WordPress-kontakvorm met spambeskerming weergawe 2.0.0 vrygestel!

UPDATE: Ek sal dit sterk aanbeveel Swaartekrag vorm van RocketGenius vir 'n baie robuuste vormintegrasie met WordPress!

Met meer as 140 opmerkings was die WordPress-kontakvorm met spambeskerming verreweg die gewildste inprop wat ek help ontwikkel het. Dit is tienduisende kere afgelaai en die pos is my gewildste van my webwerf. Ek het baie terugvoer oor die inprop gekry en uiteindelik besluit om daarop te reageer en te integreer almal die aanbevelings wat my lesers gehad het!

Hier is 'n paar funksies:

 1. Die vermoë om 'n onderwerplys te skep.
 2. Die vermoë om die uitdaging hooflettergevoelig te maak of nie.
 3. Bykomende verbeterings om te verhoed dat skripmerkers geëvalueer word in die velde wat geslaag is.
 4. Die vermoë om 'n standaardonderwerpreël in te stel of die gebruiker toe te laat om hul eie aaneengeslote te maak.
 5. Mooier styl met gemerkte velde.

As u opgradeer na hierdie weergawe (2.0.0), moet u daarop let dat u die kode op u kontakblad moet verander wat die kode installeer. Dit was vroeër 'n opmerking en nou is dit 'n tipiese vervangingsreeks.

Screenshot

WordPress-kontakvorm met spambeskerming

Gaan na die projekblad vir meer inligting en 'n aflaaiskakel!

30 Comments

 1. 1
  • 2

   Dankie Wes! Dit het my 'n paar maande geneem om die werk wat ek met hierdie inprop moes doen, in te haal. Ek hoop om dit veeltalig te maak en in die toekoms addisionele stylaanpassings toe te voeg ... wou hierdie een egter nou net wil uithaal!

 2. 3
 3. 4

  Fantastiese verbeterings! Ek sal waarskynlik al my bestaande WP-kontakvorms met hierdie opgradeer. Die aangepaste onderwerplyne is 'n uitstekende toevoeging.

  Ek sal dit ook by die plugin-lys by wpZipper voeg.

  U kan dit oorweeg om dit 'n nuwe naam te gee, sodat mense dit beter kan onderskei van die vorige kontakvorm-invoegtoepassing (s).

  Karr Kontak? (Ek het die gebruik van 'n dubbele "K" weerstaan)

  • 5

   Dankie, Noag!

   Ek dink dat die verandering van die naam op hierdie stadium 'n slegte idee kan wees - dit is tienduisende kere afgelaai en is verreweg my mees aktiewe bladsy. Ook ... die benaming, 'WordPress Contact Form with Spam Protection', het beduidende SEO-waarde. 🙂

   Doug

   • 6

    Ah, ek het nie eens die geskiedenis van u inprop oorweeg nie. Ja, om die naam te verander klink na 'n tweede keer na 'n slegte idee.

 4. 7

  Hallo Douglas, ek het hierdie plugin nog nie gebruik nie, maar kan dit binnekort in my blogs implementeer.

  Ek het eintlik nie eers geweet dat u hierdie soort dinge ontwikkel nie, miskien moet ek meer gereeld bykom.

  Maar, weer, ek wou net 'n draai kom maak en hallo sê. Dit lyk of ek 'n maand of wat nie gesê het nie.

  • 8

   Hallo Nicholas!

   Welkom terug en ek wil graag dat u meer gereeld inklok. 🙂

   U kan al die ontwikkelingsprojekte op my Projek. Ek het ook nog 'n paar webwerwe wat ontwikkel kan word, wat 'n lekker plons moet maak!

   Meer om te kom!
   Doug

 5. 9

  Douglas, dit wieg. Baie dankie vir die feit dat u so 'n wonderlike inprop gemaak het dat ek al nuttig gevind het op 'n webwerf wat ek vir 'n nie-winsgewende webwerf gedoen het, en ek dink ek sal weer nuttig vind op 'n webwerf wat ek vir my swaer doen .

 6. 11
  • 12

   Dankie Dean. Ek het probleme ondervind met die ophou van WP-Cache, ongeag. Ek het dit afgesit totdat ek die bladsy gekry het waar ek dit nodig gehad het, en het die kas weer aangeskakel.

 7. 13
 8. 16
  • 17
   • 18
    • 19

     Shawn, dit is die miljoen dollar antwoord! Ek het eintlik die goeie mense by Akismet geskryf en hulle gevra of hulle saam met my wil werk om dit vir kommentaar te skep, en hulle klink nie entoesiasties daaroor nie.

     WordPress 2.2 het egter 'n paar nuwe kommentaarhaakfunksies, dus kan 'n inprop gemaak word. Ek sal bietjie grawe en kyk!

 9. 20
 10. 22
 11. 23

  Hey Doug- Dit is beslis 'n rukkie. Ek het hierdie inprop raakgeloop terwyl ek 'n soektog gedoen het. Goeie werk daaraan.

  Vraag: hoe voeg u 'n aftreklys by soos u gesê het? is ons veronderstel om na ons kontakblad te gaan en net '(Opsie A | Opsie B | ens ...) by te voeg? Lyk nie vir my reg nie. Dit is duidelik dat ek iets mis.

 12. 25

  Hallo Douglas,

  is dit moontlik om hierdie inprop 'af te trek' sodat dit eenvoudig lees as:
  'U E-POS: [teksinvoerveld] [stuurknoppie]' ?????
  Baie eenvoudig. en die gebruiker sit hul e-pos in die blokkie, en dit word na een van ons e-posse gestuur, sodat die gebruiker by 'n poslys kan aansluit (wat ons handmatig invoer).

  is dit te ver buite die pad om 'n WP-inprop vir 'n eenvoudige funksie te gebruik?

  ook nadat iemand op die "stuur" -knoppie druk op watter bladsy word dit geneem? of verifieer dit die indien?

  juig vir u hulp!
  Nick

  • 26

   Nick,

   Ek dink jy het êrens links gedraai ... dit is nie 'n e-pos-intekenaar-inprop nie, dit is 'n invoegtoepassing op die kontakblad. Ek wil graag 'n e-pos-intekening-instrument hê, ek sal Feedburner aanbeveel.

   Doug

 13. 27
 14. 28

  Hallo, ek is op soek na 'n opmerkingsvorm vir 'n klant se WordPress-gebaseerde webwerf. Hulle wil graag twee vorms vir twee verskillende groepe hê wat die webwerf gebruik.

  Is dit moontlik met u inprop?

 15. 29
 16. 30

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.