Web 2.0 vir besigheidsaanbieding

Depositphotos 19720149 s

Ek wou net my aanbieding deel waarmee ek gedoen het Skerp verstand. Ons het 'n paar goeie plaaslike maatskappye gehad wat wou leer hoe om blogging en sosiale media te gebruik in hul pogings om hul besigheid te bevorder. Hier is nie baie in die aanbieding nie - die meeste was ek wat gepraat het, saam met heen en weer blaai tussen webwerwe en die aanbieding.

Dit is egter 'n nuwe Powerpoint / Keynote-tema wat ek ontwerp het!

4 Comments

 1. 1

  Hallo Doug,

  Soos so gereeld sal ek slegs kommentaar lewer op die vorm, nie op die inhoud nie.

  Op die eerste skyfie sou ek 'n Web 2.0-effek byvoeg, soos woorde weerspieël, en die "vir besigheid" as 'n blink ster.

  Die ander skyfies het heeltemal te veel teks. SOEN. U wil hê dat u gehoor na u moet luister, en nie uit die skyfies moet lees nie, 'n herhaling van u. Eenvoud is die sleutelwoorde.

  Soos op die "Geskiedenis" -skyfie, moet u net 'n duidelike prentjie voorstel wat Web 1.0 voorstel, en dan 'n nuwe skyfie wat Web 2.0 voorstel. U verduidelik al die besonderhede aan die woord, nie aan die hand van die skyfie nie.

 2. 3

  Slideshare laat u ook klank by u aanbieding voeg. Dis koel.

  Gestel dat die meeste mense iTunes gebruik om podcasts te vang; u kan ook versprei as Amhanced Poldcast.

 3. 4

  Een interessante opmerking - dit blyk dat Slideshare 'n soort caching-meganisme het. Soms verskyn my eerste weergawe, 'n ander keer verskyn my tweede weergawe. Ek dink ek sal moet ophou om 'op te dateer' en eerder 'weergawes' te begin plaas.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.