Weebly: 'n opmerklik eenvoudige webwerf-hosting en CMS

Weebly

Toe my vriend Jenni my vertel dat 'n gemeenskaplike vriendin haar gepraat het om 'n webwerf mee te begin Weebly, 'n gratis hosting- en inhoudsbestuurstelsel (CMS), het ek haar regtig moeilik gemaak. Ek het net geweet dat ek die hele nag gaan werk om die mooi webwerf te implementeer wat vir haar ontwerp is deur Right On Inbox, 'n agentskap vir uitkontraktering per e-pos.

Die ervaring met Weebly was heeltemal die teenoorgestelde! Ek kon die HTML en CSS kopieer en plak, die eenvoudige vervangingsstringe van Weebly gebruik (die inhoud word byvoorbeeld geplaas met %% CONTENT %%) en die lêers oplaai deur middel van hul eenvoudige gebruikerskoppelvlak.

Die redigering van die inhoud is 'n Wysig in plek stylstelsel - iets wat elke inhoudsbestuurstelsel moet implementeer. Dit wil sê dat dit u toelaat om wysigings in die konteks van die bladsy aan te bring sodat u werklik kan sien hoe dit lyk. Dit is nie nodig om 'n voorskou te sien of heen en weer te gaan met wysigings nie. Die beeldoplaaier het selfs die beelde ten opsigte van die werf geplaas en dieselfde beeldname behou, dus ek hoef nie eers verdere wysigings aan te bring nie.
weebly-shot.png

Die resultaat is ongelooflik. Ek kon binne ongeveer 30 minute 'n professioneel ontwerpte werf uitbou. Ek is nogal beïndruk! En met 'n groot verskeidenheid vooraf ontwerpte temas, vorms, ingebedde media en inhoudopsies, hoef u nie 'n professionele persoon te wees om u webwerf uit te bou nie. Daar is ook pro-rekeninge beskikbaar met 'n paar ekstra opsies (en om die Weebly-voetskrifskakel te verwyder).

Neem 'n blik op Indy Toeskouer en skryf in vir hul nuusbrief!

6 Comments

  1. 1

    Die webwerf lyk ongelooflik! Ek het nooit geweet Weebly is in staat tot sulke professionele resultate nie ... hoewel ek nooit verder as die verskafde sjablone afgedwaal het nie.

  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.