Google Analytics: dop 'n derde party bladsy

U het miskien gelees dat ek 'n bladsy in die MillionDollarWiki. Dit is die moeite werd om verkeer na my webwerf te help stuur - ek dink dit is 'n geweldige geleentheid vir baie maatskappye om 'n minimale belegging te maak met 'n groot terugbetaling. Spesiale dank aan John Chow om die idee aan te wakker!

Ek het die E-pos Marketing, Korporatiewe blogging en Web Analytics bladsye en wil voortgaan om die inhoud uit te brei tot 'n omvattende bron oor enigiets te doen met onderskeidelik e-posbemarking en korporatiewe blogging. Met 'n honderd-dollar-belegging is dit regtig 'n goeie idee as die Wiki steeds in gewildheid groei.

Die regte vraag is of dit as 'n betroubare bron gesien sal word al dan nie! As dit nie die geval is nie, sal mense dit nie gebruik nie - en dit sal my opbrengs nie behaal nie. Ek glo dit is egter die moeite werd om te waag - veral as ek dit kan wen LCD wat John in sy wedstryd het!

Om 'my belegging te kan sien', wil ek kan opspoor hoeveel mense die wiki-bladsy besoek. Gelukkig laat mense van MillionDollarWiki mense toe om ander bladsye op hul bladsy in te bed met behulp van rame. Die Wiki-sintaksis is soos volg:


webwerf = http: //www.yourwebsite.com/your.html
hoogte = 100
width = 100
grens = 0
blaai = nee
> / websiteFrame>

Dit is dus eenvoudig om die bladsy op te spoor. Ek het 'n bladsy bygevoeg my eie webwerf my Google Analytics-opsporingskode bevat. Ek verwys na die bladsy in die webwerfraam en stel die hoogte en breedte albei op 1.


webwerf = https: //martech.zone/mytrackingpage.html
hoogte = 1
width = 1
grens = 0
blaai = nee
> / websiteFrame>

Elke keer as iemand die wiki-bladsy besoek, sal dit in my Google Analytics verskyn. Om te verseker dat ek dit onafhanklik kan opspoor, het ek 'n parameter by my Analytics-kode gevoeg om die Wiki-bladsy op te spoor. Dit is die kode in mytrackingpage.html:

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.