Wat is 'n e-posbemarkingskonsultant en het ek een nodig?

Depositphotos 53656971 s

E-pos bemarkingskonsultantSoos ons almal weet, werk e-posbemarking, sodat ek u nie sal verveel nie hierdie inligting. Kom ons kyk eerder wat 'n e-posbemarkingskonsultant is en wat hulle vir u kan doen.

E-posbemarkingskonsultante neem gewoonlik drie vorme aan, an Agentskap vir e-posbemarking, 'n vryskut, of 'n interne personeel by 'n e-posdiensverskaffer (ESP) of 'n tradisionele agentskap; wat almal vaardighede en ervaring het wat spesifiek is vir die ontwikkeling van effektiewe e-posbemarkingstrategieë. Hul kernbevoegdhede en diensaanbiedings verskil egter baie.

Het u dus 'n e-posbemarkingskonsultant nodig? Indien wel, watter tipe? Stel jouself die volgende vrae.

Is my posoplossing reg vir my?
Verskaf my ESP of interne oplossings al die funksies wat ek benodig? Gebruik ek die funksies waarvoor ek betaal? Is dit maklik vir MY om te gebruik? Is my deurvoer in lyn met my koste?

Wat stuur ek?
Het ek gekarteer wat ek moet stuur? Soos e-pos vir welkom, nuusbriewe, verlate bestellings, promosies en heraktiverings-e-posse? Wat mis ek? Waar is die e-pos kommunikasie ketting uiteensetting?

Wanneer moet ek e-pos?

Moet ek inligting gebruik wat gebaseer is op die optrede van my ontvanger om e-posse te stuur, soos aflaai van witpapier of weglaat van wa? Wat van datum-gestuurde e-posse, soos kopers wat net vakansie hou, of herdenkings? Wat is my redaksionele kalender vir my nuusbriewe? Hou ek reklame-e-posse van ad-hoc dop?

Wat is my besigheidsreëls?
Het ek besluit wat veroorsaak dat 'n boodskap gestuur word? Watter gegewens is nodig om die boodskap te ondersteun? Moet die data-invoerproses handmatig of outomaties wees? Watter inhoud word gestuur wanneer daar aan hierdie voorwaardes voldoen word? Wat is my plan vir From names and Subject lines? Moet ek dit meng? Wat en wanneer moet ek toets?

Wat is my doelwitte?
Het ek doelwitte vasgestel, soos die aantal aflaaie, verkope, registrasies? Wat beplan ek om my lys te laat groei? Wat kan ek doen om afname te verminder?

Wat is my verslagdoeningsbehoeftes?
Moet ek meer as net klik en openings sien om my resultate te verbeter en my saak te bewys? Moet ek my buitegegewens soos CRM en webwerf gebruik? analytics gereedskap om my suksesstatistieke vas te stel en op te spoor?

E-posbemarking is 'n waardevolle poging vir die meeste bemarkers, maar die proses kan uitdagend en tydrowend wees. 'N E-posbemarkingskonsultant of -agentskap kan u help om u doelwitte te bereik, terwyl u u tyd kan gebruik om ander aspekte van u besigheid te bedryf.

Meer as net insig nodig? 'N Agentskap wat op e-pos gerig is, kan ook die ondersteunende dienste verskaf, sowel as rigtingwysers, wat benodig word om 'n sterk e-posbemarkingsprogram te loods en te ondersteun; lees hoe om 'n e-posbemarkingsagentskap aan te stel om meer te leer.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.