Wat is in 'n blognaam?

Blognaam

Na gelees Kaal gesprekke by Robert Scoble en Shel Israel, Het ek besluit om my blog aan te pas. Veral die naam van die blog. My blog was eenvoudig 'Douglas Karr”Voorheen, maar ek het 'n bietjie werk aan die naam gedoen en gekies Oor invloed en outomatisering. Ek het daaroor geskryf hier afgelaai word.

Ek het ook 'n paar mooi dinge op die webwerf gedoen deur grafieke meer prominent te gebruik, 'n nuwe koptekst met my glimlaggende beker en die inhoud deeglik in ag geneem. Ek moet egter sê dat die gewildheid van die blog aansienlik verander het sedert die hernoeming daarvan. Terwyl ek vroeër 'n bietjie verkeer gekry het, kry ek nog baie meer treffers.

Analytics

Ek wil graag dink dat die gehalte van die inhoud my gehelp het om meer lesers te trek. Maar as databasisbemarker besef ek dat wanneer u een aspek van 'n veldtog verander en alles anders hou - dit is gewoonlik die verandering wat u aangebring het wat die verskil tot gevolg het. In hierdie geval het ek my blog hernoem na 'n interessanter naam.

Natuurlik as ek 'n naam gehad het soos Robert Scoble, Seth Godin, Malcolm Gladwell, ens ... Ek hoef niks anders te doen as om dit as my blognaam te hou nie. Maar Douglas Karr is nog nie beroemd nie. Ek het nie 'n rooi skeersel vir 'n huis verruil nie, nie nuwe CIA-inligting bekend gemaak nie en ook nie die geheim van die jeug ontdek nie! Ek soek nie 15 minute van roem nie, alhoewel ek eendag al hierdie gedagtes in 'n enkele bundel wil saamvoeg.

Ek is baie bly dat meer van julle kom kuier. Ek hou altyd van 'n blog. Ek het soveel by soveel mense geleer dat ek dink blogs die beste ding is om met die internet te gebeur.

8 Comments

 1. 1

  Het die piek nie saamgeval met die Seth Godin-vermelding nie? (Geluk daarmee BTW). Ek weet hy het nie na die webwerf geskakel nie, maar ek sou aanvaar dat 'n handjievol mense 'n soektog op jou naam sou doen. Wys Analytics dit hoegenaamd? Net nuuskierig….

 2. 2

  Ek het daardie selfde dag 27 trefslae gekry van soektogte na doug+karr, maar niks sedertdien nie. Ek gebruik Google Analytics. Ek sal sterk aanbeveel om aan te meld, dit is veral nuttig as jy probeer om jou blog-lesertal op te spoor en te laat groei. As jy WordPress het, is dit ook net kwessie om die skrif in jou temavoetskrif te kopieer. Baie maklik om aan die gang te kom!

 3. 3

  Hallo Doug,
  Ek stel altyd belang in basiese navorsing oor bemarkingsveranderinge. Hierdie is nou omtrent 'n maand oud. Wat was die mediumtermyn-effek van jou blog-her-handelsmerk?
  Ek sal belangstel in 'n opgedateerde GoogleAnalytics-kaart (kan twee wees met ongeveer ses weke dekking), net om te sien of die effek na 'n rukkie afgeneem het en ook, het ander met dieselfde skakelteks na jou nuwe naam gekoppel ( allinurl:...).
  Ek hoop jy sal 'n opvolging publiseer.
  K

 4. 4

  Hallo Kaj,

  Ek sal julle beslis op hoogte hou en sal 'n opvolg publiseer. Ek het op 'n gereelde basis 'n aantal veranderinge aan die webwerf ingestel. Ek het egter nie gereken op die gewildheid van hierdie spesifieke bloginskrywing nie. Die gawe mense van Kaal gesprekke het ook belang gestel. Ek is bevrees dat dit my syfers sal laat styg tot 'n punt waar die ander effekte dalk nie 'n verskil maak nie. Dit is egter 'n lekker probleem om te hê!

  Doug

 5. 5

  Ek sal belangstel in 'n opgedateerde GoogleAnalytics-kaart (kan twee wees met ongeveer ses weke dekking), net om te sien of die effek na 'n rukkie afgeneem het en ook, het ander na jou nuwe naam gekoppel met dieselfde skakelteks ( allinurl:?).
  Ek hoop jy sal 'n opvolging publiseer.

  • 6

   Hallo sohbet,

   Dankie vir die kommentaar! Ek het nog 'n hele paar statistieke gepubliseer sedert hierdie plasing. Ek het groei volgehou – tot 'n punt dat die blog nou regtig die verkeer van destyds verdwerg. Die syfers het nooit ondergedompel waar dit was in die uitsig wat jy sien nie, so ek glo steeds dat die verandering van die naam 'n groot rol gespeel het.

   Groete,
   Doug

 6. 7

  dankie vir jou idees. Maar in Google Analytics is daar 'n tyd laat (vir 3 ure ..miskien 4 ure ) soms 1 dag miskien ..
  Kan ek enigiets daarvoor doen? gaan dit oor tydsone? of is dit 'n algemene probleem met Google analytics?

  • 8

   Ek dink hierdie probleem se rede is nuwe koppelvlak. Nou kan jy google analytics se nuwe koppelvlak gebruik .. dit lyk goed. en daar is net 3-4 ure laat.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.