Waarom het Typepad 'n WordPress Anti-Spam-inprop gemaak?

tikblok antispam

Ek het die nuwe hardloop Tikblok Anti-spam-inprop vir meer as 'n week en beide Typepad en Akismet presies dieselfde opmerkings as strooipos geïdentifiseer. Ek het Typepad uitgevee - dit is nie nodig om albei te hê nie.

Dit maak my nuuskierig. Waarom het Typepad hul eie inprop geskryf? As 'n deel van die akkuraatheid van die invoegtoepassing te wyte is aan hoeveel mense dit geïnstalleer het, was dit dan so dat Typepad hul gebruikers beter beskerming kon bied deur hul dekking uit te brei?

Akismet vra vir kommersiële gebruik van hul inprop. Het Typepad dit aangebied om Akismet se inkomste te verminder?

Nuuskieriges wil weet!

6 Comments

 1. 1

  Hmmm goeie punt Doug!

  As 'n vinnige tersyde, het ek 2000+ opmerkings wat wag vir moderering - Weet jy 'n truuk wat ek kan die klomp van hulle kan sonder om deur bladsy vir bladsy te waad!?!

  Dankie!

  Jon 🙂

  • 2

   Hallo Jon,

   My enigste raad is om die nuutste weergawe van WordPress te laat loop. Dit is ten minste 'ajaxian' van aard en laat die bladsy toe om dadelik op te dateer soos jy items merk. Om eerlik te wees, as dit na strooipos gaan, hersien ek dit nie – Akismet werk nogal goed!

   Doug

 2. 3

  Eenvoudige antwoord, Doug, ons het dit gedoen omdat ons mense wou help om strooipos te blokkeer. 🙂 En ons het gedink ons ​​het iets wat nie net meer vry en oop is nie, maar ook beter presteer. Maklik!

  • 4

   Anil,

   Dankie dat jy ons laat weet het – ek het nie opgehou om na te dink oor prestasie buiten die hoeveelheid gemorspos-opmerkings wat jy opvang nie!

   Het jy enige statistieke om verbeterde werkverrigting te ondersteun?

   Dankie,
   Doug

 3. 5
 4. 6

  Spam is die grootste probleem. En as gevolg van spammers elke keer as ek kommentaar wil hê, dink ek twee keer. As 'n blogger laat dit my soms skuldig voel.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.