Wanneer sal CAN-SPAM verlede e-pos ontwikkel?

Die FTC het die afgelope tyd heelwat spammers gesluit. Strooipos is steeds 'n groot probleem, ek kry honderde boodskappe per dag. Ek kon die e-posse filter (ek het vroeër MailWasher gebruik) maar opgegee. Daar is ander alternatiewe - om 'n SPAM-diens te gebruik wat vereis dat elke persoon gemagtig word om my te e-pos, maar ek hou daarvan om toeganklik te wees.

Nou versprei die probleem. Ek kry kommentaar en trackback spam op my blog. Elke dag teken ek aan en daar is 5 tot 10 boodskappe wat Akismet nie gekry het nie. Geen fout van hulle nie - hulle diens het meer as 4,000 XNUMX opmerkings SPAMs op my blog gekry.

Wanneer gaan die FTC betrokke raak by ander soorte SPAM behalwe vir e-pos? Ek dink dit is 'n goeie vergelyking ... Ek koop 'n winkel in 'n groot straat met baie verkeer. Sodra ek intrek en die SPAM-winkel in die straat my kry, wil hulle van my klante kry. Dus - hulle plak plakkate in my winkel se venster wat hul winkel adverteer. Hulle vra my nie toestemming nie - hulle doen dit net.

Dit is soos iemand wat 'n plakkaat aan my winkel ophang wat sy winkel adverteer. Waarom is dit nie onwettig nie?

In die regte wêreld sou ek dit kon stop. Ek kan die persoon vra om op te hou, die polisie kry om hulle te laat stop, of uiteindelik kan ek hulle dagvaar of aanklagte indien. Op die internet kan ek dit egter nie doen nie. Ek ken die adres van die SPAMMER ... ek ken sy domein (waar hy woon). Hoekom kan ek hom nie toemaak nie? Dit lyk vir my asof ons dieselfde kriminele en siviele optrede moet kry as wat ons voorsien word as my winkel (blog) 'n ware adres was.

Dit is tyd om die wetgewing uit te brei en tegnologie agter hierdie wette te plaas. Ek dink dat SPAMMER-IP's deurlopend van naambedieners regoor die wêreld moet geblokkeer word. As mense nie by hulle kon uitkom nie, sou hulle stop.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.