Die top 11-funksies van Windows 8

8 vensters

Alhoewel my huis en kantoor volledig met Mac's toegerus is, kan ek nie sê dat ek nie onder die indruk is nie Windows 8. Ek weet dat verkope sag was, maar ek glo dat dit 'n moedige evolusie in die Windows-geskiedenis was, 'n vooruitgang in bruikbaarheid en 'n pragtige bedryfstelsel. Microsoft is 'n waardige teëstander ... hulle besit steeds die bedryfstelsel-mark, hulle besit steeds die kantoormark en hulle het nog baie kontant byderhand om indringende tegnologieë op te koop.

U bemarkingspan moet steeds aandag skenk aan die ontwikkeling van programme en [voeg 'n eed aan] Internet Explorer-versoenbare bladsye in. Hierdie nuutste infographic van Dot Com Infoway (DCI) bied 'n duidelike oorsig van feite, syfers en funksies wat gebruikers sal help om vertroud te raak met die nuwe bedryfstelsel.

Ek neem net een mening aan ... dat Windows 8 'n steil leerkurwe het. As u nie kan uitvind om 'n vierkant op 'n skerm te klik nie, moet u dalk die tegnologie prysgee! My gunsteling aspek van Windows 8 is dat u dieselfde ervaring kry - of u nou op 'n telefoon, 'n tablet, 'n aanraakskerm of 'n skootrekenaar is.

Windows 8-funksies

2 Comments

  1. 1

    Soveel as wat ek saamstem met die meeste punte wat u in u artikel maak (en die dinge wat in die infografie genoem word), moet ek nie met u saamstem nie, waar u gesê het: 'My gunsteling aspek van Windows 8 is dat u dieselfde ervaring kry - of u nou op 'n telefoon, 'n tablet, 'n aanraakskerm of 'n skootrekenaar is. ' Ek dink regtig nie dat u dieselfde ervaring op verskillende hardewareplatforms kry nie. Oorweeg u dit regtig om Windows 8 op 'n skootrekenaar te gebruik, net soos om Windows 8 op 'n tablet te gebruik? Ek dink amper nie so nie. Die manier waarop hierdie toestelle bedryf word, verskil net so dat Windows 8 ongelukkig 'n opoffering moes maak ten gunste van tablette en die vermindering van die gebruikersvriendelikheid op rekenaars en skootrekenaars. Dink jy nie?

    • 2

      Dit is goeie terugvoer, Michael. Elkeen is beslis geskik vir hul spesifieke hardeware. My punt was meer te doen met die leerkurwe ... As u byvoorbeeld Windows 8 op 'n tablet baasraak, sal dit relatief soomloos wees om 'n mobiele toestel op te tel of op 'n skootrekenaar te spring.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.