Inhoud bemarkingVennote

MyRepono: WordPress-rugsteuninprop

Ek het 'n geruime tyd nie 'n WordPress-rugsteun-inprop gehad nie. Dus ... die eerste keer dat ek my WordPress-databasis verloor was 'n nagmerrie! Dit was my eie skuld ... Ek het die databasis bygewerk en per ongeluk die hele databasis laat vaar. Ek het gewonder hoe ek my blogposte in die wêreld gaan herstel, aangesien ek nie 'n rugsteun gehad het nie. Ek was die hele dag siek in my maag.

Destyds was ek by 'n verskillende gasheer wat gelukkig 'n noodherstel kenmerk vir die webwerf. Dit was 'n duur herstel, wat my honderde dollars gekos het, maar ek was ewig dankbaar dat ek alles behalwe die laaste blogplasing binne 24 uur kon herstel. Jare later en ons het meer as 2,775 470 blogplasings gepubliseer. Dit is baie data (XNUMX MB). Dit is te veel data om net 'n cheapo-rugsteun te installeer en te verwag dat dit elke dag sonder probleme sal werk. So, ek het gesoek en gesoek na die beste WordPress rugsteun-inprop - en dit gevind.

Ek ken 'n hele paar mense wat rugsteun direk op hul webbediener geïnstalleer het ... dit help jou nie wanneer jou gasheer jou werf verloor nie! Om WordPress handmatig te rugsteun is ook 'n pyn aangesien jy beide die lêers en die databasis moet rugsteun. Ander vriende van my het die lêers gerugsteun, maar het nagelaat om die databasis te rugsteun ... dis waar al jou inhoud is! Jy benodig 'n WordPress rugsteun-inprop wat al hierdie funksies bevat - en meer.

Ons het geïnstalleer en getoets myRepono, 'n rugsteundiens wat deur wolke aangedryf word. myRepono is 'n uiters eenvoudige diens wat u op die bandbreedte hef wat u gebruik eerder as 'n sagtewarelisensie of 'n groot maandelikse fooi. Dit is sent per maand vir klein webwerwe en dit is minder as 10 sent per rugsteun vir my webwerf.

MyRepono-funksies sluit in:

  • Rugsteun onbeperkte WordPress-installasies
  • Rugsteun van alle WordPress-lêers
  • Rugsteun van volledige mySQL-databasisse
  • Veilige lêer-enkripsie
  • Gereedskap vir lêerherstel
  • Rugsteunlêer-kompressie
  • Webgebaseerde bestuur - toeganklik vanaf enige blaaier, oral
  • Aanlyn ondersteuning

Martech Zone lesers kan teken in vir myRepono met ons geaffilieerde skakel en jy sal krediet kry vir jou eerste $5 se rugsteun. Dit is 'n groot deal! Die inprop het minder as 'n minuut geneem om te installeer en op te stel.

Een opmerking - dit is 'n redelike goeie stelsel om ook u WordPress-webwerf of blog te migreer!

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

4 Comments

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.