Bemarkingsinstrumente

Is Visual Studio Code die beste OSX-kode-redakteur op die mark?

Elke week spandeer ek tyd saam met 'n goeie vriend van my, Adam Small. Adam is 'n groot ontwikkelaar ... hy het 'n hele ontwikkel vaste bemarkingsplatform dit het ongelooflike eienskappe - selfs net om direk-na-e-pos opsies toe te voeg vir sy agente om poskaarte te stuur sonder om dit eers te ontwerp!

Soos ek, het Adam oor die hele spektrum van programmeertale en platforms ontwikkel. Natuurlik doen hy dit professioneel en elke dag, terwyl ek elke paar weke so ontwikkel. Ek geniet dit nie soveel soos vroeër nie ... maar ek het nog steeds 'n bietjie pret.

Ek het by Adam gekla dat ek hierdie jaar 'n hele paar kode-redakteurs deurgemaak het en net nie een van hulle geniet het nie. Ek hou van kode-redakteurs wat visueel mooi is - so donker modus is noodsaaklik, met outomatiese opmaak vir kode, en die kode outomaties inspring, wat help om sintaksfoute te identifiseer, en miskien selfs die intelligensie het om outomaties te voltooi terwyl u skryf. Hy het gevra ...

Het u Microsoft Visual Studio Code probeer?

Wat? Ek het nog nie geprogrammeer in 'n Microsoft-redakteur sedert ek 'n dekade gelede saamgestel en geveg het om C # uit te voer nie.

Maar ek redigeer PHP, CSS, JavaScript en werk meestal met MySQL in 'n LAMP-omgewing, het ek gesê.

Ja ... jy kan die uitbreidings daarin byvoeg ... dit is redelik lekker.

So, gisteraand het ek afgelaai Visuele Studio Kode... en was absoluut weggewaai. Dit is vinnig aan die brand en absoluut verstommend.

Visual Studio Code - redigering van CSS

Visuele Studio Kode is freeware en werk op Windows, Linux en macOS. Dit het 'n ingeboude ondersteuning vir JavaScript, TypeScript en Node.js en het 'n ryk ekosisteem van uitbreidings vir ander tale (soos C ++, C #, Java, Python, PHP, Go) en runtime (soos .NET en Unity). ). 

Funksies sluit in foutopsporing, sintaksaflewing, intelligente kode-voltooiing, brokkies, kodehervorming en ingeboude Git. U kan die tema, kortpaaie en talle voorkeure verander om dit u eie te maak.

Visual Studio-kode-uitbreidings

Die beste van alles is dat u uitbreidings kan installeer wat addisionele funksies toevoeg. Ek kon maklik byvoeg PHP, MySQL, JavaScript, en CSS biblioteke en was aan die gang.

Met VS-kode-uitbreidings kan u tale, ontfouters en gereedskap by u installasie voeg om u ontwikkelingswerkstroom te ondersteun. VS Code se uitbreidingsmodel laat outeurs van uitbreidings direk in die VS Code UI koppel en funksionaliteit bydra deur dieselfde API's wat deur VS Code gebruik word.

uitbreidings gewild

Klik op die ikoon Uitbreidings in die Aktiwiteitsbalk aan die kant van VS-kode of die Uitsig: uitbreidings opdrag en u kan uitbreidings direk vanuit Visual Studio Code installeer sonder om die app eers weer te begin!

As u my 'n paar jaar gelede sou vertel dat ek weer in 'n Microsoft Code-redakteur sou programmeer, sou ek waarskynlik gelag het ... maar hier is ek!

Laai Visual Studio Kode af

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.