WordPress-outeur: voeg 'n Profielskakel by indien aangemeld

wordpress logo

Ek wou 'n WordPress-werf opdateer en 'n afdeling 'Oor die outeur' by elke pos voeg. Dit was 'n bietjie taaier as wat ek gedink het - en verg eintlik nog meer programmering, maar hier is die eerste snit:

Die skrywer: Webwerf: Oor:

Vervolgens kyk ek of iemand werklik aangemeld is en 'n skakel Profiel wysig vertoon, sodat die persoon eenvoudig sy inligting kan klik en bywerk (ek het hierdie berig opgedateer ... wonderlike opmerking en vraag van Ajay!):

">Wysig profiel

Ek het die klas = ”outeur” aan die stylblad om dit ook mooi te laat lyk.

Ek wil die kode skoonmaak om nie 'n adres of inligting te wys as dit nie is nie; Ek dink egter dat ek werklike navrae hiervoor in die databasis sal moet inskryf. Let op die skakel "Profiel wysig" ... dit word toegedraai deur 'n if-verklaring wat dit slegs sal vertoon as 'n gebruiker aangemeld is. Ek het gedink dit was cool, dus wou ek dit met u deel as u dit wil gebruik!

11 Comments

 1. 1
 2. 2

  Hallo Ajay!

  Ek wil nie die skakel Profiel wysig wysig nie, tensy iemand regtig aangemeld is. Die funksie get_currentuserinfo () sal gebruikersinligting terugbring en die if-verklaring bevestig of die huidige gebruiker 'n gebruiker-id het ... dit is 'n manier om te kontroleer of nie hulle is aangemeld.

  Met ander woorde - as u aangemeld is, sien u 'n skakel om die profiel te wysig. As dit nie die geval is nie, sien u die skakel nie.

  Doug

 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Hallo Doug,
  wonder net, weet u hoe ek dit kan gebruik, afhangende van die gebruiker wat aangemeld is?
  As die JohnSmith-gebruiker aangemeld was, sou dit 'A' vertoon en as die gebruiker wat aangemeld is, BillBob was, sou dit 'B' vertoon?

  Dankie!

  • 7

   Hallo Mike,

   Ek is redelik seker dat die veranderlike $ user_id die werklike gebruikers-ID in u gebruikersafdeling in admin sal oplewer. U kan dus 'n saakverklaring opstel van of logika ...

   if ($user_id=="1") { echo "Doug"; }

   Ek het dit nie getoets nie, maar ek is redelik seker dat u dit binne die konteks van die get_currentuserinfo-funksie moet plaas.

   Doug

 7. 8
 8. 10

  Hallo Doug. Dankie vir die deel. Ongelukkig het hierdie kode nie vir my gewerk nie:

  Wysig
  Profiel

  Ek het eerder die onderstaande kode gebruik. Wanneer 'n gebruiker aangemeld is, sal 'My profiel' verskyn. Wanneer geen gebruiker aangemeld is nie, verskyn "Skep 'n rekening".

  <? php if (is_user_logged_in ()) {
  get_currentuserinfo ();
  eggo ('My profiel');
  }
  anders {
  eggo ('Maak 'n rekening oop');
  };
  ?>

  Wil net deel as iemand anders dit nodig het. 🙂 Verwyder asseblief die spasie tussen “<” en “?” vir die kode om te werk.

 9. 11

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.