Wanneer het Old Spice cool geword?

Ou SpiceEk en my seun moes vanaand 'n draai in die winkel maak vir 'n deodorant. Ons was nie stinkend of so iets nie ... hy het net begin opraak en daarom het hy my deodorant gesteel. So kom ons by die deodorantafdeling by die plaaslike Kmart en hy begin Old Spice optel. Ou spesery? Ek onthou Old Spice 30 jaar gelede. Dit beteken dat dit nou Older Spice is, nie waar nie? Ek dink nie so nie. Miskien het dit met veroudering beter geword.

Ek sê vir hom om goeie Mennon of Right Guard te koop. Hy sê nee. Hy wil Old Spice hê.

Ek sê vir hom dat ek nie wil hê dat my huis stink soos tiener en Old Spice nie.

Hy hou die Old Spice met 'n doodsgreep vas.

Ek koop vir hom die Old Spice.

Ou speseryvideoWanneer het Old Spice cool geword? Wat de hel het gebeur? Die een dag sit hulle seep op 'n tou Kerspakkies en die volgende dag het hulle 'n ongelooflike webwerf genaamd When She's Hot (of ... met die humor van URL's, miskien is dit ... 'When She Shot'. In elk geval, jy kan eintlik meng u eie beats en video op die werf met 'n paar snoepknipsels wat u daar het. Hier is my video.

Old Spice ... er ... 'OS' het dalk die geheim gevind om cool te word: moenie stink nie, wys 'n sexy vrou. Nou weet ek hoekom my seun gekies het.

Sterkte daarmee, Bill! Ek het saam met die Regterwag XTREME.

Hulle het skaters ... woohoo.

3 Comments

  1. 1

    Man! Jy het my dag gemaak, my pa het altyd ou speserye gedra en ek het van die reuk gehou al het ek dit nooit gebruik nie, want dit was nie koel nie, soos wit sokkies. Ek wil nou 'n paar hê en wat 'n manier om 'n dag te begin met goeie bemarking. Die viedo is warm, ek hoop nie ek spat te veel op nie.

  2. 2
  3. 3

    Een van die dinge waarvan ek hou van tegnologie – dit gee die gereedskap vir kreatiewe werk aan “gewone” mense. In hierdie geval kan enigiemand 'n film redigeer. Hierdie ervaring maak enigiemand meer waardering vir wat 'n redakteur doen. (En ook pret).

    Wat Old Spice betref, het ek nooit daarvan gehou nie – maar in daardie dae het dit in 'n donkerbruin verpakking gekom. Boring en altyd so uncool. (Dan hardloop nou weer die tieners hier rond en wys met trots die fabrikaat van hul onderklere. Tye verander wel. Die lewe is lekker.)

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.