WordPress: kyk of gebruiker aangemeld is

John Chow het vandag 'n goeie wenk op sy webwerf gehad om 'n advertensie-skakel op u webwerf te plaas en te verseker dat dit nie geïndekseer word met nofollow nie. U kan dit doen met 'n eenvoudige aanstuurbladsy waarvoor John die kode plaas.

Ek wou dit 'n bietjie anders doen. In my horisontale spyskaart hierbo is vaste eiendom 'n premie. Daar is wel 'n admin-skakel as ek aangemeld is ... maar vir almal anders is dit 'n leë plek. Ek het besluit, waarom sou u nie die inhoud van die balk omruil as dit 'n besoeker is en nie ek nie? Met WordPress is dit redelik eenvoudig:


get_currentuserinfo ();
wêreldwye $ user_level;
as ($ user_level> 0) {
wp_register ('> li class = "menuitem">', '> / li>');
} Else {
eggo "> li class = 'menuitem' >> a href = '/ go / tla.html' title = 'Adverteer op hierdie webwerf'> Adverteer> / a >> / li>";
}
?>

Ek het nie 'n sent met gemaak nie Teksskakel-advertensies tog, maar ek wil dit 'n goeie kans gee. Dit is redelik goedkoop vir my webwerf ... $ 35 per maand en ek kry meer as 500 besoekers per dag. Ek sien daarna uit om sommige hiervan op te dien!

5 Comments

 1. 1

  Cool idee!

  Alhoewel ek sou, sou ek die skakel waarna dit verwys, hersien - nou vra dit jou vir jou aanmeldbesonderhede. Nie die soort blad waarmee ek gegroet wou word as ek 'n voornemende adverteerder was nie 😉

 2. 3

  Hierdie stukkie kode sal tog meer doeltreffend wees en soortgelyke effek hê?

  /* If a browser has a user ID they must be logged in */
  if ( $user_ID ) :
  echo "I am logged in";
  /* For everybody that doesn't have one */
  else :
  echo "I am logged out / not logged in";
  endif;

 3. 4
 4. 5

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.