WordPress-kontakvorm met spambeskerming weergawe 2.0.0 vrygestel!

UPDATE: Ek sal dit sterk aanbeveel Swaartekrag vorm van RocketGenius vir 'n baie robuuste vormintegrasie met WordPress!

Met meer as 140 opmerkings was die WordPress-kontakvorm met spambeskerming verreweg die gewildste inprop wat ek help ontwikkel het. Dit is tienduisende kere afgelaai en die berig is my gewildste van my webwerf. Ek het baie terugvoer oor die inprop gekry en uiteindelik besluit om daarop te reageer en te integreer almal die aanbevelings wat my lesers gehad het!

Hier is 'n paar funksies:

 1. Die vermoë om 'n onderwerplys te skep.
 2. Die vermoë om die uitdaging hooflettergevoelig te maak of nie.
 3. Bykomende verbeterings om te verhoed dat skripmerkers geëvalueer word in die velde wat geslaag is.
 4. Die vermoë om 'n standaardonderwerpreël in te stel of die gebruiker toe te laat om hul eie aaneengeslote te maak.
 5. Mooier styl met gemerkte velde.

As u opgradeer na hierdie weergawe (2.0.0), moet u daarop let dat u die kode op u kontakblad moet verander wat die kode installeer. Dit was vroeër 'n opmerking en nou is dit 'n tipiese vervangingsreeks.

Screenshot

WordPress-kontakvorm met spambeskerming

Gaan na die projekblad vir meer inligting en 'n aflaaiskakel!

30 Comments

 1. 1
  • 2

   Dankie Wes! Dit het my 'n paar maande geneem om die werk in te haal wat ek met hierdie inprop moes doen. Ek hoop om dit meertalig te maak en bykomende stylaanpassing in die toekoms by te voeg ... wou egter net hierdie een nou uitkry!

 2. 3
 3. 4

  Fantastiese verbeterings! Ek sal waarskynlik al my bestaande WP-kontakvorms met hierdie een opgradeer. Die pasgemaakte onderwerplyne is 'n goeie toevoeging.

  Ek sal dit ook by die inproplys by wpZipper voeg.

  Jy kan oorweeg om dit 'n nuwe naam te gee, sodat mense dit beter kan onderskei van die vorige Kontakvorm-inprop(e).

  Karr Kontak? (Ek het die gebruik van 'n dubbele "K" weerstaan)

  • 5

   Dankie, Noah!

   Ek dink dit kan 'n slegte idee wees om die naam op hierdie stadium te verander – dit is al tienduisende kere afgelaai en is verreweg my mees aktiewe bladsy. Ook … die benaming, “WordPress-kontakvorm met strooiposbeskerming”, het aansienlike SEO-waarde. 🙂

   Doug

   • 6

    Ag, ek het nie eers die geskiedenis wat jou inprop het, oorweeg nie. Ja, om die naam te verander, klink by nadere gedagte na 'n slegte idee.

 4. 7

  Hallo Douglas, ek het nog nie hierdie inprop gebruik nie, maar sal dit dalk in die nabye toekoms in my blogs implementeer.

  Ek het eintlik nie eens geweet jy ontwikkel hierdie tipe dinge nie, miskien moet ek meer gereeld inloer.

  Maar, weereens, ek wou net inloer en hallo sê. Dit lyk soos 'n maand of wat sedert ek nie hallo gesê het nie.

  • 8

   Hallo Nicholas!

   Welkom terug en ek sal graag wil hê jy moet meer gereeld inloer. 🙂

   U kan al die ontwikkelingsprojekte op my kyk Projek. Ek het ook nog 'n paar webwerwe onder ontwikkeling wat 'n lekker plons behoort te maak!

   Meer om te kom!
   Doug

 5. 9

  Douglas, dit rock. Baie dankie dat jy so 'n wonderlike inprop gemaak het wat ek reeds nuttig gevind het op 'n webwerf wat ek vir 'n nie-winsorganisasie gedoen het en ek dink ek sal weer nuttig vind op 'n webwerf wat ek vir my kunstenaar swaer doen .

 6. 11

  Puik werk Doug. Ek het aanvanklik 'n bietjie probleme gehad om dit te laat werk, maar ek het gevind dat dit die moeite gedoen het om my ou kontakbladsy uit te vee en 'n nuwe een te skep.

  • 12

   Dankie Dean. Ek het 'n bietjie probleme gehad met WP-Cache om dit voortdurend te cache, ongeag. Ek het dit afgeskakel totdat ek die bladsy gekry het waar ek dit nodig gehad het en toe die kas weer aangeskakel het.

 7. 13
 8. 16
  • 17
   • 18
    • 19

     Shawn, dit is die miljoen dollar antwoord! Ek het eintlik die goeie mense by Akismet geskryf en hulle gevra of hulle saam met my wil werk om dit vir kommentaar te skep en hulle het nie entoesiasties daaroor geklink nie.

     WordPress 2.2 het egter 'n paar nuwe kommentaarhaakvermoë, so dit kan moontlik wees dat 'n inprop geskep kan word. Ek sal bietjie grawe en kyk!

 9. 20
 10. 22
 11. 23

  Hey Doug- Dit is beslis 'n rukkie. Ek het hierdie inprop raakgeloop terwyl ek 'n soektog gedoen het. Puik werk daarmee.

  Vraag: hoe voeg jy 'n aftreklys by soos jy gesê het? is ons veronderstel om na ons kontakbladsy te gaan en net '(Opsie A | Opsie B | ens...) by te voeg? Dit lyk nie of dit vir my reg werk nie. Dit is duidelik dat ek iets mis.

 12. 25

  Hallo Douglas,

  is dit moontlik om hierdie inprop te 'stroop' sodat dit eenvoudig lees soos:
  'JOU E-POS: [teks invoer boks] [indien knoppie]'?????
  Baie eenvoudig. en die gebruiker plaas hul e-pos in daardie boks, en dit word na een van ons e-posse gestuur sodat die gebruiker by 'n poslys kan aansluit (wat ons handmatig invoer).

  is dit te ver uit die pad om 'n WP-inprop vir 'n eenvoudige funksie te gebruik?

  ook, nadat iemand die 'submit'-knoppie gedruk het na watter bladsy word hulle geneem? of verifieer dit die indiening?

  seën vir jou hulp!
  Nick

  • 26

   Nick,

   Ek dink jy het iewers 'n linksdraai geneem ... dit is nie 'n e-posintekening-inprop nie, dit is 'n kontakbladsy-inprop. As jy 'n e-posintekeninginstrument wil hê, sal ek Feedburner aanbeveel.

   Doug

 13. 27
 14. 28

  Hallo, ek is opsoek na 'n kommentaarvorm vir 'n kliënt se wordpress-gebaseerde webwerf. Hulle wil graag twee vorms hê vir twee verskillende groepe wat die webwerf gebruik.

  Is dit moontlik met jou inprop?

 15. 29
 16. 30

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.