Waar is die inhoud?

Vanaand het ek op 'n artikelskakel geklik en op hierdie webwerf gelikwideer. Is daar iewers nuus op hierdie bladsy? (Daar is ... ek het dit rooi uitgelig). Dit is absoluut belaglik! Wie wil hierdie bladsy lees? Daar is advertensies, flitse, bewegende motors, drywende dele ... absoluut belaglik. Geen wonder waarom ek nie na hierdie webwerwe gaan nie. Ek kan nie eintlik die inhoud vind om te lees nie!

Dit is so 'n slegte diens vir die verslaggewer wat natuurlik tyd aan 'n artikel spandeer het (wat ek nie gelees het nie). Ek kan nie eers aan 'n ekwivalent dink nie ... miskien kyk ek na 'n TV-program van 3 minute met 27 minute advertensies.

Besigheidsweek

2 Comments

  1. 1

    Ek stem heeltemal saam Doug. Dit laat my wonder wanneer ek so 'n webwerf sien as hulle vir geld of lesers skryf. Persoonlik op so 'n webwerf maak ek dit 'n missie om NIE op enige advertensies te klik nie.

    As bloggers sukkel ons met hoeveel "fancy" dinge op ons blog ingesluit moet word. Ek het 'n nuwe funksie op my blog begin waar ek aan die einde van die week 'n opsomming plaas van webwerwe wat die Imus Show genoem het. My vrou en Liz as 'n suksesvolle blog dink dit is 'n bietjie vervelig en moet 'n bietjie opgespoor word. Maar ek haat dit om mense uit te skakel wat net inligting soek, nie fancy grafieke nie. Dit help nie ek het nie 'n kreatiewe been in my liggaam as dit by artistieke dinge kom nie.

    Hou so aan. Ek is mal oor jou blog.

  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.