Waarom die filmbedryf misluk, is die vervolg

laaste Desember, Ek het 'n inskrywing geskryf oor waarom die filmbedryf misluk. Miskien moes ek geskryf het waarom dit 'ons' faal. Ironies genoeg, hier is die vervolg op die inskrywing. Vanaand het ek en die kinders gaan kyk Pirates of the Caribbean, Dead Man's Chest. Hulle moes dit eenvoudig Pirates of the Caribbean, Let's Milk soveel films hiervan noem as wat ons kan.

Die effekte in die film was ongelooflik en die film was onderhoudend. Sonder om dit vir almal te bederf, is die einde egter weg elke deur oop vir die volgende film. Kortom, ek kyk 160 minute van 'n film sonder einde. Geen einde nie! Nie een nie !!! Ek het selfs deur die krediete gesit om die oulike toneel aan die einde te kyk en was teleurgesteld daaroor. (Tegnies genoeg het nog 'n gedeelte van die plot onbepaald gelaat).

Jammer, Disney! Jy het dit geblaas. Ek wag op Pirates Part III op video. Julle moet regtig skaam wees vir julleself.

Wat het dit met bemarking te doen? Die ooreenkomste is soortgelyk aan 'n gesprek wat my kollega, Pat Coyle, op sy blog begin het rakende reklame, bemarking en kultuur. Pat sê: 'Ons kan daardie verhale gebruik om mense te vertel wat hulle wil hoor en hul geld in ruil vir 'n tydelike gevoel van vervulling te kry. Dit is nie 'n besigheid waarin ek wil wees nie. ”

Flieks is 'n uitsondering op hierdie reël ... ons betaal regtig vir die tydelike gevoel van vervulling. Die woord vervulling is egter 'n verwysing na 'n gevolgtrekking of einde. Stel jou voor dat jy nie eens die tydelike gevoel van vervulling kry nie. In daardie geval is die doel om die verbruiker te mislei en streng geld te kry. Dit is wat my ontmoedig het oor hierdie film. Die doel van die film was nie net om meer geld te verdien as wat dit geneem het om die film te maak nie; dit is ook die doel om my onvervuld te laat, sodat ek meer geld aan die volgende film ook!

Dit was vroeër dat bioskope met 'n vervolg skryf of 'n re-make gemaak het. Nou is dit alles deel van die rolprentvermaak. Ons het die fokus op die 'kuns' verloor en is verswelg deur die samevoeging van inligting en films. Die meeste inligting het ten minste 'n geld-terugwaarborg. Dit is te laat vir die geld wat ek vir hierdie film geponeer het.

Arrrrrrrr!

Een kommentaar

 1. 1

  Weet jy hoe Hollywood 'n kunsfliek definieer?

  As dit nie geld verdien nie, is dit 'n kunsfliek.

  Ernstig op.

  Dit gesê, ek moet bieg dat toe ons vrou en ek 'n kans gehad het om 'n film saam te sien, ons die Pirates inderdaad gesien het. En het dit baie geniet.

  Vir my is Pirates 'n prettige en avontuurlike film. Dit beweer nie dat dit meer is nie. En as so 'n film vind ek dit briljant.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.