Wanneer het Old Spice cool geword?

Ou SpiceEk en my seun moes vanaand 'n draai in die winkel maak vir 'n deodorant. Ons was nie stinkend of so iets nie ... hy het net begin opraak en daarom het hy my deodorant gesteel. Dus kom ons by die deodorantafdeling by die plaaslike Kmart en hy begin Old Spice optel. Ou spesery? Ek onthou Old Spice 30 jaar gelede. Dit beteken dat dit nou Older Spice is, of hoe? Ek dink nie so nie. Miskien het dit met veroudering beter geword.

Ek sê vir hom om 'n goeie oulike Mennon of Right Guard te koop. Hy sê nee. Hy wil Old Spice hê.

Ek sê vir hom dat ek nie wil hê dat my huis soos tiener en Old Spice stink nie.

Hy hou die Old Spice met 'n doodsgreep vas.

Ek koop vir hom die Old Spice.

Ou speseryvideoWanneer het Old Spice cool geword? Wat de hel het gebeur? Die een dag sit hulle seep op 'n tou Kerspakkies en die volgende dag het hulle 'n ongelooflike webwerf genaamd When She's Hot (of ... met die humor van URL's, miskien is dit '' When She Shot '. In elk geval, jy kan eintlik meng jou eie beats en video op die werf met 'n paar oogkoekies wat hulle daar het. Hier is my video.

Old Spice ... er ... 'OS' het miskien die geheim gevind om cool te word: moenie stink nie, wys 'n sexy vrou. Nou weet ek hoekom my seun gekies het.

Sterkte daarmee, Bill! Ek het saam met die Regterwag XTREME.

Hulle het skaters ... woohoo.

3 Comments

  1. 1

    Man! Jy het my dag gemaak, my pa het altyd ou speserye gedra en ek het van die reuk gehou, alhoewel ek dit nooit gebruik het nie, want dit was nie koel nie, soos wit sokkies. Ek wil nou 'n bietjie hê en watter manier om 'n dag met 'n goeie bemarking te begin. Die video is warm, ek hoop dat ek nie te veel daarop spat nie.

  2. 2
  3. 3

    Een van die dinge wat ek liefhet aan tegnologie - dit gee die instrumente vir kreatiewe werk aan 'gewone' mense. In hierdie geval kan enigiemand 'n film redigeer. Hierdie ervaring maak dat iemand meer waardeer oor wat 'n redakteur doen. (En ook lekker).

    Wat Old Spice betref, het ek nooit daarvan gehou nie - maar in daardie dae het dit in 'n donkerbruin verpakking gekom. Verskrik en ooit so koel. (Dan weer hardloop die tieners hier rond en wys met trots die voorkoms van hul onderklere. Die tye verander wel. Die lewe is lekker.)

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.