Web 2.0 inligtingoorlading

Oorweldig met die hoeveelheid inligting, programme en nuwe oplossings wat na u toe kom? Ek weet ek is! Noem my simpel, maar sommige van die items wat ek vandag noem, is miskien vir baie ou nuus, maar met soveel inligting daar buite, wie kan regtig bybly. Tensy jy is Douglas Karr or Kyle Lacy - wat ek terloops oortuig is dat hulle nie slaap nie!

Ek het 'n paar nuwe organisasie-instrumente begin gebruik om al die besonderhede in toom te hou. Hier is 'n paar wat ek nuttig vind:

 1. heerlike_logo.jpgDelicious: Oké, oke, ek weet baie van u wat dit lees, weet dalk al van Delicious. Ek het dit ook al geweet, maar totdat die wêreld van sosiale deel ontwikkel het, het dit nooit soveel impak gehad nie. Ek hou daarvan dat ek 'n boekmerk kan maak en kan merk, en ongeag op watter rekenaar ek is, waar ek is, ek het altyd my gunstelinge. Om nie eens te praat van 'n vinnige en maklike plek om al die skakels te vind wat ek wil onthou nie. Soos 'n onlangse blogpos, 'n webinar-uitnodiging of selfs 'n artikel.
 2. picnik-logo-spaced.pngPieknik: Weereens, bemarkers is kreatiewe mense en ons moet in staat wees om in 'n knippie te ontwerp. Ek kan ontwerp as dit nodig is, maar as ek iets vinnig, eenvoudig en maklik wil hê ... kies ek picnik! Veral vir daardie projekte wil u 'n bietjie opkikker sonder baie breinkrag. Hul koppelvlak is baie maklik om te gebruik en weer soos enige webgebaseerde app ... u kan op enige plek toegang tot u foto's hê.
 3. voedingsbrander.pngFeedBurner: Op die oomblik is ek seker dat u dink, onder watter rots was sy al? Nie soseer nie .... Onthou, ek is 'n besige bemarker wat alles AZ aanskou! Ek het vinnig nodig, ek moet eenvoudig wees, en ek moet daarna terugkom as ek in die knyp is. Alhoewel ek nog altyd feedburner geken het en liefgehad het vir die RSS-vermoëns, het ek onlangs geleer dat ek ook 'n e-posvorm in u blog kan insluit. En dan is die maatstawwe, baie cool dat ek al hierdie instrumente elke dag op my Google-platform sal hê.
 4. google_apps_logo.jpgGoogle Apps: Ek wil nie soos 'n toegewyde van Google klink nie, want soos baie ander bemarkers was ek nog altyd verbouereerd deur net my soeke te probeer verbeter. By Delivra werk ons ​​egter alles van Google Apps af en hoewel ek seker is dat die kostebesparing groot is in vergelyking met enige lessenaarprogrammatuur, is ek beïndruk met die verskillende toepassings van e-pos, kalender, webwerwe (waarvan ons hou!), Dokumente, noem maar op. Nou weet ek dat dit nie perfek is nie, maar die toeganklikheid en die feit dat dit nie een keer per dag neerstort nie, het my verkoop.
 5. smartsheet-logo-180x56.pngSmartSheet: Dit is waarskynlik die enigste app waarvan baie van u dalk nie weet nie. Ek hou van SmartSheet, want ek is 'n konstante lysmaker. Hoe hou ek anders by die duisende dinge wat ek elke dag doen? In elk geval help die toepassing my om verskeie take te bestuur waar ek dit op prioriteit kan rangskik, met ander kan deel, op enige plek kan wysig, kan druk of waar ek ook al is.

Daar het u dit, vyf eenvoudige instrumente wat my daarvan weerhou om voor inligtingoorlading te swig. As u 'n tyd wat u verhonger het, of bloot 'n tyd wat u verhonger het, moet u sommige van hierdie gereedskap in u sak met truuks gebruik, en u sal die lading met die grootste gemak kan bestuur. Indien nie, beskou dit as nuwe hiperskakels na wat u al weet en waarvan u hou.

4 Comments

 1. 1
 2. 2

  Cool short list Carissa. It shows in a nutshell the different platforms we all marketers need to get our stuff done. I'm checking out SmartSheet. Like drthomasho, I'm also preferring Diigo to Delicious because you can make notes to the pages. Tags are not bad, but with Diigo I can use both tags and "stickies" on the pages to focus on one section of the whole saved content. See you again soon! –Paul

 3. 3
 4. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.