Waarom die filmbedryf misluk, is die vervolg

laaste Desember, Ek het 'n inskrywing geskryf oor waarom die filmbedryf misluk. Miskien moes ek geskryf het waarom dit 'ons' faal. Ironies genoeg, hier is die vervolg op die inskrywing. Vanaand het ek en die kinders gaan kyk Pirates of the Caribbean, Dead Man's Chest. Hulle moes dit eenvoudig Pirates of the Caribbean, Let's Milk soveel films hiervan as wat ons kan noem.

Die effekte in die film was ongelooflik en die film was onderhoudend. Sonder om dit vir almal te bederf, is die einde egter weg elke deur oop vir die volgende film. Kortom, ek kyk 160 minute van 'n film sonder einde. Geen einde nie! Nie een nie !!! Ek het selfs deur die krediete gesit om die oulike toneel aan die einde te kyk en was teleurgesteld daaroor. (Tegnies genoeg het nog 'n gedeelte van die plot onbepaald gelaat).

Jammer, Disney! Jy het dit geblaas. Ek sal op die Pirates Part III wag. Julle moet regtig skaam wees vir julleself.

Wat het dit met bemarking te doen? Die ooreenkomste is soortgelyk aan 'n gesprek wat my kollega, Pat Coyle, op sy blog begin het rakende reklame, bemarking en kultuur. Pat sê: 'Ons kan daardie verhale gebruik om mense te vertel wat hulle wil hoor en hul geld in ruil vir 'n tydelike gevoel van vervulling te kry. Dit is nie 'n besigheid waarin ek wil wees nie. ”

Films is 'n uitsondering op hierdie reël ... ons betaal regtig vir die tydelike gevoel van vervulling. Die woord vervulling is egter 'n verwysing na 'n gevolgtrekking of einde. Stel jou voor dat jy nie eers die tydelike gevoel van vervulling kry nie. In daardie geval is die doel om die verbruiker te mislei en streng geld te kry. Dit is wat my ontmoedig het oor hierdie film. Die doel van die film was nie net om meer geld te verdien as om die film te maak nie; dit is ook die doel om my onvervuld te laat, sodat ek meer geld aan die volgende film ook!

Dit was voorheen dat die bioskope met 'n vervolg skryf of 'n re-make gedoen het. Nou is dit alles deel van die rolprentvermaak. Ons het die fokus op die 'kuns' verloor en is verswelg deur die samevoeging van inligting en films. Ten minste het die meeste advertensies 'n geld-terugwaarborg. Dit is te laat vir die geld wat ek vir hierdie film opgedoen het.

Arrrrrrr!

Een kommentaar

 1. 1

  Weet jy hoe Hollywood 'n kunsfliek definieer?

  As dit nie geld maak nie, is dit 'n kunsfliek.

  Ernstig op.

  Dit gesê, ek moet bieg dat, toe ek en my vrou 'n kans gehad het om saam 'n fliek te sien, ons inderdaad die Pirates gesien het. En het dit baie geniet.

  Vir my is Pirates 'n prettige en avontuurlike film. Dit maak nie daarop aanspraak dat dit meer is nie. En as so 'n film vind ek dit briljant.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.