WordPress-rugsteunplan ... het jy een?

repono

OPMERKING: Sedert ek MyRepono gebruik het, het ek na VaultPress. Dit is 'n bietjie duurder, maar dit is oorspronklik van WordPress (geskryf deur Automattic) en het nie al die funky pakketkwessies wat MyRepono doen nie.

Ek het 'n geruime tyd nie 'n WordPress-rugsteun-inprop gehad nie. Dus ... die eerste keer dat ek my WordPress-databasis verloor was 'n nagmerrie! Dit was my eie skuld ... Ek het die databasis bygewerk en per ongeluk die hele databasis laat vaar. Ek het gewonder hoe ek my blogposte in die wêreld gaan herstel, aangesien ek nie 'n rugsteun gehad het nie. Ek was die hele dag siek in my maag.

Destyds was ek by 'n verskillende gasheer wat gelukkig 'n noodherstel funksie vir die webwerf. Dit was 'n duur herstelwerk wat my honderde dollars gekos het, maar ek was ewig dankbaar dat ek binne 24 uur alles behalwe die laaste blogberig kon herstel. Jare later het ons meer as 2,775 blogposte gepubliseer. Dit is baie data (470Mb). Dit is te veel data om net 'n goedkoop rugsteun te installeer en te verwag dat dit elke dag sal werk sonder probleme. Dus, ek het die beste WordPress rugsteun-inprop - en dit gevind.

Ek het 'n hele paar mense geken wat rugsteun direk op hul webbediener geïnstalleer het ... dit help u nie as u gasheer u webwerf verloor nie! Handige rugsteun van WordPress is ook 'n pyn omdat u beide die lêers en die databasis moet rugsteun. Ander vriende van my het 'n back-up van die lêers gemaak, maar die databasis wou nie rugsteun nie ... dit is waar al u inhoud is! U benodig 'n WordPress rugsteun-inprop wat al hierdie funksies bevat - en meer.

myrepono-instellingsOns het geïnstalleer en getoets myRepono, 'n rugsteundiens wat deur wolke aangedryf word. myRepono is 'n uiters eenvoudige diens wat u op die bandbreedte hef wat u gebruik eerder as 'n sagtewarelisensie of 'n groot maandelikse fooi. Dit is sent per maand vir klein webwerwe en dit is minder as 10 sent per rugsteun vir my webwerf.

MyRepono-funksies sluit in:

 • Rugsteun onbeperkte WordPress-installasies
 • Rugsteun van alle WordPress-lêers
 • Rugsteun van volledige mySQL-databasisse
 • Veilige lêer-enkripsie
 • Gereedskap vir lêerherstel
 • Rugsteunlêer-kompressie
 • Webgebaseerde bestuur - toeganklik vanaf enige blaaier, oral
 • Aanlyn ondersteuning

Marketing Tech-bloglesers kan teken in vir myRepono vandag met ons geaffilieerde skakel en u sal krediet kry vir u eerste $ 5 rugsteun. Dit is baie! Die plugin het minder as 'n minuut geneem om te installeer en op te stel.

Een opmerking - dit is 'n redelike goeie stelsel om ook u WordPress-webwerf of blog te migreer!

4 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.