Kyk na my rekenaar

Depositphotos 2563660 s

Ongeveer 6 jaar gelede het ek 'n ATI-televisiekaart vir my rekenaar gekoop. Ek het snags aan neweprojekte gewerk, sodat ek myself in my kantoor sou begrawe en televisie sou inhaal terwyl ek gewerk het. Dit was voor die dag van dubbele skerms, maar dit het baie goed gedoen en ek kon dit op 'n klein skerm in die hoek van my lessenaar sien.

Tye het nie veel verander om jou die waarheid te vertel nie ... Ek het al 'n hele rukkie gewag vir 'n deurbraak en dit lyk asof dit nou roer. Eerstens het ek gelaai Demokrasie televisie. Dit het baie soos 'n Feed Reader gewerk en my voorgestel aan Geekbrief TV... om na geektegnologie-dinge te kyk, is soveel makliker as Cali Lewis daaroor praat! Die probleem wat ek met Demokrasie aanhoudend raakgeloop het, was dat dit nie kon dophou wat gekyk en goed gekyk is nie. As gevolg hiervan kon ek nooit agterkom in watter episodes ek was nie. Vaarwel demokrasie.

Demokrasie TV

'N Paar dae gelede het ek 'n uitnodiging gekry om Joost. Sjoe! Ek het dit gelaai en was dadelik beïndruk. Die bruikbaarheid van die toepassing wissel tussen volskerm-, venster- en kleinskermmodus - ongelooflik gerieflik en deurdag. Ek hou ook van hoeveel van die menu-items verskyn en verdwyn met natuurlike muisinteraksie. Die spyskaarte maak ook baie gebruik van ondeursigtigheid, sodat u sonder onderbreking kan voortgaan om na die program op die agtergrond te kyk en te luister. Dit gaan beslis 'n treffer wees.

National Geographic oor Joost

Na 'n paar hulp vriende met 'n webwerf wat hulle vir 'n kliënt gebou het, het hulle my verras met 'n Apple TV. Ek was geskok oor die vrygewigheid ... en in die hemel. Ek het vir hulle gesê dat dit heeltemal te veel is ... en ek sal dit nooit teruggee nie. 🙂 Die AppleTV kyk nie regtig televisie op u rekenaar nie ... dit is meer soos om rekenaar vanaf u rekenaar op 'n rekenaar vir u televisie te kyk. Huh? Stel jou voor Ipod for Television en dit is gelyk aan AppleTV. Die koppelvlak is net soos die gebruik van iTunes of 'n iPod en u kan met u rekenaar sinkroniseer.

Apple TV

Wat ek graag wil leer, is hoe ek my mediabiblioteek eenvoudig van my netwerkskyf na die AppleTV kan stort, sonder om enige sinchronisasie te doen. Ek het 'n groot musiekbiblioteek daar en al ons foto's. Ek wil dit nie in 'n plaaslike iTunes-biblioteek hoef te hê nie ... Ek wil dit net oordra. Die ander ding wat ek opgemerk het, was dat u net met een enkele iTunes-pakket op een slag kan koppel. Ek kan nie wag totdat dit gekap is nie ... Ek wil my AppleTV gebruik as 'n gedeelde musiekbiblioteek vir die hele huishouding (2 Mac's, 2 PC's). Ek het dit wel opgemerk iemand het die AppleTV al gekap om OSX te laat loop... hmmm. Ek hou my dop Apple TV-hacks.

Of miskien sal Joost op een of ander manier met AppleTV aansluit? Wie weet ... die stof gaan 'n paar jaar lê op hierdie ontploffing - maar ek kan nie wag om te sien waarheen dit ons neem nie.

Om by die pyp af te kom, is ook meer byvoegingsopsies vir blaaiers. Hoed vir Scoble, ABC het pas hul nuwe televisieblaaier van stapel gestuur en… WOW. Die definisie is ongelooflik en die koppelvlak is baie mooi. Nou as hulle net 'n paar shows kon kry wat die moeite werd is om te kyk!

ABC televisie

4 Comments

  1. 1
    • 2

      Hulle het wel 'n uitnodigingsvorm, maar ongelukkig word ek net 0 uitnodigings toegelaat! Ek weet sommige ander mense kon al 5 mense nooi … nie ek nie. As daardie nommer verander, sal ek jou verseker byvoeg!

  2. 3
  3. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.