jaar oud is (geen jaar nie, maar raai.) 🙂

 132. 177

  Hallo Richard! Ek is regtig anti-Captcha, so die antwoord is nee, ek was nie. Ek wil graag die opsie hê vir 'n uitdagingsvraag hieroor.

 133. 178

  Ek is redelik seker as u die kontakvorm 7 captcha gebruik het, sou dit waarskynlik net so effektief gewees het soos hierdie met Captcha. Ek verkies waar moontlik ander metodes, aangesien ek ook captchas haat.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.