Hoekom blog jy?

Blog Ek wil graag inligting soek en deurgee. Ek het baie familielede, vriende, kollegas en kliënte wat na my mening vra, en ek gee dit graag vir hulle. Ongelukkig het ek meer vrae en meer mense wat hulp nodig het, en soms word selfs my gesin kwaad omdat ek nie reageer nie.

Maar dit is waarmee ek goed is.

Ek luister graag.
Ek hou daarvan om te lees.
Ek hou daarvan om te leer.
En ek deel graag wat ek geleer het.

Deel is nog belangriker as ek verkeerd is. Ek waardeer dit as mense vir my sê dat ek van my rocker af is. Vandag het ek 'n hartstogtelike tik by die werk gekry oor die grense van my verantwoordelikhede en my werk. Die waarheid is, dit was 'n bietjie omdat ek grense haat. Ek wil nie my span hê nie en ek stry oor wat my werk is teenoor wat hulle werk is. Ek wil net regtig 'n groep koppe bymekaar kry om die probleem op te los! Dis dit!

In tye van spanning by 'n onderneming, wil ons graag verantwoordelikhede en grense terugdruk. Is dit nie snaaks dat as u 'n onderneming begin dat die grense nie bestaan ​​nie? Almal skop eenvoudig in omdat hulle almal het aan as hulle wil oorleef. Hoe behou ons die momentum as u van 5 tot 10 tot 5,000 XNUMX kliënte groei? Ek dink dit is een van die bes bewaarde geheime van groot maatskappye. Om te gaan met prosesse, papierwerk, vingerwysers…. kry dit net gedoen! Daarom is ek besig met sake en nie politiek nie. Ek verag die politiek, veral die politiek in die sakewêreld.

Toe skree ek, en hulle skree, en ek skree nog en storm uit. Daarna het ons dit deurgemaak. Ons is daarom 'n beter span. Wens ek dat dit nooit gebeur het nie? Absoluut nie! Hulle moet verstaan ​​hoe ek voel en wie ek is, sodat ons die werk reg kan kry. Ek respekteer hulle baie meer as om terug te druk. En nou het ek 'n waardering vir hul perspektief.

Ek wil hierdie debatte met almal voer. Ek is 'n beter mens as jy jouself aan my uitdruk. Ek gaan nie sê dat ek reg is of dat u verkeerd is nie ... ons het elkeen ons eie perspektiewe en oortuigings. Ons is beter as 'n span vanweë ons diversiteit.

Dit is hoekom ek blog!

Ek kan my idees uitgooi aan almal wat dit wil lees. Ek het nou 'n paar honderd lesers per dag, en elke paar dae stuur een van hulle 'n opmerking of 'n kort aantekening wat my laat nadink oor wat ek geskryf het. Gister het die leier van 'n gerespekteerde GIS-maatskappy twee woorde deurgegee rakende my laaste inskrywing op Google Maps: 'Mooi implementering!'. Dit het my dag gemaak!

Dit is hoekom ek blog.

Ek het 'n groep vertroude mense rondom my wat ek gedurig van idees laat weier. Maar dit is nie genoeg nie. Ek wil my idees weier van mense wat ek nie ken nie. Mense buite my bedryf, buite my land, buite my ras, ens. Ek verwelkom hul reaksie! Ek doen regtig! Ons is beter as ons mekaar verstaan. Niks kan ons keer nie.

So hoekom blog jy?

3 Comments

  1. 1

    Ek het hierdie blog net vandag gevind en ek moet sê dat ek dink dit is 'n uitstekende blog met ewe uitstekende plasings. Ek sien daarna uit om meer van u werk te lees!
    Courtney

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.