Wat 'n dag!

Jones Swag PackMy dogter het my vandag gebel nadat sy 'n pakket per pos van Jones Soda ontvang het. Hierdie maatskappy is ongelooflik! As dank vir die werk wat ek op 'n gebruik gedoen het My Jones Musiek MP3-spelervel, Jones stuur 'n dankie-pakket uit. Sjoe! Dit bevat 'n sweatshirt, 'n paar bufferplakkers, 'n paar ander plakkers, 'n sleutelhanger, lipbalsem en 'n speld !!! Ek kan nie genoeg sê oor hierdie maatskappy nie. Om so uit hul pad te gaan, sê regtig baie. Drink Jones Soda !!!

Dus het ek gedink dat dit my dag regtig gemaak het ... maar dit was net die begin.

Toe ek na my motor stap, strompel 'n man na my toe wat aan sy regterkant onder sy kortbroek bloei. Hy het my vertel dat hy gesteek is. Ek het hom op die sypaadjie neergelê en sy hemp opgetrek. Hy het bloed uit 2 meswonde in sy sy gegooi. Ek het niks gehad om dit vas te hou nie, toe druk ek die wonde net met die een hand op en skakel die polisie met die ander hand. Hy het heelwat pyn gehad en het heelwat bloed verloor. Paramedici het gekom en hy is na die hospitaal gehaas. Ek het sy kant goed 20 minute gehou en die bloeding het meestal gestop. Iemand gee my 'n skoon lap uit 'n restaurant.

Die paramedikus het aan die polisie gesê hy het 'n 50/50 kans om deur te trek. Die man se naam was Dale en hy was 52. Teen die tyd dat ek skoongemaak het, dink ek die polisie het 2 getuies gehad wat die mes gesien het en die mes gevind het. Ek weet egter nie hoe om uit te vind of Dale dit reggekry het nie. Bid vir Dale.

So ... wat 'n dag! Ek is baie dankbaar dat ek op die regte tyd op die regte plek was. Daar was net 1 ander man wat by my gebly het terwyl ek Dale se kant vasgehou het en 'n kelnerin wat my die skoon lap gegee het. Dit is 'n bietjie ontstellend op so 'n besige hoekie in Indianapolis. Ek stap elke dag daardie sypaadjie van en na my motor.

Bid vir Dale!

Update: hier is die Polisieverslag.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.