Waar is die inhoud?

Vanaand het ek op 'n artikelskakel geklik en op hierdie webwerf gelikwideer. Is daar iewers nuus op hierdie bladsy? (Daar is ... ek het dit rooi uitgelig). Dit is absoluut belaglik! Wie wil hierdie bladsy lees? Daar is advertensies, flitsende, bewegende motors, drywende dele ... absoluut belaglik. Geen wonder waarom ek nie na hierdie webwerwe gaan nie. Ek kan nie eintlik die inhoud vind om te lees nie!

Dit is so 'n slegte diens vir die verslaggewer wat natuurlik tyd aan 'n artikel spandeer het (wat ek nie gelees het nie). Ek kan nie eens aan 'n ekwivalent dink nie ... miskien kyk ek na 'n TV-program van 3 minute met 27 minute se advertensies.

Besigheidsweek

2 Comments

  1. 1

    Ek stem heeltemal saam Doug. Dit laat my wonder wanneer ek so 'n webwerf sien of hulle vir advertensiegeld of lesers skryf. Persoonlik op so 'n webwerf maak ek dit 'n missie om NIE op enige advertensies te klik nie.

    As bloggers sukkel ons met hoeveel "fancy" goed om op ons blog in te sluit. Ek het 'n nuwe funksie op my blog begin waar ek aan die einde van die week 'n opsomming plaas van webwerwe wat The Imus Show genoem het. My vrou en Liz as Suksesvolle Blog dink dit is soort van vervelig en moet 'n bietjie opgeskerp word. Maar ek haat dit om mense af te skakel wat net inligting soek, nie fancy grafika nie. Dit help nie ek het nie 'n kreatiewe been in my lyf as dit by artistieke goed kom nie.

    Hou aan met die plasings. Ek is mal oor jou blog.

  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.