WordPress: rugsteun en herstel na 'n ander bediener

herstelToe my webwerf hierdie week aangeval is deur kommentaar-spam-bots (klink soos wetenskapfiksie, né?), Moes ek my bediener 'n paar keer weer begin voordat ek die aanval gedwarsboom het. Ek dink eintlik dat ek die databasis of 'n lêer in WordPress op een of ander manier beskadig het, want na die gebeurtenis sou die webwerf nie langer as 'n paar uur duur sonder om af te gaan nie.

Ek het die geleentheid benut om my webwerf na 'n nuwe rekening in my resellerrekening by te skuif Jumpline.combeeld 2260935 1169332. Ek was oor die jare heen in ekstase met Jumpline. Ek bied ongeveer 30 webwerwe aan en bel amper nooit die kliënte wat by my gasheer is nie (tensy hulle hulp nodig het). Die diens is opmerklik en hul ondersteuningspan is fantasties.

Hul ondersteuningstegnieke was eintlik die ouens wat geïdentifiseer het dat dit 'n paar spam-bots was wat my webwerf doodgemaak het (dankie!). As u na die nuwe rekening beweeg, word hierdie webwerf nou op die nuutste weergawe van PHP / MySQL geplaas en het 'n baie mooi Ajax Webmail-toepassing.

Wat ek nie besef het nie, is hoe ongelooflik dit was om te probeer om 'n skoon installering van WordPress. Baie van die invoegtoepassings daar buite voeg velde en tabelle by u WordPress-databasis. Ek evalueer voortdurend met invoegtoepassings, dus my databasis was 'n ramp. Die uitvoering van 'n WordPress- of databasis-rugsteun en die herstel daarvan in die nuwe rekening sou waarskynlik net die probleme daarmee skuif. Dit sou ten minste 'n klomp addisionele velde en tafels daarin gooi. Ek wil graag toekomstige weergawes van WordPress se databasis-wysigings sien as u 'n invoegtoepassing deaktiveer sodat die vullis nie agtergelaat word nie.

Ek het selfs na 'n paar bykomende invoegtoepassings gekyk wat u WordPress-blog na XML sal uitvoer om weer in te voer, maar dan verloor u baie data. Twaalf uur later (ek het wel geslaap) en ek dink dat ek die rekening en al die toepaslike data eintlik geskuif het. Dit was 'n bietjie nagmerrie, maar dit is wat ek gedoen het:

 1. Maak 'n rugsteun van die oorspronklike webwerf en databasis.
 2. Word WordPress van nuuts af geïnstalleer op die nuwe rekening.
 3. Het die nuutste WordPress-invoegtoepassings van nuuts af in die nuwe rekening geïnstalleer.
 4. Stel al die invoegtoepassings en werfinstellings in.
 5. Het 'n tabel vergelyking van elke tabel uit die brondatabasis en die bestemmingsdatabasis.
 6. Verwyder alle velde in die brondatabasis wat nie in die bestemmingsdatabasis bestaan ​​het nie.
 7. Maak alle tabelle in die bestemmingsdatabasis leeg (berus oor die standaard WP-toetsposte.
 8. Het elke tabel uitgevoer sonder val en herskep. Dit skryf die rekords na die nuwe databasis met dieselfde sleutels, sodat geen van die verhoudings verbreek is nie.
 9. My gids wp-content \ upload van die bronrekening na die bestemmingsrekening gekopieer. Aangesien ek ook die domeinnaam verskuif het, is alle beeldverwysings gehandhaaf.
 10. Ek het die blog bestuur en dit getoets! Ek moes wel 'n paar bladsy-permalinks opruim, ek weet nie waarom nie, maar dit was goed.

Dit is interessant dat WordPress ingeboude invoer vir mededingende blogplatforms het, maar geen invoer om 'n WordPress-invoer na WordPress uit te voer wat die wysigings van plugins sal verontagsaam nie.

Dit het dit amper gedoen. U sal dalk agterkom dat ek 'n nuutjie bestuur tema. Ek het bloot te veel klein probleme gehad met die beta-tema wat ek gebruik het. Ek het hierdie tema uitgebreid aangepas, maar ek dink ek het dit amper gekry waar ek dit wil hê.

My enigste klagte met die tema is dat die skrywer het nie 'n algemene voetskrif in die tema geïmplementeer wat bo die onderkant> liggaam> -merker was nie, dus moes ek my Google Analytics-skrif handmatig invoer. Ek kon 'n aangepaste voetskrif bou en daarna verwys, maar ek dink later sou ek deurmekaar geraak het omdat die skrywer van die tema die naam 'voetskrif' op alles gebruik het. Dit is egter 'n baie mooi tema!

Ek dink ek is nou weer terug! Nou moet ek aan die werk gaan!

3 Comments

 1. 1
 2. 2

  Net 'n gedagte…
  Ek toets altyd rugsteun en herstel oplossings, jou plasing het my aandag getrek.
  Dit was 'n droom om die ingeboude uitvoer en invoer in 2.1 te gebruik. Ek het wel 'n probleem gehad met die vertoonde grafika.
  Ek is op die punt om die toetsblog uit te wis en weer te begin, maar hierdie keer sal ek die XML-lêer redigeer om die nuwe ligging van die prente te weerspieël.

 3. 3

  Ek het ook die goeie ervaring gehad om my WordPress-werf van die grond af te herbou. Alles het redelik goed gegaan, want ek was seker om alles op verskeie maniere te rugsteun.

  Die hoofprobleme wat ek teëgekom het, was dat my kategorie-posopdragte verlore gegaan het as gevolg van invoer via die XML-lêer. Boonop is 'n paar plasings nie ten volle herstel nie. Dit wil voorkom asof dit te wyte was aan 'n paar probleme met die gebruik van enkele aanhalings in paragrawe. Om een ​​of ander rede het die rugsteunlêer nie behoorlik die aanhalings vrygespring nie en WordPress het gedink dit het aan die einde van 'n plasing gekom.

  Wel, dit het 'n rukkie geneem, maar ek kon hierdie inligting uit die .SQL-lêer wat ek gerugsteun het, haal voordat ek die databasis uitgevee het.

  Dankie dat jy jou ervarings deel.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.