Waarom het Typepad 'n WordPress Anti-Spam-inprop gemaak?

tikblok antispam

Ek het die nuwe hardloop Tikblok Anti-spam-inprop vir meer as 'n week en beide Typepad en Akismet presies dieselfde opmerkings as strooipos geïdentifiseer. Ek het Typepad uitgevee - dit is nie nodig om albei te hê nie.

Dit maak my nuuskierig. Waarom het Typepad hul eie inprop geskryf? As 'n deel van die plugin se akkuraatheid te wyte is aan hoeveel mense dit geïnstalleer het, was dit dan so dat Typepad hul gebruikers beter beskerming kon bied deur hul dekking uit te brei?

Akismet vra vir kommersiële gebruik van hul inprop. Het Typepad dit aangebied om Akismet se inkomste te verminder?

Nuuskieriges wil weet!

6 Comments

 1. 1

  Hmmm goeie punt Doug!

  As 'n vinnige opmerking het ek meer as 2000 opmerkings wat wag op matigheid. Weet u 'n truuk wat ek kan, sonder om bladsy vir bladsy deur te waai!?!

  Dankie!

  Jon 🙂

  • 2

   Hallo Jon,

   My enigste raad is om die nuutste weergawe van WordPress te gebruik. Dit is ten minste 'ajaxian' van aard en laat die bladsy toe om dadelik by te werk terwyl u items merk. Heel eerlik, as dit na Spam gaan, hersien ek dit nie - Akismet werk nogal goed!

   Doug

 2. 3

  Eenvoudige antwoord, Doug, ons het dit gedoen omdat ons mense wou help om strooipos te blokkeer. 🙂 En ons het gedink ons ​​het iets wat nie net meer vry en oop is nie, maar ook beter presteer. Maklik!

  • 4

   Anil,

   Dankie dat u ons laat weet het - ek het nie opgehou om te dink aan prestasie buite hoeveel spam-opmerkings u opmerk nie!

   Het u statistieke om verbeterde prestasie te ondersteun?

   Dankie,
   Doug

 3. 5
 4. 6

  Strooipos is die grootste probleem. En as gevolg van spammers elke keer as ek kommentaar wil lewer, dink ek twee keer. As 'n blogger laat dit my soms skuldig voel.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.