Wat 'n dag!

Toe ek vanoggend by my motor uitstap, word ek dadelik met 'n lekker ysstorm bestook. Stel jou voor reën, net gevries. Ek moes die ys op my motor ('n Ford 500) breek en dan ongeveer 10 sentimeter sneeu wat gisteraand geval het, skoonmaak. Die kinders was tuis - die skool is gekanselleer. Ek het dit sonder veel probleme laat werk (dankie tog vir AWD).

Ek het die vier blokke gestap om deur die sneeu te werk en was redelik uitgeput (ja, ek weet ... verloor gewig!). Op die werk wag daar 'n mooi rangskikking van bagels en vrugte op die dapper paar wat dit binnegekom het. Op 'n vloer met meer as 4 ander mense, dink ek ek was een van die 30 wat die kantoor gehaal het. Ek woon suid van Indianapolis en die Northside is regtig sleg geslaan! En vanaand is daar 'n herhaling:

Foto van Wens TV:
sneeuval

Indianapolis is 'n pragtige stad as dit sneeu. Die argitektuur en monumente lyk ongelooflik met sneeu wat mooi daaraan vashou. Ek wens ek kon vandag met 'n kamera rondgeloop het ... maar daar was werk om te doen.

Werk was 'n ware uitdaging. Ek het die dag op Instant Messenger en die telefoon deurgebring. Ons het 'n verloofde span professionele persone wat begin om momentum op te bou vir 'n uitstekende vrystelling vir vroeg volgende jaar. As ek nie ander gehad het om idees en kommentaar te lewer nie, het dit moeilik geraak om produktief te wees, dus begrawe ek my in dokumente en doen prototipes.

Die rit huis toe was redelik stil. Met die leë strate het ek besluit om my seun te neem, Bill, om 'n bietjie ervaring in die sneeu te kry. Ons het 'n baie leë stuk grond gevind met meer as 'n voet sneeu en ek het hom 'n bietjie donuts laat doen, beheer verloor, gly en vinnig gerem ... hy was redelik verbaas oor hoe die motor dit hanteer het (net soos ek) ... remskyf, remkrag beheer, en vierwielaandrywing bied regtig soveel meer beheer. Dis wonderlik. Hy het ongeveer 30 minute geoefen en toe vertrek ons ​​net vir ingeval iemand die polisie skakel en dink dat ons deurmekaar raak.

Ons het stilgehou vir 'n vinnige aandete en ek het tuisgekom en met 'n bietjie PHP en Technorati se API. Sommige van die kodemonsters is jare gelede nie op hul webwerf aangeraak nie (wenk, wenk). Met die hantering van XML wat inherent is aan PHP5, hoop ek dat iemand binnekort iets sal doen. Ek het 'n kode geskryf, maar kon nie geldige antwoorde via PHP kry nie ... so nou is ek gefrustreerd en noem dit 'n aand. Ek glo nie dat dit hul API is nie ... Ek kan my versoek sonder enige probleme in die blaaier knip en plak.

My hoop is om 'n mooi widget op te stel wat 'n profiel van 'n blog bied ... die rangorde, nuutste berigte, tagwolk, ens., Sodat dit maklik is om dit op u eie blog te plaas of iemand anders op te soek. Ek sal daar aankom, maar ek noem dit 'n nag. Jammer, dit is nie 'n meer nuttige boodskap nie! Ek sal binnekort weer op dreef kom!

Ek gaan more slaap vir die staptog!

4 Comments

 1. 1

  Ek het eintlik inligting gekyk oor trackbacks (dit is hoe ek u webwerf gevind het), maar ek kan nie glo nie, wat sien ek hier op die afbeelding! Ek het nie so ver van Richmond af gewerk nie, en al hierdie sneeu lyk vir my ongelooflik! Sjoe! 🙂

 2. 3

  Huh, ja, ek het gevind waarna ek gesoek het - dankie. Kan u my vertel hoekom die WP beter is as Serendipity? Ek het pas met my weblog begin, maar met Serendipity-sagteware - weet u dit?

  [Ek kom uit Pole, woon tans in Duitsland - vir my is die storms niks vreemds nie - maar in u omgewing is dit redelik skaars - geniet !!!]

  • 4

   Hallo Maciek,

   Nie vertroud is met nie SerendipityEk wil u nie daarvan weerhou om dit te gebruik nie. Ek is 'n fan van WordPress vanweë die vermoë om dit aan te pas en die teenwoordigheid op die internet. Ek dink die funksies van blogsagteware word al hoe meer standaard (pings, trackbacks, kommentaar, blogrolls, ens.), So as u daarvan hou - probeer dit!

   Een artikel wat ek gelees het, het Serendipity baie hoog geag en die funksies was baie ooreenstemmend met WordPress, so ek is nie seker dat die een beter is as die ander nie.

   Groete,
   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.