Wat 'n verskil maak 'n glimlag tog!

Elke keer as ek my blogtema verander het, het ek 'n foto van my op die voorblad gelaat. Elke keer as ek dit uitlaat, kry ek baie e-posse en opmerkings wat vra waar dit is! Ek sal nooit weer daardie fout maak nie - dit is vir my fassinerend hoeveel terugvoer en persoonlikheid dit op die webwerf bring. Ek is geensins narsisties nie, maar sukkel om foto's van myself op die webwerf te plaas. Ek besef egter absoluut hoe moeilik dit is om 'n verhouding te bou met iemand wat jy nog nooit gesien het nie.

As blogs gesprekke is, hoe voer u 'n gesprek met iemand wat u nie kan sien nie? Ek moet erken dat die webwerf regtig generies gelyk het voordat ek my glimlaggende beker in die kop ingedruk het. Ek wonder hoeveel impak 'n glimlaggende gesig op die groei van die blog het. Dit het sekerlik 'n mate van impak.

Die glansskoot hierbo is ongeveer 4 jaar gelede geneem terwyl ek vir 'n dot com in Denver, Colorado, gewerk het. Ek is swaarder, gryser en sagter as wat ek op die geweldige foto was. Daardie fotograaf het baie talent gehad! Dit is 'n skoot wat ek nog lank op die webwerf sal hou. Tensy ek natuurlik weer in vorm kom (behalwe peer). Ek grap met mense dat as ek 'n draf of 'n fiets moet ry om my skootrekenaar te bestuur, sal ek meneer Heelal wees. Die wetenskap kan ons sekerlik inhaal om ons 'n gesonde leefstyl te gee van sleutelbord, pizza en laataandprogrammering, of hoe?

Intussen hou ek die glans op. As ek u wel ontmoet, sien u dieselfde glimlag daar, alhoewel die gesig nie so mooi is nie.

????

13 Comments

 1. 1

  Doug,

  Baie geluk met die nuwe ontwerp. Baie mooi, en skoon.

  (En nou gaan die advertensie skakel na 'n eenvoudige teksbladsy wat sê dat dit my na die regte bladsy sal lei. In plaas daarvan hou dit net weer vol. Is dit 'n Mac-probleem?)

 2. 2
 3. 5
 4. 7

  Doug! Groot verbetering!

  Ek sou sê 'Ditch the suit and come back to the jovial image you had before', en toe dink ek vir 'n oomblik ... miskien twee ...

  Ok, het ons regtig 'n ander ou in 'n pak nodig wat oor tegnologie en bemarking praat? AL wil ons regtig lees oor tegnologie en bemarking van 'n slapgat in 'n trui (ou foto)?

  So, wat doen ons? Ons het 'n kombinasie nodig van die eerste foto met u lag, en die tweede foto - maar sonder die das. Die hele 'vriendelike / snaakse, nie-bedompige, maar tog professionele' voorkoms en gevoel.

  Maar hey, dit is u oproep, en u is steeds dapper as ek omdat ek 'n kopskoot in u kop gebruik het. (Ek hou by my veilige ambigram-kop totdat ek ... weer opknap ...) 😉

 5. 8

  Oké, hou in gedagte dat dit kom van 'n man wat 'n spotprent van homself in sy kop het, maar net soos William, hou ek van die 'laggende Doug'. Maar anders as William, wil ek my tegnologie en bemarking van 'n slapertjie in 'n trui hê

  Dit is egter 'n wonderlike prentjie, en die algehele voorkoms is wonderlik - helder, skoon, maar vet.

  Ek hou daarvan.

 6. 10

  Tony's Vote: Laughing Doug.
  My stem: laggende Doug.

  Stem nou! 😉

  Tony: Ek ken u blog nou baie goed - die uwe word SOAP'd soos ons praat deur Robert Hruzek (middleszonemusings.com)! Dit was omtrent 'n maklike taak! (behoort 'n goeie maand in die terapiebedryf te wees)

 7. 11
 8. 13

  al hierdie praatjies van glimlaggende gesigte en katte het by my uitgekom, so ek het besluit om 'n sidebar-widget van die WinExtra-gelukbringer by te voeg, ongeveer die helfte van die pad af LOL .. verdomp julle vir al hierdie warm en fuzzy dinge 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.