Web 2.0 vir besigheidsaanbieding

Depositphotos 19720149 s

Ek wou net my aanbieding deel waarmee ek gedoen het Skerp verstand. Ons het 'n paar goeie plaaslike maatskappye gehad wat wou leer hoe om blogging en sosiale media te gebruik in hul pogings om hul besigheid te bevorder. Hier is nie baie in die aanbieding nie - die meeste was ek wat gepraat het, saam met heen en weer blaai tussen webwerwe en die aanbieding.

Dit is egter 'n nuwe Powerpoint / Keynote-tema wat ek ontwerp het!

4 Comments

 1. 1

  Hallo Doug,

  Soos so dikwels, sal ek slegs kommentaar lewer op die vorm, nie die inhoud nie.

  Op die eerste skyfie sal ek 'n Web 2.0-effek byvoeg, soos weerkaatsende woorde, en die "vir besigheid" as 'n blink ster.

  Die ander skyfies het heeltemal te veel teks. SOEN. Jy wil hê jou gehoor moet na jou luister, nie 'n herhaling van jou uit die skyfies lees nie. Eenvoud is die sleutelwoorde.

  Soos op die "Geskiedenis"-skyfie, het net 'n gewone prent wat Web 1.0 voorstel, en dan 'n nuwe skyfie wat Web 2.0 voorstel. Jy verduidelik al die besonderhede per woord, nie per skyfie nie.

 2. 3

  slideshare laat jou ook oudio by jou aanbieding voeg. Dis koel.

  As ons aanvaar dat die meeste mense iTunes gebruik om poduitsendings te vang; jy kan ook versprei as am Enhanced Poldcast.

 3. 4

  Een interessante nota - dit blyk dat Slideshare 'n soort kasmeganisme het. Soms verskyn my eerste weergawe, 'n ander keer doen my tweede weergawe. Ek dink ek gaan moet ophou 'update' en eerder 'weergawes' begin plaas.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.