'N Meesterstuk in bruikbaarheid en ontwerp: Onehub

eenhub

As 'n blogger van die b-lys word u dikwels die teiken van sake-outeurs, sagteware-ontwikkelaars en kansvatters vir soekenjins wat wil hê dat u hul ware moet bevorder. Maar ek hou daarvan om die teiken van hierdie aandag te wees, want ek hou van boeke lees en hou daarvan om toepassings op die mark te sien. As produkbestuurder besef ek hoe moeilik dit is om 'n bekwame toepassing te neem en dit in 'n wonderlike toepassing te omskep.

Dit is nie gereeld nie, maar af en toe kry jy iets spesiaals in die hande. Sagteware moet eenvoudig wees, maklik om te navigeer en funksioneel wees wat verwag wat die gebruiker daarna wil doen. Eenhub is 'n vars lug en het presies waarna 'n gebruiker wil streef om 'n projekterrein uit te bou waarna hulle trots is om hul kliënte uit te nooi.

Onehub - Deel besigheidsinligting

Vandag het ek 'n briefie ontvang deur my kontakvorm van Laurel Moudy, bemarkingsdirekteur van Onehub. Die e-pos het my en 500 van my lesers (lees verder vir u uitnodigingskode) genooi om dit uit te probeer Eenhub gratis. Op dieselfde tyd dat ek die uitnodiging ontvang het, het ek ook my e-pos gestuur na Google Apps dus kon ek my registrasie nie bevestig nie. Ek moes wag tot vanaand.

Die wag was die moeite werd.

Sodra u aanmeld eenhub, die koppelvlak is opvallend, eenvoudig en swaar Web 2.0. Groot, leesbare lettertipes met minimale bediening en maksimum witruimte steek die oorvloed opsies weg om 'n ongelooflike projekwerf uit te bou.

U eerste opsie is funksioneel - hoe sal u die webwerf gebruik?
eenhub tipe

Vervolgens is hoe u die nodige komponente kan ontwerp, uitleg en by u blog kan voeg. Die hele koppelvlak is gebou in 'n byna WYSIWYG-stylredigeerder:
onehub wysig

Sodra u komponente ontwerp en byvoeg, is die webwerf gereed!
onehub-aansig

As u Onehub wil probeer, was Laurel lekker genoeg om 500 beta-rekeninge deur te gee, gebruik net die uitnodigingskode bemarkingstegnologie. As u 'n agentskap, ontwerper of webontwikkelaar is, moet u dit nie laat vaar nie. Dit is 'n uitstekende toepassing en baie maklik om te gebruik. As u nie een van die bogenoemde is nie - maar u het 'n projekbewaarplek nodig en nie tegnies vaardig is nie, is dit die perfekte toepassing vir u.

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    I am looking into OneHub and at a first glance it looks like something that might work for me. Do you know if it has an e-mail interface?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.