Vinnigste groeiende blog op die planeet?

Depositphotos 11650048 s

Meer as 'n jaar gelede (2005) het ek besluit dat ek 'n paar tegnologiese doelwitte vir myself moet stel. Geïnspireer deur mense soos Seth Godin, Malcolm Gladwell, Robert Scoble en Shel Israel, doen ek aandag aan blogging, sosiale netwerke, optimering van soekenjins en analytics sowel as al die onderliggende tegnologieë wat hulle aangedryf het. Dit was nie 'n vuurpylwetenskap nie, maar dit was 'n wonderlike tydperk in my lewe. Ek het ontdek wat my passie is, en ek het baie vertroue in my vermoëns opgebou.

Onlangs het ek sommige van die baie bloggers wat my geleer het, oortref. Dit is die beste kompliment vir hierdie mense (ek hoop dat hulle dit so aanvaar!). Met 55,000,000 blogs wat deur Technorati opgespoor word, versnel ek nou vinnig en tot 'n rang van ongeveer 35,000. Dit is fantastiese groei en behoort aandag in die bedryf te trek. Ek is nog steeds nie in die Top 100 nie en het ook geen blogging-toekennings verdien nie ... maar my harde werk en kennis van my onderwerp het vrugte afgewerp. Dit ondanks soveel stakings teen my:

 • Ek is nie skatryk nie
 • Ek is nie beroemd nie
 • Ek het nie 'binne-inligting' in die bedryf nie
 • Ek het nie bedryfsverbindings nie
 • Ek woon nie in Silicon Valley nie (ek woon in Indiana!)
 • Ek het nog nie 'n boek geskryf nie!
 • Ek werk voltyds sowel as bywerk

Sommige van die voordele wat ek gehad het:

 • Ek het my eie hosting, dus dit is 'n stuk koek om my webwerf op te stel en te onderhou.
 • Ek kan program. WordPress is 'n fenomenale blogplatform, maar ek moes my temas en die van my kliënte 'aanpas' om dit regtig te optimaliseer vir bruikbaarheid en soekenjinoptimalisering.

Met dit in gedagte, dink ek die volgende statistieke is redelik indrukwekkend en spreek die harde werk wat ek gedoen het. Hier is 'n lys van top 100 blogs of redelik bekende bloggers en hul groei van drie maande (Alexa.com). Toegegee, ek het 'n lang pad om te gaan voordat ek in die topvlakke van die blogosfeer moet skraap - maar dit lewer steeds 'n bewys dat die inhoud en advies van my blog nuttig en gefokus was.

Werf
rang
Bereik
Oor invloed en outomatisering
+354,691
+ 474%
John Chow Dot Com
+34,123
+ 882%
Skep passievolle gebruikers
+4,637
+ 32%
Problogger.net
+549
+ 22%
Seth Godin
+465
+ 13%
Engadget
+84
+ 12%
Huffington Post
+13
+ 4%
Blog Maverick
-63
+ 8%
Michelle Malkin
-1,459
-15%
Scobleizer
-7,469
-48%
Kaal gesprekke
-17,428
-14%

Hoe het ek hierdie vordering gemaak? Hier sal u heelwat moet lees, maar ek het geen geheime teruggehou nie. Dit is alles hier in hierdie blog ... die eksperimente, die resultate, alles! Miskien is die mees opwindende nuus van die laat tyd om hierdie kennis met 'n paar nuwe bloggers te deel. Ek raadpleeg nou 'n paar en help hulle. Ek sien uit na die dag waarop hulle statistieke myne omseil (hopelik nadat ek in die Top 100 is!).

Dankie vir die lees! Dankie vir die kommentaar! Dankie dat jy terugkom! As u 'n paar onderwerpe wil hê wat ek wil bespreek, voel asseblief vry. Ek het nooit regtig die tekort aan inligting om oor te blog nie, maar ek sal graag die geleentheid wil hê om 'n onderwerp te neem wat u kies.

Ek weet dat ek nie die vinnigste groeiende blog op die planeet is nie ... maar my harde werk is betaal af. Hou aan om terug te kom, ek sal aanhou om met u te deel!

5 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Goeie werk Doug. Ek is die afgelope paar maande ingeteken op u blog en tot dusver hou ek baie van wat ek gesien het. As 'n blogger wat pas begin het (en met dieselfde aanvalle teen my), weet ek hoe moeilik dit kan wees om nuwe lesers in te trek as u net begin. Hou aan met die wonderlike werk!

 4. 4

  Doug,
  Dankie dat u my tegniese ruggraat en vriend was. Hoop ek kan (vir) u doen wat u vir u "mentors" gedoen het - slaag u !! Haha !! Ek was nie lank genoeg om 'n gemiddeld van drie maande te hê nie, maar lyk asof ek mooi neig ... danksy jou.

  Verkeersrang vir patcoyle.net:
  Vandag 1 week. Gem. 3 mos. Gem. 3 mos. Verander
  NVT * 386,650 850,770 -

  Aangesien ek nie die eerste opmerking is nie, plaas ek hier NET om ook weer verkeer na my blog te kry nie.

 5. 5

  Brandon,

  Dit is vriendelike woorde. Ek waardeer dit regtig. Ek hou nie noodwendig van die groei van my blog nie - maar as u nie die naam of roem het nie, moet u mense laat weet dat u steeds aandag verdien.

  Die laaste keer wat ek gepos het oor die groei en sukses van my blog, het dit die reikwydte aansienlik vergroot. (http://www.dknewmedia.com/2006/09/03/my-blog-is-better-than-9986-of-all-other-blogs/)

  Ek wonder wat sê dit oor ons as lesers? Ek teken nou in op Johnathon Chow se blog nadat ek gelees het hoe suksesvol hy gesê het sy blog was. Sekerlik, ek het ook baie by hom geleer! Sy statistieke is ook buite sig.

  Weereens dankie! En as u hulp nodig het - moet asseblief nie vra nie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.