Waarom die filmbedryf misluk

Depositphotos 38080275 s

Ek en my kinders het gister vir King Kong gaan sien. Die spesiale effekte en rekenaargegenereerde grafika was absoluut fantasties. Ek dink die ware toets van 'n film (wat afhang van spesiale effekte) is of u empatie het met die rekenaargegenereerde karakter. Kong het inderdaad sy eie karakter gehad. Ek het gedink die einde was 'n bietjie hokey en stem nie ooreen met die hartseer en intensiteit van die hartklop in die laaste weergawe nie ... maar die rit was nog steeds fantasties.

Ek het 2 vriende van my kinders sowel as my geneem, so die 3+ ure het my nogal gekos. Toe ek 20 minute voor die aanvang van die film na die teater ry, begin my kinders te kreun om te laat te wees en die sitplekke waarin ons ons bevind. Ek het 'n grap teruggemaak dat ons eers deur die 'Best-Buy-sponsored-turn-' jou-selfoon-af-idioot film ”, 'n voorskou vir X-Men 45, 'n koeldrank en nacho (met kaas wat deur Armageddon sal kom) en 14 ander voorskoue van films wat herbou word.

Wat daarna gebeur het, het my kinders laat dink dat ek 'n profeet is. Dit was nie X-Men 45 nie, dit was X-Men 3. Poseidon, 'n remake van die immer verskriklike Poseidon-avontuur, Miami Vice, en siedaar ... 'n bankroof (met 'n draai) film met Denzel Washington.

Is iemand wonder jy nog waarom die filmbedryf suig? Wonder hulle regtig? Regtig? Op pad na King Kong 3 (as u Mighty Joe Young oorslaan) sien ek 'n voorskou van Miami Vice (sans Don), Poseidon 3 (as u 'n paar weke gelede die TV-weergawe tel), X-Men 3 en 'n bankrooffliek ????

Die probleem met die filmbedryf is dat dit nou 'n amptelike 'bedryf' is. Dit is 'n bedryf met 'n klomp vetkatte wat om die tafel sit en wat gewoonlik 'n miljard dollar verdien en wat bang is om op alles behalwe die gewis te wed.

Hulle sê diegene wat nie geskiedenis studeer nie, is gedoem om dit te herhaal. Ek begin dink dat niemand in Amerika meer geskiedenis bestudeer nie. Hierdie land is gebou op geloof en risiko. Soek vir my 'n onderneming wat dit gemaak het, en waarborg dat hulle 'n paar wonderlike stories het oor hoe hulle 'n duim van die vernietiging was.

Die filmbedryf moet 'sy portefeulje' verdeel as hy dit regtig wil maak. Sekerlik ... kies vir die maklike geld met Shrek 5, Rocky 10, ens. Maar begin om meer 'start-ups' te finansier. My vrou van my beste vriend het in 2004 'n film vervaardig Man voel pyn wat 'n Bravo ontvang het! toekenning tydens die Toronto Film Festival ... sou jy dink mense stamp by haar deur af om talent in te bring!

Nope…. Ek dink ons ​​het Miami Vice en Poseidon nodig gehad.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.