Die gewildste drabare tegnologieë

Depositphotos 42348941 s

'N Paar weke gelede het my ma 'n skrik met haar hart gehad wat vereis dat sy 'n Defibrillator voltyds. Die stelsel het haar hartdata deur sensore in die frokkie gemonitor en opgelaai, outomaties gewaarsku as daar 'n sensorposisie afgeskakel is, en - in die geval van 'n hartaanval - sou omstanders waarsku om terug te tree en die pasiënt sou defibrilleer. Nogal eng dinge - maar ook baie cool. Dit het haar in staat gestel om op 'n belangrike besoek te kom en gemoedsrus te hê dat sy dopgehou word. Dit is draagbare tegnologie wat die wêreld werklik verander! (BTW: My ma hoef dit nie meer te gebruik nie. Met haar terugkeer het sy 'n kathedorisering gedoen en geen probleme gevind nie. Dankie tog!)

Draagbare, 'n webwerf wat modieuse draagbare tegnologie bespreek, het tegnici gevra watter soort drabare tegnologie hulle wil hê - en hulle het die onderstaande infografiese bladsy met die antwoorde vervaardig. Dit is nie lewensreddende dinge soos 'n Lifevest nie, maar dit is tegnologie wat die lewensstyl van ons almal kan verbeter.

Ironies genoeg het ek dit eintlik Google Glass en 'n Pebble Watch... die # 1 en # 2 op die lys. Dit is net my twee sent, maar ek het opgehou om albei te dra ... dit het eenvoudig nie my doeltreffendheid verbeter nie en ook nie op 'n manier my lewe verander nie. Die Pebble-horlosie het 'n paar coole funksies ... soos om my te wys wie my foon bel as ek in 'n vergadering was en my foon afgeskakel het ... maar dit het meer as 'n afleiding geword. Die Google Glass het net niks vir my gedoen nie - ek dink Glasshole is 'n snaakse, maar ietwat gepaste naam vir die meeste mense wat ek sien. Herinner my aan die Bluetooth-rage waar 'n klomp idiote vir 'n rukkie met hulle in hul oor sou rondloop en blykbaar op die onbeskofste plekke met hulself praat.

Ek sien uit na wat Apple kan doen om 'n rewolusie in hierdie bedryf te maak. As ek toegang tot die meeste van my programme kon verkry vanaf 'n retina-vertoning op my pols wat gemaklik was om te lees (in plaas van die Pebble-vertoning wat lyk soos 'n 20-jarige Nintendo-skerm), wil ek dalk die toestel dra as dit goed lyk en werk wonderlik. Ek dink ons ​​het 'n lang pad om te gaan! Wat dink jy?

mees gesogte draagbare tegnologie-onthul-van-die-industrie-deskundige-afronding

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.